Jump to content

Kesselring

Inactive
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kesselring

  1. 30 acuma ... n-am citit corect si am dat aiurea 1.900k pe un chest si pants pe care nu ii pot folosi 100% ca sunt grade c si credeam ca grade c e de la 30 :) , ulise mai intra si tu ca e lonely aici :)

  2. pc-ul e pentru noi precum au fost cartile pentru parintii nostrii. (nu incercati sa valorificati una mai mult decat cealalta)

    el ne duce intr-o lume vasta unde aproape totul e posibil. unde nu trebuie sa raspundem nimanui, unde avem acces la probabil cea mai mare baza de informatii de pana acuma.

    cu ce e mai prejos statul in fata Pc-ului decat statul la coltul blocului ? in esenta tot atarni'.

    unii o duc in extreme si renunta la orice pentru PC. evident ca e absurd. sunt sigur ca ei reprezinta un procent foarte mic care oricum, si cu si fara PC tot distanti ar fi.

    Părerea mea e că e mai presus şi nu mai prejos . Stând pe internet poţi afla diverse lucruri pe când "în faţa blocului" nu pot afla decât lucruri triviale . Viaţa în faţa unui monitor e extrem de sedentară , nu poate nega nimeni asta , însă nici să spargi seminţe nu e un sport .

    PC-ul , cârţile , sportul . Toate au fost un mod de a te distra , a te destinde şi a-ţi petrece timpul specific unei epoci . Peste câţiva ani cine ştie poate şi calculatorul va deveni ceva învechit , plictisitor şi rareori utilizat în industria divertismentului .

    Însă viaţa fără PC e greşit zis .Cum aţi mai zis e mai degrabă viată fără internet . Dacă n-aş avea internet cred că şi pe calculator , ca pe televizor de altfel, s-ar aşterne pânze de păianjen .

  3. Cand vei sti a scrie "veti vedea in Romania" atunci sa atragi atentia, nu "ve-ti vedea in Romania".

    Don`t worry, EBA loves you :hug: .

    Scuze şi din partea mea . Nu e nimic rău în a atrage atenţia cuiva asupra unei greşeli pentru ca altă dată să fii mai atent . Mersi de corectura :D

  4. Chiar e necesar să-i cunoşti pe toţi? Când îi contestaţi pe cei din Guvern îi cunoaşteţi personal? Nu . Ştii că dăunează ţării şi nu eşti prietenos cu ei . Că din 100 sunt şi 10 oameni cumsecade asta este , nu poţi sta acuma să-i triezi pe toţi .

    Nu trebuie să fii fanul lui Eugen să observi că ceva e în greşit în Europa şi în curând îi veţi vedea şi în România . Paranoia? Nu e paranoia , e precauţie . Aşa poate spuneaţi şi de câinii vagabonzi acum vreo 50 de ani că nu-s o mare problemă şi uite unde am ajuns .

    Trebuie să recunoşti că cel puţin arabii oriunde se duc nu se supun regulile ţării ci îşi văd de treaba lor de parcă ar fi în ţara lor natală . E ceva absurd . Dacă le zici ceva imediat vin cu replica "păstrăm identitatea naţională" .

    Şi încă ceva . Cine a stapânit primii nordul Africii şi Orientul Apropiat? Europenii sau musulmanii? Alo Imperiul Roman unde era în Oceania? Când a început expansiunea otomana? Sau istoria pentru voi începe din anul 1000 ?

    Astea sunt lucruri de trecut . Am invadat , am fost invadaţi . Noi vorbim de probleme reale cu care ne confruntăm şi care vor deveni şi mai serioase pe viitor .

    Nu , nu neaparat calea hitleristă e cea mai bună . Însă indiferenţa ne va costa pe viitor . Trebuie obligaţi să se supună regulilor ţarii dacă nu ameninţaţi cu deportarea şi asta indiferent că sunt musulmani , negri , chinezi sau extratereştri . În Germania ăia trebuie să inveţe germana , în Franţa franceza , Anglia engleza . Să te poţi înţelege cu ei normal dacă eşti localnic şi nu numai .

  5. Al cincilea as - Rodica Ojog Braşoveanu .

    Îmi recomandă şi mie cineva nişte cărţi a căror temă principală să fie misterul? Aş fi zis romane poliţiste însă nu doar ele , ceva fascinant cu foarte multe răsturnări de situaţie , cu persoaje extrem de bine conturate , dramă , haz şi un final incredibil .

  6. Imagine IPB

    Same shit , different characters ...

