Jump to content

Nathaniel Essex

Forumist
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nathaniel Essex

  1. Ideea este ca tu, incercand sa il aperi pe Lucyo, pentru mine esti la fel de suspect ca el! :)) Esti singurul care il apara, iar el e 1000000% mafiot!

    nu vazusem ca l-a investigat si rapture <_<, iar doar pe declaratiile lui 2pac nu ne putem baza, avand in vedere ca nu-i ies mereu investigatiile corect.

  2. minciuni ? pacat ca nu pot pune poze sa vedeti rezultatul la investigatii

    ideea e ca s-ar putea sa fii putin incompetent, din moment ce rapture ti-a iesit murdar...si in consecinta nu ne putem baza in totalitate nici pe afirmatia ta ca lucyo ar fi murdar

  3. Cu siguranta Game Pad-urile din Top 10 nu sunt intre 10-30 ron. Si totusi, ti-ai descoperit vocatia de moderator ? :) Si ai grija cum vorbesti de cei de pe la IT, ca poate o sa ai si tu nevoie vreodata de ajutor, si nimeni n-o sa-ti zica nimic, o sa ramai doar cu problema ta.

    @ On topic : Eu mi-am cumparat A4Tech X7, pe care rulez un Logitech MX518, mi se pare genial mouse pad-ul asta. Pretul este mic, 15 lei, il poti vedea aici.

    Daca totusi vrei ceva si mai bun, poti sa cumperi un Steel Series, dar e mai scump, 45 de lei. Click aici.

    Daca vrei pentru gaming, iti recomand sa ignori padul ala din link-ul lu truckerfan, mai bine folosesti hartie igienica decat șmirghelul ala.

    Daca vrei pentru birou, ia-ti orice prostie la 2-5 ron ca toate-s la fel. Daca intr-adevar vrei pentru gaming, ia-ti un qck mini de la steelseries. E 50 roni.

    http://www.mediadot.ro/mousepad/-steelseri...usepad-qck-mini

    uhm.....gamepad?

    un gamepad serios nu prea o sa gasesti in banii aia. de fapt nici nu stiu daca vei gasi mai mult de 2-3 modele sub 30 de lei.

    cat despre mousepad, confirm cele spuse de blk. qck e in regula (desi eu am plus :D)

  4. Daca ai chef de mistouri sau apropouri tineti-le pentru prietenii tai pe mine nu ma intereseaza astfel de replici . Eu ti-am dat un exemplu si mi-am exprimat parerea.

    De ce ai sarit asa de fund in sus nu stiu cumva trebuie sa fac cum imi dictezi tu? Ti-am zis eu sa-mi urmezi exemplul? Nu inteleg , poate sunt mai incet de ce va simtiti asa de ofensati cand zic ceva de parca ne-am cunoaste . Daca esti temperamentala incearca sa te racoresti inainte sa intri pe un forum ca orice om are alta opinie iar IN DEMOCRATIE AM DREPTUL SA MI-O EXPRIM LIBER .

    Un alt lucru care-l poti face cu prietenii tai cand iesiti un oras e ca acea consumatie sa fie platita in mod de egal de toti si sa nu ajungeti sa calculati si ultimul maruntis . Nu cred , sau cel putin eu cand ies cu niste amici in oras nu stau sa beau un suc iar altul sa umble cu sticla de Jack Daniels .

    @SilenR o persoana cu bunul simt e un mare lucru in ziua de azi unde mitocania si nesimtirea sunt peste tot .Nu mai stie nimeni nici macar sa zica un multumesc sau buna ziua sau pardon, ce sa mai ceri de codul de conduita a unei persoane in societate .

    in democratie mai ai si dreptul de a folosi mai mult de un semn de punctuatie intr-o propozitie.

  5. Incredibil .... cum supravietuiti ma ? Cand va uitati in juru` vostru , ce intelegeti ? Cum vedeti viata ?

    Pai daca , hai sa punem 60.000 de ani la socoteala ... si am ajuns sa exploram spatiu` ( ma rog .. un pic asa ) gandeste-te ce inseamna 1 milion de ani de EVOLUTIE , dar 4 milioane .... incredibil !!!

    tu stii sa faci diferenta dintre om modern si umanoid?este adevarat ca omul modern a aparut acum aproximativ 200.000 ani in africa. dar este la fel de adevarat ca acele schelete umanoide au cateva (se estimeaza undeva intre 4 si 5) milioane de ani. omul modern este, conform teoriei, urmasul acelor umanoizi.

  6. sau fara router, pui pe notebook macul de pe pc.

    pe pc: start->run->cmd->ipconfig /all

    notezi physical address (6 grupuri de cate 2 caractere despartite prin cratima)

    pe notebook: network connections->click dreapta lan->configure(in dreptul placii de retea)->advanced->network address->bifezi value si treci acolo adresa luata de pe pc

  7. Refresh rate specifica de cate ori pe secunda iti este desenata imaginea.

    Da, daca e mai mare "refresh rate" atunci si jocul se misca mai bine, dar nu este recomandata fortarea monitorului la o rata de refresh mai mare decat cea recomandata de producator.

    Mai multe despre "refresh rate" gasesti la linkul urmator: Refresh Rate :tiphat:

    asta-i buna. nu are nicio legatura cu jocurile, si nu se misca mai bine.

    acel refresh rate este bun pentru ochi. un refresh rate mai mare este mai sanatos pentru ochi, pentru ca nu oboseste.

  8. in primul rand n-as face copil decat in momentul in care as fi sigura de faptul ca m-as drscurca si ca n-ar fi o "povara" pentru mine. nu e niciun risc. te simti pregatit sau nu. esti un om responsabil sau nu. si da, l-as lasa pe mana parintilor mei. imi place ce treaba au facut :lol:

    mai vorghim intr-un an or so ;)

    nu trebuie sa fi tu pregatita...i was born ready

  9. Tocmai din cauza ca ai specificat sa nu sarim cu gura, sar. Stii de ce ? Pentru ca ai abia 12 ani, si la varsta aia nu cred ca ai tu vreo prietena, deaia ai si specificat sa nu sarim cu gura. Incerci doar sa te dai rotund pe forum ?! Chiar mi-ar face placere, daca as fi din Bucuresti, sa iesim la un "ride", sa vad ce fel de baietas esti :rofl2:.

    ai dreptate. nu se compara cu vasta experienta acumulata de tine in cei 15 ani neimpliniti

  10. nota se face pe din doua.

    toata povestea asta cu barbatul trebuie sa plateasca era valabila in momentul in care barbatii munceau iar femeile aveau grija de casa. dar intr-o societate moderna, intr-o societate ce pune accentul pe egalitatea intre sexe, conceptul de "barbatul plateste" este depasit. iar daca o femeie care sustine egalitatea lasa barbatul sa plateasca in majoritatea cazurilor, atunci este ipocrita.

    btw: el sau ea

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...