Jump to content

DeejayR8

Inactive
  • Posts

    1,129
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by DeejayR8

  1. IceMan (Iceman) (ADMINISTRATOR) - level 6 - O persoana deosebita tinand cont de tot ce face pentru aceasta comunitate si pentru server. Greu se gasesc oameni ca el.

    Spark (Spark) (Coordonator echipa moderatori) - level 5 - Un moderator corect, chiar daca nu ne-am prea "am discutat" mi-a facut o impresie buna.

    Cristian (Cristian) (Moderator GTA Lands) - level 2 - Prima impresie despre el mi-am facut-o cand a venit lider mafia, de atuni mi-am mentinut parerea despre el, mai precis un om de nota 10 si un moderator pe masura.

    BAdu (BAdu) (Moderator GTA Lands) - level 2 - BADu, simt al umorului, nu l-am mai vazut asa mult in ultimul timp dar aceeasi parere am despre el, 10+

    cRs (cRs) (Moderator GTA Lands) - level 2 - Fostul meu saf :tiphat: mi-a dat el odata mute ca l-am calcat pe coada da tot am un respect considerabil fata de el.

    DRG (RuLLeR) (Moderator GTA Lands) - level 2 - Al doi-lea Dj dupa mine, un om cu care mereu puteam discuta si e icon_drool.png dupa Dessi.

    anaxor (anaxor) (Moderator GTA Lands) - level 2 - Moderatoarea noastra :D mereu acolo cand ai nevoie de ea.

    m4x (m4x) (Moderator GTA Lands) - level 2 - Am avut noi mici "discutii" da tot nu il plac.

    Old_Man (old_man) (Coordonator echipa de asistenti) - level 5 - Mosul nostru, un om de nota 10 care ne face noua autostrazi

    Perpripiu (Perpripiu) (Asistent GTA Lands) - level 4 - Perpmanent, inca iti mai datorez cateva navete de bere. 10++

    florin (Florin) (Asistent GTA Lands) - level 4 - Un admin deosebit, o facut, face si va face mereu treaba buna.

    Specter (Specter) (Asistent GTA Lands) - level 3 - Alt fost saf, atunci a facut treaba buna si acum face la fel, merita laudele.

    moses (moses) (Asistent GTA Lands) - level 3 - Prima data l-am cunoscut cand mi-a fost lider la Mafia, e cam nub si se enerveaza repde dar e foarte amuzat cand e nervos.

    Mihnea (HkR) (Asistent GTA Lands ) - level 3 - Cel mai mare spammer pe care l-am vazut pana acum, sper sa ajungi cat de curand primu in top-ul posturilor pe forum & ( :banana: ).

    krystu (krystu) (Asistent GTA Lands) - level 2 - Chiar daca nu o fost foarte activ tot e un om de nota 10.

    Panther (Panther) (Asistent GTA Lands) - level 2 - Activ, activ, prea activ, chiar daca e mai nub to e un baiat bun.

    Maryus (Maryus) (Asistent GTA Lands) - level 2 - Altul prea activ, glumet, etc. nota 9.9.

    Andreea (Andreea) (Asistent GTA Lands in probe) - level 1 - Adminita noastra, amuzanta si foarte apreciata ;)

    IceMan (Iceman) (Administrator) + coordonator GM - Cel mai bun sef, si aici ma refer la cum ne trata. :tiphat:

    Eric (Erick) (Game Master in probe) - Lider Departament de politie - Baiat bun, are potential.

    Leon (Fantoma) (Game Master in probe) - Lider Departament de politie - Pe mine m-a dezamagit mai demult, nu e chiar baiat rau dar nici foarte serios. Sa vedem daca isi indreapta greselile.

    styller (sTyler) (Game Master in probe) - Lider Departament de politie - Fara suparare dar nu te cunosc.

    Maryus (Maryus) (Game Master) - Lider FBI - mai e lider ?

    Ryan (Ryan) (Game Master) - Lider FBI - E ok, cam tacut parca, isi vede de treaba lui.

    SMisteryo (Ares) (Game Master) - Lider Armata - Stiu ca o sa plangi dupa mine, probabil acuma ai baxul de servetele langa tine. 10.

    TheOne (Theone) (Game Master) - Lider Armata - A dato in bara cam repede dar oricum are talent, pacat ca e un regizor groaznic.

    Dessire (Dessire) (Game Master) - Lider SMURD - Doctorita serverului, cam incapatanata si nu renuta usor dar merita sa fie apreciata pentru asta.

    Deejayk8 (Deejayk8) (Game Master) - Lider Mafia - un nab.

