Jump to content

Andrei_Ioica

Forumist
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 likes on posts

About Andrei_Ioica

 • Rank
  Nou venit în comunitate
 • Age 14

Contact Methods

 • Skype
  andrei.ioica3
 • Age 14

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Single
 • Country
 • Location
  Deva
 • Internet from
  DIGI
 • Age 14

Recent Profile Visitors

99 profile views
 1. Sper sa isi revina baza de date cat mai repede! ca ma ia CRIZAA
 2. Sunt de acord cu acest argument, ar fi o idee foarte buna deoarece riscul de a pierde progresul la aceea tura cand ai picat de pe motor este foarte mic.
 3. Eu sunt de parere ca ar fii o idee buna + ca nu iesim in pierdere cu nimic, eventual doar daca apar mici bug-uri la acest sistem in rest nimic.
 4. Contra , si imi pare rau sa spun asta, dar sunt 4 factiunii fara leader. Poate cand se va gasi leader la toate factiunile care nu au, deci o sa mai dureze ceva.
 5. Salut, am vazut ca aveti aceasta problema, este datora sistemului de Weapon Anti-Cheats. Cand v-ati spawnat pe server si sunteti intr.o factiune de exemplu MAFIE/DEPARTAMENTE si va spawneaza cu o arma in mana serverul o depisteaza ca si cum voi ati spawnat acea arma. (asta e parerea mea nu stiu sigur, alta explicatie nu am.)
 6. Nickname: KTQ Level: 4 Varsta: 13 Vechime pe server: 1-2 ani. Facțiunea și rank-ul actual(se verifica):Taxi Los Santos (rank 1) De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Vreau sa ajut clanul la wall si vreau sa incerc sa intru pe acest server intr-un clan. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu. Descrie-te in 20 de cuvinte: Ambitios, serios, glumet, imi place sa joc baschet si sa joc sa:mp Esti constient ca odata intrat in clan , trebuie sa stai minim 5 zile pentru a nu primii blacklist?: Desigur.
 7. Propun adaugarea unui sistem de licitatii automat, odata la o saptamana sa zicem, sa apara in chat cu rosu urmatorul text : "Casa cu id x a fost scoasa la licitatii, pentru a participa tastati comanda [/joinauction.]", tastand aceasta comanda sa primi un text sunt urmatorul exemplu:Tastand /auction <suma> poti licita pentru casa x. Pot licita doar playeri cu level 20-25+ sau mai mult, fiind un maxim de 5-6 persoane. Toata licitatia tinand un anumit timp 10 min gen pretul minim pe care il poti licita sa fie ex: 45.000.000, apoi cine a licitat cel mai mult pana la sfarsitul licitatiei acela o sa castige casa, anuntanduse pe global chat.<<<<< Adaugarea mai multor culori la "/whispercolor" <<<<< Adaugarea unu sistem de garaje ca pe GTA 5 sau ceva sistem unic,intri folosing entry cand esti pe usa de la garaj, apoi te transporta intra.un alt virtual world acolo unde poti vedea masinile pe care le detii, daca doresti sa iesi cu masina din garaj te urci in ea si scrii /exit, avand un checkpoint cand te sui in masina, ajuns acolo tastezi comanda respectiva pentr a iesi cu masina din garaj. Acest garaj il poti cumpara detinand o casa, pretul garajului fiind de 10kk sau ceva gen, accesandul doar tu, daca un civil incearca sa intre sa ii scrie acest text sau ceva de genul *(Ne pare rau dar nu poti intra in garaj deoarece nu il detii). M-am gandit la aceasta optiune deoarece mi se pare buna pentru a elimina din lag cand mergi pe strazi.<<<< Am uitat sa adaug ca la sistemul de garaje sa poti sa iti schimbi culoarea din garaj fara a te mai deplasa pana in Las Venturas ca sa scrii acolo /carcolor
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×