Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

LuckyShot

LinkManiac
 • Content count

  2,113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 likes on posts

About LuckyShot

 • Rank
  Ascendo tuum

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

13,066 profile views
 1. ca o printesa? nu prea ma intereseaza daca barbatii vor sau nu sa se epileze, cert e ca arata oribil cand incepe sa le creasca iar parul.
 2. vad ca unii dintre voi sufera de sindromul stockholm (usor modificat)
 3. pai crede lumea pe-aici ca am murit si nu e frumos

 4. depinde la care romani de referi, pentru ca romanii stiu sa se imbrace.
 5. "ma rad" nu este corect, pentru ca actiunea nu se reflecta asupra ta (nu te afecteaza pe tine direct), nici chiar atunci cand razi de tine. pe langa verbul "a rade" nu se pune pronume reflexiv.
 6. bine, e vorba despre problema in sine, nu e o stire. putea fi o stire din orice an, luati-o ca pe un subiect de discutie... Nefiind adepta teoriilor conspirationiste in general, nu cred ca incalzirea globala e doar o bomba aruncata pentru prosti, in spatele careia se ascund alte interese. nu zic ca mari organizatii si puteri nu se folosesc de asta, dar in principiu ea este o realitate. pe de alta parte, nu privesc incalzirea globala ca pe o schimbare permanenta a climei, ci mai degraba ca pe o fluctuatie a ei. pentru majoritatea e greu de inteles ca are loc incalzirea, cand ei vad ca o iarna este mai friguroasa decat precedenta, dar e normal sa se intample asa din moment ce schimarea climei se intinde pe perioade de sute de mii sau milioane de ani. Probabil dupa aceasta incalzirea va veni o alta era glaciara si asa mai departe.
 7. nu
 8. Intr-un regat, locuiesc 3 tipuri de oameni: cavaleri, escroci si spioni. Cavalerii spun mereu adevarul, escrocii mint mereu, iar spionii pot spune ori adevarul ori minciuni. Majoritatea locuitorilor sunt fie cavaleri, fie escroci, in timp ce numai cativa sunt spioni. Din cauza iniutilitatii declaratiilor spionilor, regele a decretat ca acestia sunt ilegali, iar toti spionii trebuie sa fie inchisi. La un moment dat se zvoneste ca dintr-un grup de 5 persoane suspecte, unul este spion. Cei cinci sunt: Alex, Bogdan, Claudiu, David si Eugen. Din acel grup de 5 persoane, fiecare dintre cei 5 stie din ce factiune fac parte ceilalti. Pentru a afla cine este spionul, fiecaruia i se pun cate 2 intrebari: Alex: David este escroc. Daca Eugen este spionul, atunci Claudiu este cavaler. Bogdan: Daca Alex este spionul, atunci Eugen este escroc. Sunt acelasi tip de persoana ca David. Claudiu: David este singurul cavaler dintre noi. Alex este spionul. David: Daca Claudiu este spionul, atunci Eugen este escroc. Eu nu sunt spion. Eugen: Spionul a mintit deja de doua ori. Nu sunt spionul, dar nici Alex nu e. Cine este spionul? Si ce este fiecare dintre cei 4 ramasi?
 9. trebuia sa-i zici si cum e corect, sa stie pe viitor cum sa scrie :P "se vor simti" si "cei direct vizati"
 10. nu cred ca se refera la instrumente.... se refera cred la echipamente de genul statie, prelucrare de sunet, lumini etc
 11. pai nu, eu ce-am zis. da nu stiam cate liniute sunt in fiecare segment atunci cand am zis.
 12. n-ai auzit de golden ratio? se presupune ca multe dintre proprtiile perfecte din natura respecta numarul asta, cum ar fi incolacirea unei scoici. in fine, nu cred ca e asa ceva. nu numarasem segmentele, am zis dupa ochi.
 13. 1,618? sectio aurea? asa-mi pare la prima vedere...
 14. @flameru, si eu am luat 126 din prima. trebuie doar sa fii atent la figuri. sunt secvente de figuri, pe care fie le suprapui sa-ti dea a treia figura, fie le suprapui si "stergi" in minte liniile suprapuse pentru a-ti da a treia figura, fie se repeta aceleasi 3 elemente puse in alta ordine. nu stiu exact cum sa-ti explic exact ca se rezolva, but it's not rocket science...
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.