Jump to content
Anakin_Theo

Lol, enter LOOL

Recommended Posts

Posted

and this is why you musn't post your pics on the net

pt necunoscatori this is adi_susu1 aka >MoB<Ady (pe forum zic)

cel ce a facut asta...e...THE BEST 24.gif

Posted

Oameni fara viatza :|  BangHead.gif

ai dreptate sess... theo c sa iti zic... de plictiseala te iei de altii... da tu nu gandesti ca esti proasta?? esti dusa ma! sa-mi de-a exile sa-mi dea warn!! Fugi la nenea exile... c te-ai face tu fara el?? : dooh :

GROW UP!!!

esti doar o mica fata fara minte!!

veziti de treburile tale ma!!! BangHead.gif

Posted

ai dreptate sess... theo c sa iti zic... de plictiseala te iei de altii... da tu nu gandesti ca esti proasta?? esti dusa ma! sa-mi de-a exile sa-mi dea warn!! Fugi la nenea exile... c te-ai face tu fara el?? : dooh :

GROW UP!!!

0.o I sense a Warn for you man icon_thumright.gif

Posted

GROW UP!!!

24.gif ady, esti dus rau!!!! Deci Theo doar a postat aia! Altcineva a facut-o! Mai bine nu postai sa nu te faci de rushine! In plus, exile este moderator doar pe JA, nu si la forumul FunMania. El nu are voie sa dea warn aici. Asa ca vezi-ti de engleza ta si nu mai strica distractia altora tongue.gif

mei da fors bi uit iu Ady (cucuuuuuuu)

Posted

24.gif ady, esti dus rau!!!! Deci Theo doar a postat aia! Altcineva a facut-o! Mai bine nu postai sa nu te faci de rushine! In plus, exile este moderator doar pe JA, nu si la forumul FunMania. El nu are voie sa dea warn aici. Asa ca vezi-ti de engleza ta si nu mai strica distractia altora tongue.gif

mei da fors bi uit iu Ady (cucuuuuuuu)

Ba voi ganditi?? Pt voi distractie inseamna sa iti bati joc de altii?? C ar fi sa-ti iau poza sa-i pun cap de monstru picioare de elfannt,coada NU CRED CA TI-AR PLACEA!!! Asta nu e distractie!! Ducetiva si distrativa la gradinita

Posted

Ba voi ganditi?? Pt voi distractie inseamna sa iti bati joc de altii?? C ar fi sa-ti iau poza sa-i pun cap de monstru picioare de elfannt,coada NU CRED CA TI-AR PLACEA!!! Asta nu e distractie!!

Ba e biggrin.gif foarte distractiva 24.gif

Posted

GROW UP!!!

poc!

7 zile pe bara tanti! tiphat.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...