Jump to content

petarda

Events Master
 • Content count

  8,717
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by petarda

 1. Pronosticuri

  @Ssoso.ML și @Rothschild acumulează câte un punct. Etapa a XVI-a Clasament @Rothschild 2 pct. @Ssoso.ML 2
 2. Soccer Gambling

  Descriere eveniment: Soccer Gambling Regulamentul evenimentului: Trebuie să aveți minim level 3; Nu aveți voie să pariați mai puțin de 5k și mai mult de 100k; Posturile editate nu se vor lua în calcul; Trebuie să aveți procentaj de 100% ca să câștigați, adică să nimeriți toate rezultatele pe care ați pariat; Pentru a participa e obligatoriu să aveți poza cu transfer; Este interzis să pariați pe un meci după fluierul acestuia de start; Pariurile sunt de tipul 1, x, 2 (victorie, egal, înfrângere); Nu aveți voie să faceți alte combinații pe bilet sau să jucați alt sistem; Nu aveți voie să pariați mai mult de un bilet pe zi. Informații despre eveniment: Evenimentul constă de fapt într-un pronostic sportiv, mai exact fotbalistic. Voi posta periodic o listă de meciuri împreună cu cotele și orele de joc. Ca să câștigați trebuie să nimeriți rezultatele tuturor meciurilor pariate. Premiul vi-l voi revendica în cel mai scurt timp posibil în joc. Postați respectând regulamentul de mai sus! Model de postare: Nick: Level: Suma pariată (poză /transfer): Meciuri și rezultate: Runda 1
 3. Soccer Gambling

  Runda 2 Notă* Puteți să postați și fără poza de transfer, cu condiția de a-mi transfera banii în cel mai scurt timp posibil. Biletul vi se anulează în cazul în care transferul nu se efectuează până la startul partidelor.
 4. Decontare Mats / Drugs Dupa cum ati observat avem un seif in HQ-ul factiunii (spital LS). Ei bine acolo puteti depozita oricand drugs si mats, pentru ca e oarecum ilegal sa purtati asa ceva la dumneavoastra. Nu de putine ori am participat la blocajele politiei nestiind ca detinem substante ilegale asupra noastra si am fost sanctionati cu wanted. Prin acest topic o sa va acord o suma de bani pentru drugs si mats depuse, dupa cum urmeaza: 1k mats = 3.000$ 1g drugs = 300$ Model de postare: -Nick: -Cantitate depusa: -Dovada (poza): Parola pentru seiful medicilor: medic123
 5. League of Legends - Editia [ a III-a ]

  Încă 4 jucători și dăm start competiției.
 6. Regulament Se va juca pe principiul Best of 1. Meciurile se vor juca pe server-ul EUNE. Se va juca pe modul ARAM, harta Hawling Abyss. Vă veți înțelege înainte de începerea jocului cu ce campion o să jucați. Puteți folosi rune/masteries. Vă înțelegi înainte de meci cu adversarul dacă folosiți sau nu. Abandonarea meciului duce la descalificare + sancțiuni. Este indicat să faceți un screenshot la finalul meciului pentru a evita eventualele neînțelegeri. La finalul meciului ambii jucători trebuie să confirme scorul. Turneul va începe după ce se vor înscrie 8/16 participanți. Nu aveți voie să vă înscrieți de pe mai multe conturi cu același IP, nici să "înscrieți un prieten", se poate înscrie singur. Folosiți un limbaj decent atât în joc cât și pe rețeaua de socializare. Pentru a câștiga trebuie să distrugeți o tureta, să faceți un kill SAU farm 100. Model de înscriere: Nume în joc: ID de Skype, Facebook: Informatii League of Legends Pentru a juca League of Legends nu trebuie decât să îți faci un cont aici și să downloadezi jocul. Mai multe detalii despre joc aveți mai jos într-un video și un ghid. Enjoy! Primii pasi in League of Legends Hall of Fame Lolzeye - Ediția [ I ] Ornitorincul - Ediția [ a II-a ]
 7. Cumparare Respect Points

  Nick: petarda Poza cu /stats: Cate RP-uri vreti sa cumparati: 200 Poza cu /donate:
 8. Activitate Police Departament