    Prima parte am aşteptat-o cu nerăbdare , văzusem trailerul cu un an înainte . L-am văzut şi nu mi s-a părut nimic spectaculos .

    Pentru a doua parte deja n-am mai avut cine ştie ce aşteptări . Am vazut-o şi pe aia o săptămână sau două în urmă . Dezamăgire .

    O voi viziona şi pe a treia doar ca atunci cănd voi critica filmul să ştiu că cel puţin l-am văzut .

    Nu mai comparaţi cărţile cu ecranizările . Desigur cartea e mai bună că te lasă pe tine să-ti imaginezi cum arată personajele . Totul poate fi descris mult mai frumos şi mai adecvat fiecărei teme pe când într-un film trebuie să ne mai încadrăm şi într-un buget . Şi nu în ultimul rând un film nu poate să cuprindă o întreagă carte .

    N-am citit cartea şi nici nu sunt interesat de ea . Nu am criticat filmul că nu respectă în detaliu povestea originală ci fiindcă au fost multe cretinisme holliwodiene introduse pentru a atrage toţi minorii .

  7. Cu $2,605,954,237 încasări e incontestabil regele filmelor . Următorul e Titanic cu $1,835,300,000 însă gândiţi-vă că cel din urmă rulează de mai bine de 12 ani şi ala a fost lansat într-o perioadă când nu găseai filme să le piratezi ca acum .

  8. Santate si virtute, zi de zi s-avem ce manca.

    Din fericire era puţin diferită vorba asta :P .

    Să fiu sănătos .. ok e o dorinţă însă e ceva elementar . Cel puţin eu îmi doresc să vizitez lumea , în special ţările cu o bogată istorie . Asta pe lângă faptul că îmi doresc să termin anul ăsta fără restanţe ceea ce e mai greu de realizat decat pacea mondiala :D .Şi la fel ca ZBK îmi mai doresc să-mi mai crească părul vreo 4-5 cm că-s sătul de coroniţe ,

  9. Sunt neprietenos si nesociabil , stay away :tiphat: ...

    ... aa da , si nu ii suport pe aia care se cred zei .

    Cam la fel însă mai am de adăugat . Nu am prea multă încredere în propriile forţe . Sunt prea leneş sau delăsător . Am prea multă încredere în unele persoane care de multe ori mi-o înşeală şi nu într-un mod pozitiv .La fel ca mulţi alţii nu am răbdare deloc , iar când fac ceva ce-mi place pun prea multă pasiune , lucru care de multe ori nu este apreciat . Şi tind să zic prea multe despre mine .

  10. ' date='Mar 12 2010, 23:01' post='4867150']

    Nu sunt mai inapoiati intelectual, chiar nu stiu de unde ai scos-o. Doar ca n-au aceleasi posibilitati ca si noi, n-au scoli si sunt inca sub conducerea dictatorilor. Ce sa mai zic de sport, unde in aproape toate ne cam dau clasa noua albilor.

    Cand am zis de Teoria lui Darwin ma refeream doar la maimute.

    Şi maimuţele sau hipopotanii sunt mai atletici decat oamenii asta nu înseamnă că sunt la fel de deştepte ca noi . Deşi suntem offtopic , căt au fost albii la conducere in Africa e adevărat au fost exploataţi însă atunci au auzit şi ei ce înseamnă a fi civilizat . Ce infrastructura se găseşte în ţările alea datează din perioada imperiilor coloniale , după destrămarea lor nu au reuşit să facă nimic singuri . La fel şi în India ce au mai facut ăia de 100 de ani de la plecarea englezilor? Nimic , doar sau înmulţit .

    bunny . Dumnezeu are multe forme . Dumnezeul creştin e reprezentarea unei fiinţe realizată cu 2000 de ani în urmă , chiar poate şi mai mult dacă stăm să disecăm religia asta puţin . Dacă am sta să rescriem Biblia apelând la cunoştinţele pe care le avem in prezent ea ar arăta cu totul altfel . La fel dacă am rescrie-o peste 2000 de ani va fi sub o alta forma însă va avea acelaşi înţeles .

    Să presupunem puţin că Dumnezeu ar fi extraterestru spre exemplu . Ce e aşa de imposibil? Raiul , Împărăţia Cerurilor poate fi interpretată ca fiind o altă planetă originară acestor extratereştri . Carul lui Ilie cu care "s-a ridicat la ceruri" acel car de flăcări , de ce ar fi imposibil ca el să fie o navă spaţială care iese din atmosferă la viteze foarte mari , deci se explică şi prezenţa flăcărilor . Du-te cu un aparat de resuscitat acum 2000 de ani şi vei vedea imediat cu devii al doilea făcător de minuni .

