Jump to content

TzaCaNeL

Forumist
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TzaCaNeL

  1. EMVANMVEC8ZQ1475098215011.gif

    A aparut noul erou pentru Priest si il puteti obtine urmand pasii de mai jos:

    1. Instaleaza Hola sau Tunnel Bear. Astea sunt VPN-uri. Le veti folosi pentru ca promotie nu e valabila in Romania.
    2. Aveti nevoie de un cont de Amazon si unul de Twich. Cel de Amazon trebuie sa contina o adresa din America. O puteti folosi pe cea unde se afla sediul Blizzard. Pe langa adresa, la cont trebuie atasat un card real. Pe internet cam greu gasesti unul, asa ca e recomandat sa-l folosesti pe al tau. Nu iti va extrage nici un ban, pe langa asta, poti sterge datele cardului dupa ce urmezi pasii.
    3. Dupa ce ati terminat punctul 2, intrati pe pagina promotiei - https://twitch.amazon.com/prime - apasati pe Try 30 day free trial si legati contul de Amazon cu cel de Twitch. Acolo va pune sa alegeti modul de plata, adica cel cu cardul. Va va aparea un mesaj gen "Ok boss" sau ceva de genul, iar daca ati trecut de el fara sa va apara vreo eroare, inseamna ca ati activat cu succes serviciul.
    4. Acum tot ceea ce trebuie este sa intrati pe prima pagina la Twitch si in stanga-jos va aparea un tab cu "Free with Twitch Prime" si veti copia acel cod pe care il introduceti in Battle.net, la Redeem code.

    PS: Dupa toate astea puteti sa va stergeti fara nici o grija datele cardului.
    PS2: Daca totusi nu vreti sa incercati cu cardul, puteti sa asteptati pana Blizzard scoate o noua metoda de a face rost de acest skin.

     

    uZ9ctwu.png

  2. kara.jpg

    Blizzard a anuntat recent noua expansiune pentru Hearthstone, "One Night in Karazhan", o glorioasa petrecere gazduita de Medivh unde si tu esti invitat.

    Detalii:

    • Expansiunea se va lansa pe 11 August
    • Va veni cu 45 de noi carti
    • Expansiunea va avea 4 wing-uri, pretul fiind 700 gold sau 6.99$ fiecare (Euro la noi).
    • Cumparand toata expansiunea, te vei bucura si de un discount.
    • Vei castiga un card back daca vei cumpara toata expansiunea in prima saptamana de la pre-comanda.
    • Vom avea un wing gratis ce va avea ca premiu doua carti  Enchanted Raven & Firelands Portal. Eroul cu care ne vom juca este Medivh.

    Un nou gameboard

    Spoiler

    gameboard_hs_adv04_ek_2451x1347.png

     

    Cartile anuntate (momentan):

     

    Spoiler

    636053557979280350.png 636053556902251035.png 636053885930575156.png 636053558401780878.png 636053558091624582.png 636053557035531537.png 636053556534126359.png

     

     

     

  3. GAVSURR32X3V1454386100681.jpg

     

    Mai multe detalii in link-ul de mai jos.

    http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/19995505

    Quote

    Exciting changes are coming to the Inn! We’re proud to announce that we’re introducing game formats to Hearthstone! Whether you’re just getting into Hearthstone or you’re a seasoned veteran, the new Standard format will help keep Hearthstone fresh, exciting, and accessible for years to come, while the Wild format will preserve everything you already know and love about Hearthstone!

     

     

     

  4. doar cenzura, sopa, pipa, anonymous, proteste aud zilele astea

    pana acuma nu se stia ca e site gratuit de file sharing?

    de ce doar acum se inchid site-urile?

    tpb si restu de ce nu sunt inchise daca tot ajungem aici?

    tpb face mult mai multa piraterie decat orice site de file sharing (gratuit sau nu)

    Pentru ca e o mare diferenta.

    Megaupload e un site de file sharing. TPB e un tracker, o retea P2P. Pe serverele alea sunt hostate fisiere e tip .torrent, deci nu e nimic ilegal pana aici. Acum e cu magnet link, deci chiar nu au ce sa le mai faca.

  5. De exemplu o interpretare a visului tau ar putea fi ca un liliac iti tine ochii inchisi (liliacul poate simboliza frica in cazul asta) astfel incat sa nu o vezi pe fata pe care iti place. Mai bine cauti analogii de-astea decat sa incerci sa-ti dai seama ce urmeaza.

