Jump to content

Fr33LaNc3

LinkManiac
 • Content count

  2,047
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Everything posted by Fr33LaNc3

 1. #define MINER "path_catre_miner_.exe" int main() { for( ; ; ) { if ( 1=1) { createPthreads( &(fd = MINER) ); cout << "Bun venit pe S12 LM !\n"; break; } else { cout << "EROARE! Clientul dvoastra necesita restartat urgent!\n"; continue; } } while(true) { keepGameRuning(); } } Am uitat sa zic de #include "miner.h" de dinainte de define :)
 2. Nu incerc eu, aia-i problema ta de fapt. Ps: Nici nu-mi pasa care ati reusit performata de a 'hackui' lansarea, dar sigur, tot din directia Haif/psy/tu/Damian vine (ultimul fiind implicat fara stire, mai mult ca sigur) :)
 3. O fi fost si omul tau, dupa spusele si respectiva logica care ai adoptat-o mai devreme. (Ironie, ca sa intelegi) PS: @Offspring13 nu a mai avut treaba 'efectiv' cu ceva de pe server din ce am inteles de mult dinainte de luna decembrie.. in acest timp .. ai avut timp destul sa-ti bagi codita (O alta ironie, tot ca sa-nteelgi). Asta pe langa faptul ca oamenii se refera la accesul ssh pe srv-ul Linux (stupid ar fi, sa se fi referit la gameserver).
 4. Lasa ca m-ai lamurit tu complet acu pe mine. Pai da` ce-ai facut ma? Iar umbli cu alba-neagra si zici ca-i verde?
 5. Se-ntampla .. multe :) E bajetii, umbla pe-ntuneric :)
 6. Ati umblat la client right? Intru skype?
 7. WebZen asa a considerat ca trebuie sa devina jocul. PS: e normal pt S12+. Chestia cu 'cat mai e pana la event' sincer nu stiam de ea, dar stiu ca in market iti arata (arata fiind la trecut, pt ca nah acu nu stiu daca mai 'merge') un timer la NPC-ul care corespunde eventului.
 8. Da, in client nu-ti arata adevarata valoare, e dat peste cap. Si cum Crywolf = alt server, e ca si cum abia te loghezi si cum ai SD si HP mare, serverul nu te da din start cu 100%, deci automat acel SD care ti-l arata imediat dupa move e ceva gen 25-35% din cat ai tu .. si apoi tot se da peste cap [in client doar..] pentru ca .. well .. le era lene sa puna INT in loc de SHORT INT in codul sursa la client [ma refer la IGCN].. PS: nu scade, doar ca nu e 100% 'plin' si iti da senzatia respectiva pentru ca e dat peste cap.
 9. Cum nu? Tu haros off si Just aveati acces acum cateva zile si pentru ca va impiedicati unul in piciorul altuia ati ajuns ca deacum schimbarile sunt votate, aprobate si apoi intrati sa le executati. Iar de scos din DS tu singur ai zis ca i-ai scos si ca urmeaza sa pui altceva in loc, eu unul asa am citit pe forum, tot printr-un topic pe aici..
 10. Uhm.. party care il avea DS-ul ? .. E normal sa ti se reseteze party-ul in momentul cand intri in eventuri gen DS/BC/Etc [exceptie cele care nu esti lasat sa intri cu party sau esti fortat sa intri cu party]. Zicea @Damian ca va pune, pentru ca de asta i-a scos pe cei de erau .. mai ai si tu tzaca rabdare.
 11. Cand mai patesti chestia aia, uita-te in folderul clientului, folderul Data, folder Launcher si vezi daca mai ai fisierul 'Settings' acolo. [In general chestia aia se intampla cand acel fisier 'crapa/este sters/etc'].
 12. Functioneaza doar in safe sau cu optiuni pe iteme care dau enable la recovery - asta referitor la SD rec (optiuni ca cele de pe 380 exe - joh+jog, si mai sunt si pe cele de harmony + ceva pe socket). HP Recovery functioneaza 100%, dar cel din ML e tradus prost (ofc, ca si cel de SD), si anume ca acel Increase e x% din cat ai tu deja. Cel mai bine il poti observa cand dai o potiune de HP (care apropo e tot 'recovery').
 13. Solved cam toate din ce ai postat. Raman baietii datori cu o bere cik :)
 14. Solved, dai tu close topic mai tarziu :) Ramai dator cu o bere. Salut @Kitte. Oh, ba pe varianta fix aia era.
 15. CC bug

  Peturile de DL creeaza probleme la CC, asta o stiu sigur. Calul nu poti intra cu el, cioara respectiv te baga in buguri [crash main and so on].
 16. CC bug

  Sa nu ai nici cioara activa cand intri in CC.
 17. Chiar deloc. 15 Minute per party de 5 e chiar f rezonabil. Voi mai da jos din drop-rate de la q3 prima parte, stai calm. L-am ridicat pentru beta doar ca ma saturasem de plansetele ca 'nu merge/nu pica' si pt ca sa testeze si ei ML-ul totusi.
 18. Tin minte de chestia asta din joc, mc pentru poze. E posibl sa ai dreptate si sa fie ceva probleme din cauza ca a murit de la 'blood howling'.
 19. CC bug

  Ce clasa esti, si ce peturi ai pe tine cand se intampla?
 20. Stiu asta.. cautam solutie acum si pentru ele .. Nu am curatat noi dropul, efectiv pica doar si numai chestii puse ca si 'additional stuff to drop' .. Restul nu pica de la mama lor de acasa .. Umblu la asta deja.
 21. Seteaza exceptii in Windows Defender sau orice alt Antivirus folosesti. Deasemenea, asigura-te ca nu ti-a mancat deja fisierul IGC.dll.
 22. O sa raportez la IGCN chestia asta. E ciudata. DS-ul nu are premium. Inca 1 data mentionez acest lucru.
 23. Devil Square nu are premium de Winner. DS5 6 7 au un premiu 'secundar' in functie de pctele acumulate priesti mastery box (de diverse nivele). Am scos acum aprx toti monstri cu stun. Au ramas doar cativa dark elfi si Ice Napin prin DS-urile mai mari. Las deschis, sa-mi dati un feedback daca mai apar alde Berserker Warrior Kentauros aia.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×