Jump to content

Energia

Forumist
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Energia

  1. Ahahahahaha, cat de idioata e lumea, si cat de idioti sunt unii din voi. Pozele alea au cel putin 3 ani. Nu mai puneti botu la tot ce se scrie pe internet, pacat de tineretea voastra.

    unde ai vazut ca are 3 ani :))

    cat de idioata e lumea, si cat de idioti sunt unii din voi.

    de unde ai dedus ca suntem idioti :hail: & fail ...pai stirea este noua .In schimb pot sa-ti spun ca esti total nedocumendat si neinformat +ca faci afirmatii aiurea. A ma informa si documenta nu inseamna ca i-mi ratez tineretea, sau trebuie sa ascult manele ca sa fiu cool :banghead: si sa nu pun botu la ce scrie pe internet.....

    ps.u ai vazut data de la videoclip :)) pai nu avea ala setata data la camera :)) esti.....clar nedocumentat

  2. UE - n-o vad decat o curva care umbla cu vrajeala sa atraga clienti sa-i dea bani.Mai primim si noi cate ceva,dar dam inapoi.....

    Viitorul e negru pentru UE.Rusii n-or sa fie fraieri sa dea gaze de pomana.Bogatanii UE nu cauta sa investeasca in tari mai sarace(saracite tot de UE si guvernatorii locali)ci cauta exploatare in masa.

    Problema evolutiei UE e diferita fata de SUA.SUA - ei au luat-o toti de jos,de cand erau inca la caruta si vestul salbatic;in ce priveste UE,cum zicea mai sus cineva - Anglia cu lira ei,nemtii cu...germana lor,francezii cu parisul lor,ei cu aroganta lor,noi cu munca,foamea si speranta in van.

    :cool2:

    on / off mulgatori de vaci sterpe .....nu da lapte o tai si nu mai este vaca...cam asta este MicaUE .

    d.p.m.d.v nu va mai rezista pana la sfarsitul anului 2011 in forma actuala.......o organizatie care

    nu are o organizare 'organizata' nu poate exista.

    U.E. va fi ?.......

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...