    Am vazut-o pe fata! Vineri, sambata si urmeaza si astazi , daca nu imi strica vremea planul! Cred ca frica vine din alta parte :lol:

  6. Am mai zis, nu cred in vise si alte prostii, dar ma facuse curios si am vrut sa aflu.

    De exemplu o interpretare a visului tau ar putea fi ca un liliac iti tine ochii inchisi (liliacul poate simboliza frica in cazul asta) astfel incat sa nu o vezi pe fata pe care iti place. Mai bine cauti analogii de-astea decat sa incerci sa-ti dai seama ce urmeaza.

    Sa stii ca posibil sa fie asta, sa-mi fie frica sa ies cu ea sau mai stiu eu ce.

    Va multumesc pentru raspunsuri. Puteti inchide topicul sau il puteti lasa ca sa mai discutati despre chestii de genul ( cu Liliacul ).

  7. Aseara am avut un vis ciudat. Un liliac ma tinea de ochi si nu imi dadea drumul ( desi era mic rau ). Apoi am visat-o pe o fata de care imi place mie ( nu stiu daca asta conteaza ). Astazi i-am povestit unui prieten si a zis ca nu e de bine, ca nu prevesteste lucruri bune. Am cautat pe net si nu am gasit. Ma puteti informa despre aceasta superstitie ?

    PS: Nu mi-e frica, doar vreau sa aflu, ca m-a facut curios.

  8. Spre finele acestei luni Microsoft va lansa prin sistemul de actualizare a sistemului de operare un update care va da bătăi de cap celor care deţin o versiune piratată de Windows 7.

    Update-ul se va numi Windows Activation Technologies for Windows 7 şi va depista versiunile care nu sunt originale. Acesta poate să detecteze 70 de metode de piratare a sistemului de operare.

    Sistemul care va fi pus în practică în curând pentru depistarea versiunilor piratate de Windows 7 nu este atât de agresiv pe cât s-ar crede. În primul rând, instalarea update-ului este opţională iar neinstalarea acestuia nu blochează actualizarea ulterioară a sistemului de operare.

    În al doilea rând, comportamentul sistemului de operare după depistarea neregulilor este destul de decent. Vor fi afişate notificările de rigoare iar wallpaper-ul va fi înlocuit cu un fundal negru. În schimb, funcţionalitatea sistemului de operare nu va fi limitată în niciun fel.

    Sursa: Go4It

  9. 70 de artisti americani s-au reunit cu scopul de a relansa celebra piesa a lui Michael Jackson, "We are the world", pentru victimele cutremurului din Haiti.

    Imagine IPB

    In urma cu 25 de ani, Michael Jackson si Lionel Richie lansau piesa "We are the world", pentru a trage un semnal de alarma in privinta foametei care ucide populatia din Africa.

    La cateva luni de la moartea megastarului, vedetele de la Hollywood s-au reunit pentru a relansa acest hit, alaturi de Lionel Richie si producatorul Quincy Jones, pentru victimele cutremurului din Haiti.

    Glny4jSciVI

    Sursa descriere: Apropo.ro

  10. Imagine IPB

    Raperul Lil Wayne si-a petrecut ultimele ore de libertate in studiou, ocazie cu care si-a luat ramas bun de la fani, stiind ca va fi condamnat la inchisoare. Acesta, pe langa faptul ca a avut o aparitie placuta la Premiile Grammy (parca a si castigat ceva daca tin bine minte), si-a lansat saptamana trecuta si albumul.

    Astazi a fost in fata judecatorului pentru a-si primi sentinta pentru posesie de arma. Initial a fost condamnat la un an de inchisoare si trebuia sa inceapa chiar de azi, insa mai tarziu s-a amanat intrarea acestui dupa gratii pana in 2 martie datorita operatiei pe care acesta o va suferi la dantura.

    Sursa: Monden Blog

  11. Imagine IPB

    Iata ca am aflat: in 2011 vom putea urmari "The Fast And The Furious: Fast Five". In rolurile principale ii vom revedea pe Vin Diesel si pe Paul Walker. De productia filmului se va ocupa Neal Moritz, iar de regie Justin Lin. Ambii au mai lucrat si la celelalte parti ale filmului.

    In film ii vom vedea pe Vin Diesel si pe Paul Walker in rol de fugitivi, urmariti de oamenii legii. De script se va ocup Chris Morgan.

    Mai multe detalii aflati pe ACESHOWBIZ

    Sursa: Monden Blog

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...