Jump to content

CioCio

Inactive
  • Posts

    1,191
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CioCio

  1. Se vede in pozele tale unde te-am injurat ca erai la mine in spawn si asteptai sa ma spawnez ca sa ma omori

    Chiar daca am zis "shh" si "nu e al tau"  nu aveam dreptate?Nu este heli-ul al tau personal, plus ca mergeai la betsix si asta inseamna ca mergi sa pariezi ,si o sa stai acolo macar 20 de minute.

    Boss, n-ai dovada ca te-am omorat, poate te asteptam sa iesi din spawn, si eu pot vorbi fara dovezi. Si n-am stat 20 de minute, am stat exact 1 minut ca nu mai puteai paria ca nu erau resurse. Asta e ultimul meu replay, astept un moderator sa raspunda. O zi faina. 

     

    Si ca un sfat, macar daca ma injuri, injura-ma corect d.p.d.v gramatical, ma ustura ochii cand citesc.

  2. Normal ca te-am injurat eram nervos, doar imi faceai spawnkill ca un frustrat si nu ma lasai in pace.

    Ai facut atata scandal pentru un Heli..

     

    Dovezi? Pot si eu sa vorbesc aiurea si sa aberez. Frustrat eu? Tu cred ca esti ca ma injuri de mama si te enervezi de la un simplu joc... si te-am rugat frumos sa nu mi-l iei si tu-mi trimiti pm cu "shhh" "nu e al tau". Ti-ai facut singur damblaua si vad ca nici aici nu incetezi cu jignirile.

  3. Numele meu în joc: Aylee
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Visage
    Screenshot-uri: Nonfp --- cercuri in jurul meu, sper sa fie concludente

    1. http://imgur.com/JJHlKwM

    2. http://imgur.com/yd3MdL4

    3. http://imgur.com/2z1jWsp

     

    Injuriile aduse mamei mele pe care acest baietas spune: inteleg ca te omor si te enervezi dar nici in halu asta, nu te mai tura atata

    1. http://imgur.com/1oIQMrj

    2. http://imgur.com/Ci5Uvh5

     

    Descriere: Am fost in lv, voiam sa ma duc la bet, am ajuns cu heli si acest visage voia sa-mi ia elicopteru, i-am zis frumos sa nu mi-l ia ca n-am cu ce ma intoarce inapoi. Numai ce intru in bet si ies ca heli nu mai era, i-am zis ca fac kill pe el pana fac wanted 999. Si a inceput cu non-fp se invartea in jurul meu + injurii la adresa mamei mele, eu nu cred ca o cunoaste pe mama, nu voiam sa se ajunga aici, eu niciodata n-am injurat pe cineva de pe server de familie si nici eu nu vreau sa fiu injurat.

    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: iNuke 
    Martori: era  JohnnyJee din cadrul factiunii lui, dar nu cred ca va veni ca martor, e normal. Atasez pozele

    • Upvote 1
  4. E de la joc mane, cand ai intrat si apare sa-ti pui parola, asteapta cam 10 secunde, pana se incarca putin bara aceea galbena, pui parola, dai enter si astepti iar cam 10 secunde dupa ce ti-a aparut caracterul in joc. Am aceeasi problema si eu asa am rezolvat.

  5. Nu este nimic non-fp in ceea ce am facut eu. Pentru ceea ce am facut eu adica sa stau in casa aveti o rezolvare foarte simpla /ram care permite accesul in casa. Poza pe care o ai tu, demonstreaza foarte clar ca eram afk de mai putin de 1 minut ceea ce rezulta ca tot timpul am fost online dar in casa, ma uitam pe forum. Cand ati venit voi eu ma pregateam sa-ti fac plangere deoarece mi-ai acordat wanted de aiurea. Ca fapt divers din ce observ eu dai dovezi facute cu /find iar wantedul pe find nu este acceptat. Nick-ul meu nu se vede in nici o poza de-a ta. Mie imi miroase a vanatoare.

  6. Salut, abia am gasit un cont sa raspund si eu. Ia fii atent aici amice cam cauti vanatoare, mi-ai dat de 2 ori wanted de-amoaca. Acuma sa uploadez o poza: http://imgur.com/GASLDjg

     

    Sunt in oras si ma trezesc cu wanted. Admin, owner sau cine raspunde, te rog sa iei in considerare tentativa de vanatoare asupra mea, eu nu i-am facut post la factiunea lui, dar vad ca o arde nasol.

     

    Si voiam sa mai zic, de cand pana cand nu am voie sa stau afk? Dati report si-mi iau warn ... asta este strict problema mea

    • Upvote 1
  7. Numele meu în joc: CioCio

    Numele EXACT celui pe care îl reclam: CornelPatrichi

    Screenshot-uri: http://img594.imageshack.us/img594/2606/samp083yg.png (am apasat din greseala F7 cand sa dau F8 dar se vede chat'ul )

    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Am castigat la cai si ma omoara acest copil CornelPatrichi , si imi face gaura de 200.000 $ .

    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Vicentzo, Filtzer, Maryus , Eric

    Martori: Baietii de la cai si Cobra1 (colegul lui).

    Antecedente :

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...