Jump to content

zgaiba

LinkManiac
  • Posts

    299
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by zgaiba

  1. Cand vad unu mai prost ca mine , prind curaj :))).

    Anagramat mai esti ma , virgule , cratime ... nici eu nu prea stiu sa le pun la locul lor , dar tu nici cuvintele nu stii sa le scrii .

    DP tocmai de aceea iti este dat , sa te inveti minte sa nu mai faci spam , sa postezi unde nu ai treaba ... exact cum fac eu aici :). Nu iti dau moderatorii DP doar ca sa te chinui tu 5 minute sa iti faci alt cont si sa postezi din nou . E ca si cum ai primi SS pe charul de joc si il injuri pe Alexandru ca ti-a dat SS si tu trebuia sa faci nu stiu ce trade , sau mai stiu eu ce iti trebuie dupa char.

    DP este o pedeapsa .

  2.  

    Tocmai de asta este facut topic sa isi dea fiecare cu parerea , asta e parerea mea , prea mare tam-tam ca face Van Damme un spagat , sigur firmele astea isi cumpara acum tiruri si camioane Volvo ca a facut Van Damme spagatul ....

     

    E vorba de imagine.

    Daca Microsoft ti-ar da acum la tv. o reclama ca aia cu "zboara puiule, zboara" ai zice "ba ai dracu, n-aveau bani sa faca una ca lumea". 

     

    Asa se face reclama, au facut exact ce trebuia facut iar faptul ca o firma investeste bani in imagine tie ca si cumparator ( desi nu o faci constient ) iti creeaza o parere buna, spune-mi o firma de care gandesti rau si are reclame bune. 

    Nu va mai dati zbiri si lasati deoparte impresia ca sunteti verticali si vedeti lucrurile dintr-o perspectiva proprie ca de fapt, in realitate sunteti controlati in totalitate de media fara s-aveti habar.

     

    Majoritatea firmelor mari si respectate nici nu isi fac reclama prea mare , lumea stie ce e de calitate si ce nu .

    Arata-mi si mie reclama la bentley / bugati sau chiar si la salamul de sibiu .

    Si eu nu am contestat reclama , dai quote fara sa citesti tot , eu am spus  ca lumea vede in reclama aia doar pe VD si atat .

    L.E.  ultimul post in topicul asta .

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...