    Vicentzo (vicentzo) (Game Master) - Lider Mafia - Urmasul meu la tron, am cea mai mare incredere in el ca se va descurca si fara mine, mereu mi-a fost de mare ajutor mai ales prin faptul ca este foarte activ, mai are mici defecte cum ar fi ca e prea bland si ca iarta prea usor, dar na o sa se invete si el sa mai ierte asa usor. Sa mentii mafia asa cum ti-am lasat-o oricum de mine nu scapi.

    An00bY (An00bY) (Game Master in probe) - Lider Triade - A dato in bara cam repede, oricum se descurca, aproape o facut din triads o mafie, in cativa ani o sa devina chiar mafie :)).

    cosmin95 (Extrem) (Game Master) - Lider Triade - Nu cred ca exista moment in care sa nu ne "certam" macar asa umpic, oricum bafta cu triadele voastra aveti de munca :)).

    #Mircea (The_Game) (Game Master in probe) - Lider Politicieni - De la "marele" tau gang ai ajuns primar :))

    Athreyu* (kidzeen) (Game Master) - Lider Hitman - Gm-ul undercover, nu il simti dar este acolo.

    PreMiuM (PreMiuM) (Game Master) - Lider Underground Street Tunning - Daca nu saream unu la gatul celuilalt putin discutia devenea plictisitoare. Daca ar stii sa conduca mai bine ar fi potrivit pentru ust :-".

    Juan (Juan) (Game Master in probe) - Lider Undergrount Street Tunning - Janel, bun baiat, cam vorbaret si ii plac manelele dar na asta este.

    Teo_730 (Teo_730) (Game Master) - Lider Scoala - A dovedit ce poate.

    danezu33 (Dan33) (Game Master) - Lider San Fierro Rifa - Concurentul meu la timpul in factiune, acum mai urmeaza sa ai macar un and de lider ;).

    filtzeR. (filtzeR) (Game Master) - Lider Grove Street - Ce nick ciudat mai ai si tu, oricum baiat bun, cam increzator in gangu lui da na tot ce e verde e si dur.

    JustinPA (JustinPA) (Game Master in probe) - Lider Ballas - PA, Justin PA - din rivali am ajuns colegi, deabea acum am vazut cum este defapt si nu am fost dezamagit.

    wizzX (Hardwell) (Game Master in probe) - Lider Da Nang Boys - Imi pare rau dar nu te cunosc.

  2. Mi-a parut bine sa lucram impreuna o perioada asa lunga de timp. Sa aveti grija de voi si de factine. Am sa revin in factine ca pensionar deci nu scapati de mine.

    Nu faceti spam aici cu "succes mai departe ca vine m4x sau cum il mai cheama si va da warn up.

  3. m0t4nu1 - inaca nu

    Piki - inca nu

    ZzooM - inca nu

    Glock - inca nu

    ReDDoGs - inca nu

    aliNN1 - da

    Hydravision - neprezentare la seditna

    mike17kz - inca nu

  4. Miercuri, 02/05/2012, ora 21:00 are loc sedinta saptamanala + antrenament.

    Se vor da prime, rankuri. Membrii care nu ajung sunt obligati sa posteze la topicul

    Scutiri sedinte / antrenamente, sau vor fi sanctionati cu avertisment.

    # am mutat sedinta miercuri ca sa va puteti bucura de ziua de 1 mai.

    # cine nu vine si nu anunta de data asta are rank down nu doar avertisment!

  5. "bafta", "succes mai departe", "te urasc" sau mai stiu eu ce prostii le spuneti pe pm nu aici. O sa intervina un moderator pentru cei de mai sus cum v-a considera el.

    Sper sa nu se mai lase cu warn up pentru aceasta sectiune, sa invatati de la colegii vostrii care au gresit. Nu imi doresc sa revin pentru warn up pe aceasta pagina.

  6. citeste primul post si mai ales titlul totpicului. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=431488 daca nu se posteaza acolo nu se ia in considerare.


    Altu care nu stie sa citeasca, shakale mai sus cu un post am zis unde se posteaza daca nu poti ajunge la sedinta / antrenament, nu cred ca te doare mana sa faci un +1, tine minte pe viitor, nu mai iau in calcul nici un post facut pe tema "nu pot ajunge la sedinta / antrenament" facut aici.

    PS: nu am putut veni la sedinta asta, am avut probleme cu masina, o sa recuperam toate problemele la urmatoarea sper.


    # nu am zis ca ai facut +1, am zis ca puteai sa faci si acolo unde trebuie

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...