  Nick: petarda Rank: 1 Poza /stats veche: - Poza /stats noua: https://postimg.org/image/3ncmr7gwjf/ Activity Points totale(15.000$/activity point) : 51 Participarea la filtre/blocaje (25.000$/filtru) : 3 ( http://postimg.org/gallery/im3m8gn0/b7ae526f/ ) Total: 840k.
 9. Salut și bine ai venit! O să încerc să fiu prezent la ambele evenimente. Sănătate!
 10. Al Doilea Război Mondial a fost cel mai sângeros conflict din istorie. Lumea se afla într-o stare permanentă de „război total“. Fiind motivată de ameninţarea tiraniei globale, aliaţii au câştigat războiul, dar victoria a fost marcată de multe bătălii. Bătălia pentru Anglia Bătălia Angliei (10 iulie – 31 octombrie 1940) este numele dat eforturilor Luftwaffe depuse pentru câştigarea superiorităţii aeriene asupra Royal Air Force (RAF), înaintea unei invazii terestre şi aeriene asupra Marii Britanii (Operaţiunea Leul de Mare), în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Bătălia Angliei a fost prima luptă purtată integral doar de forţele aeriene. A fost de asemenea cea mai mare şi susţinută campanie de bombardamente desfăşurată până la acea dată şi primul test adevărat al teoriilor bombardamentelor strategice dezvoltate după Primul Război Mondial. Eşecul Germaniei Naziste de a distruge forţa aeriană a Angliei sau de înfrângere a stării de spirit a guvernului sau poporului britanic este considerată prima înfrângere majoră a celui de-al Treilea Reich. Acest topic are ca scop aducerea în prim-plan a unor momente importante din istorie, momente care au schimbat lumea din zilele noastre. M-am oprit la Bătălia din Anglia pentru că RAF Museum este la doar 10 minute distanță de mine. Vizita acestui muzeu mi-a stârnit un interes aparte legat de aviație și la cât de puternică este acesta forță în ziua de astăzi. Tu despre ce moment din istorie ai vrea să discuți? Ai rămas minunat vreodată de ce ai văzut într-un muzeu de istorie?
 11. Concursuri cu premii in SAMP

  Adăugat și Soccer Gambling - premiile depind de cote și de cât pariați.
 12. Salut, dragi linkmaniaci! Împreună cu prietenii de la Mu ne-am hotărât să sponsorizăm anumite concursuri de pe forum și în samp. În curând o să revenim cu mai multe concursuri pentru toți care vor varia de la inteligență la strategie și perspicacitate. Momentan avem două concursuri în desfășurare: Recunoaste personajul Timp de desfășurare: nelimitat; Premii în samp și pe forum: 200k / task, 2 puncte warn down (locul 1 doar). Revive Old Times Timp de desfășurare: 07/03/2017-13/03/2017; Premii: joculețe pe Steam și 100k / punct acumulat.
 13. Grupa echipei FCSB din Europa League

  Ce spui domnule după 3 runde? Am avut dreptate? E normal ca mass-media să umfle totul și să spună că a fost greu și să îi creadă zei, însă eu cred că așa trebuia să fie clasamentul până în momentul de față. Mulțumesc!
 14. Cereri de pachete publicitare

  - Nume: petarda - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Pariaza rapid si sigur cu "Soccer Gambling" . Mai multe detalii la sectiunea Evenimente GTA. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: da. - Alte precizări: nu.
 15. Sid Meier's Civilization III este al treilea joc de strategie pe ture al seriei Sid Meier Civilization lansat in 2001. Civilization III, ca și celelalte jocuri, atrage după sine construirea unui imperiu începând din 4000 î.Hr. și continuând dincolo de epoca modernă. Jucătorul trebuie să construiască și să îmbunătățească orașe și unitățile de bază militare pentru a cerceta tehnologii, construi minuni ale lumii, declara război sau pace cu civilizațiile vecine. Jucătorul trebuie să echilibreze infrastructura, resurse, abilități diplomatice și de tranzacționare, progresul tehnologic, cultura. Puteți descărca acest joc de pe Humble Bundle, reducerea fiind de 3£. Tot ce vă trebuie este un cont pe site. Grăbiți-vă! Mai aveți 40 de ore la dispoziție! Steam Humble Bundle
 16. SA:MP Free Chat

  Neata! ' As vrea.... un baiat care sa-mi duca numele, In locul ala unde nu apune soarele.'
 17. 1. Propun ca departamentele să poata folosi TOATE mașinile de poliție, măcar cele de rank 1. Ex. eu ca lspd am voie să conduc masina de NG, dar fbi nu poate conduce pe cea de lspd. 2. O altă sugestie ar mai fi în legătură cu train-urile. Nu știu de ce nu ar putea să fie un NG sau FBI în train la LSPD și/sau invers. Propun ca acest lucru să fie posibil, iar dacă sunteți contra, adăugați o comandă pentru cei de rank 5+... o comandă care să permită accesul în train-urile colegilor din celelalte departamente. ____ >> ar ajuta enorm aceasta impreunare, mai ales pentru marile evenimente. (de aici incolo se descurca liderii: evenimente, discutii, sedinte, antrenamente... toate fiind la comun). 3. Nu am mai văzut demult un cops vs. mafia. E musai să revenim la acest eveniment care nu a mai fost practicat din martie 2016 (cel puțin așa zice pe forum).
 18. Cereri de pachete publicitare

  - Nume: petarda - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: petarda organizeaza pe forum "Concursuri cu premii in SAMP"! Mai multe detalii la sectiunea GTA > Dezbateri diverse. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: da. - Alte precizări: nu.
 19. Dă o notă melodiei de mai sus

  8
 20. Piesa zilei

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×