    Pentru toate poţi găsi o explicaţie raţională . Biblia are şi ea un subînţeles şi nu trebuie interpretată aşa cum o fac toţi tradiţionaliştii .

  11. MACGRUBER

    the retarded version of MacGyver.

    Imagine IPB

    Plot : Assembling an elite team of experts--Lt. Dixon Piper (Ryan Phillippe) and Vicki St. Elmo (Kristen Wiig)--MacGruber will navigate an army of assassins to hunt down Cunth and bring him to justice. His methods may be unorthodox. His crime scenes may get messy. But if you want the world saved right, you call in MacGruber.

    Data lansări :21 mai 2010

    Trailer : Cinemagia

    Surse : www.imdb.com / www.cinemagia.ro

  12. Si totusi, negrii astia, pe bune, de unde mama naiba au aparut? Dinozaurii, pe care nu-i gasesti in biblie, aia ce-s cu ei? :/ Pentru e voi e foarte simplu, spuneti: "I believe in God, that's all" si-ati rezolvat problema. Doh, ofc not.

    Deşi intelectual sunt mai înapoiaţi şi negrii aia sunt oameni . De ce sunt negri? Cine a zis că Adam şi Eva erau albi? Şi chiar dacă ar fi fost albi datorită migraţiei către Ecuator sau zonele tropicale ori către ţările nordice culoarea pielii a suferit diferite schimbări . De ce sunt aia negri? Din câte îmi amintesc pigmentaţia pielii variază în funcţie de cantitatea de radiaţie solară pe care o persoană o primeşte .

    Cât despre dinozauri "sunt puşi de Dumnezeu pentru a-ţi testa ţie credinţa " :rofl2: .

    Pentru mine teoria lui Darwin cade din prima. Daca ar fi sa fie adevarat, ar trebui ca si in ziua de azi sa evolueze maimutele.

    Întrebarea asta cade şi ea din prima . Teoria lui Darwin e rezonabilă şi în momentul de faţă cea mai plauzibilă . Omul cum a zis şi bunny nu a evoluat probabil direct din maimuţă ci a avut strămoş comun , o primată din care apoi au pornit maimuţele şi oamenii . De ce nu mai evolează şi astăzi?

    Mai întai , că nu mai întâlnesc aceleaşi condiţii de habitat ca acum 3-4 milioane de ani şi în al doilea rănd că a dispărut acel strămoş comun . La fel s-a întâmplat cu majoritatea animalelor existente în prezent .Cum dinozaurii, felinele sau peştii au evoluat de-a lungul erelor, iar strămoşii lor au dispărut ,de ce ar face omul o excepţie de la acest curs al naturii?

  13. Să presupunem puţin că omul a apărut în urma evoluţiei din maimuţe în homo sapiens . Dacă această teorie ar fi corectă de ce ar fi imposibilă existenţa vampirilor? Priviţi-o ca pe o altă ramură a acestei evoluţii sau o mutaţie genetică apărută cu mult timp în urmă .

  14. ' date='Mar 12 2010, 08:53' post='4864568']

    Fiecare cu gusturile si parerile lui. De exemplu, mie mi-a placut Avatar, dar nu ma atrage deloc Hurt Locker. Si acuma o sa vina Andy si o sa-mi dea in cap, cum de poate sa nu-mi placa acel film :)) . Sunt sigur ca acele doua continuari ale filmului Avatar vor fi mult mai bune decat acesta.

    Vor mai fi 2? Şi mie mi-a plăcut filmul mai mult decât altele la fel de aclamate anul trecut . De filme cu eroi de război în care protagonistul înfrânge o armată de unul singur sunt sătul . De filme cu eroul american la fel sunt sătul . Am vazut Black Hawk Down si Saving Private Ryan , am vazut tot ce se putea vedea . Prefer filmele SF că acolo cel puţin e loc de îmbunătăţire . Fiecare scenarist poate veni cu poveşti uimitoare pe cănd realitatea e greu să o modifici sau să o faci mai "apetisantă" .

  15. pentru asta exista tiganii

    Nu mai am cuvinte , mă duc să mănânc ceva că-mi scade glicemia de cât de copilăroasă poţi fi . În viaţă nu toate se petrec după bunul tău plac şi trebuie să fii dispusă uneori să faci şi un compromis . Metoda ta de a speria copiii e împotriva legii , "te fură ţiganii" e o ameninţare rasială , deci tu îţi înveţi copilul de mic să aibă prejudecăţi faţă de minorităţi . Dacă vrei să ne căutăm nod în papura găsim foarte uşor .

