Anakin_Theo Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 uite o faza taree http://img216.imageshack.us/my.php?image=adicucu7ny.swf <<-->> parodie adi_susu
LordAxel Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Prea tareeeeeeeeee )))))))) ma uitam la ea de o jumatate de ora si radeam ca prostu destept baiatul care a facut-o
PrinceOfPersia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 hahahhahhhah ce tare. Eu sunt adi cucu ! Cine a facut-o are o shaorma
Coser Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 ))))))))))))))00 ))))))))))))))))) THEO!!! U RUL!!!!!!!!!!! )))))))))))) DECI NOTA 10000000
Qui-Gon Jinn Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 ce va luati de saracu bajet atata totusi e amuzanta
Isome Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 and this is why you musn't post your pics on the net pt necunoscatori this is adi_susu1 aka >MoB<Ady (pe forum zic) cel ce a facut asta...e...THE BEST
Zeal Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 ce va luati de saracu bajet atata totusi e amuzanta haha cine vorbeste ... tu o ai in semnatura
Overdose_17 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 haha cine vorbeste ... tu o ai in semnatura Ps prea mijto tare ala care a facut-o
Adi Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Oameni fara viatza ai dreptate sess... theo c sa iti zic... de plictiseala te iei de altii... da tu nu gandesti ca esti proasta?? esti dusa ma! sa-mi de-a exile sa-mi dea warn!! Fugi la nenea exile... c te-ai face tu fara el?? : dooh : GROW UP!!! esti doar o mica fata fara minte!! veziti de treburile tale ma!!!
LordAxel Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 ai dreptate sess... theo c sa iti zic... de plictiseala te iei de altii... da tu nu gandesti ca esti proasta?? esti dusa ma! sa-mi de-a exile sa-mi dea warn!! Fugi la nenea exile... c te-ai face tu fara el?? : dooh : GROW UP!!! esti doar o mica fata fara minte!! veziti de treburile tale ma!!! 0.o I sense a Warn for you man
Coser Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 ai dreptate sess... theo c sa iti zic... de plictiseala te iei de altii... da tu nu gandesti ca esti proasta?? esti dusa ma! sa-mi de-a exile sa-mi dea warn!! Fugi la nenea exile... c te-ai face tu fara el?? : dooh : GROW UP!!! esti doar o mica fata fara minte!! veziti de treburile tale ma!!! ady, esti dus rau!!!! Deci Theo doar a postat aia! Altcineva a facut-o! Mai bine nu postai sa nu te faci de rushine! In plus, exile este moderator doar pe JA, nu si la forumul FunMania. El nu are voie sa dea warn aici. Asa ca vezi-ti de engleza ta si nu mai strica distractia altora mei da fors bi uit iu Ady (cucuuuuuuu)
Adi Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 ady, esti dus rau!!!! Deci Theo doar a postat aia! Altcineva a facut-o! Mai bine nu postai sa nu te faci de rushine! In plus, exile este moderator doar pe JA, nu si la forumul FunMania. El nu are voie sa dea warn aici. Asa ca vezi-ti de engleza ta si nu mai strica distractia altora mei da fors bi uit iu Ady (cucuuuuuuu) Ba voi ganditi?? Pt voi distractie inseamna sa iti bati joc de altii?? C ar fi sa-ti iau poza sa-i pun cap de monstru picioare de elfannt,coada NU CRED CA TI-AR PLACEA!!! Asta nu e distractie!! Ducetiva si distrativa la gradinita
LordAxel Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Ba voi ganditi?? Pt voi distractie inseamna sa iti bati joc de altii?? C ar fi sa-ti iau poza sa-i pun cap de monstru picioare de elfannt,coada NU CRED CA TI-AR PLACEA!!! Asta nu e distractie!! Ba e foarte distractiva
netics Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 ai dreptate sess... theo c sa iti zic... de plictiseala te iei de altii... da tu nu gandesti ca esti proasta?? esti dusa ma! sa-mi de-a exile sa-mi dea warn!! Fugi la nenea exile... c te-ai face tu fara el?? : dooh : GROW UP!!! esti doar o mica fata fara minte!! veziti de treburile tale ma!!! poc! 7 zile pe bara tanti!
Kain500 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Noi nu suntem normali! Noi nu suntem normali! Oooo-la... etc ca nu mai stiu funny totushi