Jump to content

SantiagO

Inactive
  • Posts

    236
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SantiagO

  1. Ma scuzati ca intervin,dar eram si eu acolo in momentul de fata,chiar langa ei,iar acest scump player "pioneer"asa face de fiecare data la cai,da in tine pana iti lasa hp putin ca sa il omori sa vina aici cu posturi.

    Esti prea josnic pioneer,tu incepusei in prima faza sa jignesti,si na cum sa nu te enervezi??(postez in calitate de martor).

    • Upvote 6
  2. Scuzati de post,tin sa va spun ca mi s.a schimbat nick in game (daca este sa fiu pedepsit), in "SantiagO" si inca ceva pustiu,ultima oara cand te'am atacat era secunda "30" si se vede clar dennys in poza,adica LSV si tu cand ai murit,se vede exact picioru lui langa tine,cea ce rezulta ca el te'a omorat,eu numai eram acolo !! + ca vad ca o retragi pentru ca ai vazut ca nu sunt eu cel vinovat,daca motivul era "craciunu"numai faceai postul :*.

    • Upvote 2
  3. Da,bun te'am atacat pentru ca tu de fiecare data cand ma vezi in cai,vii si dai cu pumnii in mine,am dat in tine pana ti'am lasat hp ala,dar sa stii si tu ca nu eu te'am omorat,imi pare rau ca nu am ss,esti un micut vanator,ataci ca sa fii atacat si apoi vi si plangi aici chiar si in ziua de Craciun.Ramane la decizia unui admin,dar nu vad poza clara cand te'am omorat eu,ai poze doar cand te'am atacat.

     

    Iti urez multa sanatate.

    • Upvote 3
  4. Numele meu în joc: SantiagO
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: PanteaCiprian
    Screenshot-uri:  
    http://tinypic.com/view.php?pic=2s63axg&s=6
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Pai ? sa descriu nitel situatia.Mergeam pe banda mea linistit,iar acest player ma buseste,eu ii zic frumos ca nu a condus pe banda corecta,iar apoi baiatu ma injura.Aici in poza eram pe aceasta banda de mers deoarece dupa ce m-a busit,mi-a aruncat motorul pe contrasens.Sper ca pe viitor in loc sa injure,poate sa-si ceara scuze.Nu doream sa ii fac post,dar dupa ma ia cu "hai pa",copilarii !! Succes.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): HateLord
    Martori: Poza

  5. Numele meu în joc: Santinela
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: upDate
    Screenshot-uri: 
    http://imageshack.us/photo/my-images/542/samp010ts.png/
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): -
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): nu stiu exact.
    Martori: Cei de la cai.

  6. Numele meu în joc: Santinela
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: pepsi333
    Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/26/samp013if.png/
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri):  -
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): maryus
    Martori: -

  7. Informatii despre caracter:

    -Nume (in joc): Ca7al1n

    -Sex (masculin/feminin):M

    -Varsta (in joc): 18

    -Factiuni precedente: Dnb,mafia,ballas,dnb

    -De ce ati parasit ultima factiune ? : Demis

    -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ?: -

    -Cat timp dedicati jocului ? 3 ore / zi

    -De ce doriti acest job? Vreau sa ajut factiunea

    -Care este level-ul caracterului dvs? 13

    -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: Acum ceva timp parinti lui Ca7al1n au fost ucisi de catre alianta mafia/sfr/ballas.Ca7al1n a avut mult de suferit in urma acestui incident.A muncit din greu,de la o varsta destul de frageda,12 ani.Acum a ajuns la varsta de 18 jumate si e destul de capabil sa se razbune pe cei ce iau omorat familia.Acesta doreste sa intre in factiunea dnb stiind ca aceasta este destul de capabila,si un lider destul de inteligent.

    Informatii din viata reala:

    -Varsta reala:18

    -Sexul:M

    -Orasul in care locuiti (in realitate): Urziceni

    -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: - :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...