    Şi da era vorba despre ora de religie . Datoria părinţilor e să-şi crească odraslele cum cred ei că este mai bine până când vom avea nou năcuţi capabili să aleagă singuri ce e bine pentru ei . Nu ai cui să te plângi că eşti creştină nimănui decât părinţilor tăi .

  16. prin faptul ca toata lumea iti spune cand esti mic ca daca faci prostii de pedepseste "doamne doamne", prin faptul

    Ai foarte mare dreptate . Cand ai o varstă de 3-8 ani şi faci o prostie ar trebui să fii premiat nu? Că macar ai încercat . Sau ar trebui să-i explici copilului că ceea ce a făcut el nu respectă codul bunelor maniere şi nu se comportă civilizat în societate. Ok , cănd vei avea proprii tăi copii încearcă să-i educi aşa . E o simplă zicală pentru a-i linişti puţin că la vârsta aia numai de explicaţii logice nu-l interesează pe copil ci trebuie să-l sperii puţin .

    Nu te obligă nimeni să crezi în Dumnezeu . Cel puţin eu n-am avut senzaţia asta niciodată cand am făcut o oră de religie . Cum poate cineva să te oblige să crezi ceva? E ca şi cum te-aş obliga să ai talent la muzică sau arte plastice .

    Dacă eşti scutit de materie , scutit de materie înseamnă că aparţii altei religii nu eşti obligat să fii prezent la ore . O pui uşor pe mămica sau tăticul tău să-ţi facă o cerere că nu e de acord tu să fii prezent la acea ora şi nu poate nimeni să-ti facă ceva rău .

    Însă ceea ce m-a nelamurit e ce libertăţi îţi încalcă ţie acea icoană prezentă pe perete? E o ţară creştină şi trăim în democraţie deci majoritatea decide . Că ţi-e nu iţi convine că aparţii acestei religii este altceva . Asta să o reproşezi părinţilor tăi ca ei te-au botezat şi nu i-a obligat statul nicidecum . Însa ce treabă are ora de religie cu faptul că tu eşti botezată în creştinism?

  17. Şi ce e aşa de rău că preşedintele ţării a fost ales membru al Academiei? El este cunoscut de mulţi ca fiind un mare poet şi scriitor romăn şi nu numai .

    Imagine IPB

    Lăsând sarcasmul la o parte , nu e o noutate . Dacă premiul Nobel pentru pace in 2009 l-a primit Barrack Obama de m-ar surprinde această mişcare făcută de Academia Română ??

  18. si cum ai tras tu concluzia ca nu evolueaza? fii tu sigur ca evolutia se produce. dar in timpi geologici, nu de pe-o zi pe alta.

    @Kesselring: ce spui tu acolo nu se invata la religie(sau cel putin eu n-am facut asa ceva). la religie se preda dogma ortdoxa.

    Eu am făcut ce am menţionat mai sus . În şcoala generală nu mai ştiu exact ce mai învaţă puradeii , însă liceul l-am terminat de nici un an şi încă ţin minte ce mi s-a predat .

    Poza ta cu Socrate o găseşti dacă vrei însă în altă sală de curs . În laboratorul de fizică ai poze cu fizicieni , în cel de chimie găseşti poze cu renumiţi chimişti , ş.a.m.d . Vino te rog cu argumente solide şi nu cu mofturi sau scuze de genul ăla că îmi pierd timpul altfel . Atâta timp cât România e o ţară creştină ce e aşa de inexplicabil să gaseşti o icoană ortodoxă intr-o clasă?

    La fel cum am zis şi mai sus , la religie faci nu doar rugăciuni şi poveşti . Eu cel puţin eram sătul de elementele de arhitectură a unei biserici , de celelalte mari religii sau de posturile de peste an . Uită-te pe nişte manuale de religie de clasele V-XII şi vei vedea că aproape aceeaşi materie o faci în fiecare an doar că e concepută pentru anul respectiv şi sunt introduşi termeni noi .

  19. În poza 6 nu mi s-a parut nimic dezgustător iar in a 9-a nu cred că individul e emo . Însă ăia nu sunt dezgustători fiindcă aparţin curentului emo ci fiindcă sunt urâţi din naştere plus că se mai şi sluţesc puţin .

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...