Jump to content
Babur

Regulament general - SAMP.LINKMANIA.RO

Recommended Posts

cooltext409410331761964.png.e1f64026d20c7ba789aaee29a05d17d0.png

(!) Ne rezervam dreptul a modifica periodic regulamentul, fiecare jucatorul are obligatia de a-l cunoaste.
(!) Orice modificare noua va fi postata in acest topic. Apasati butonul de FOLLOW din topic pentru a fi notificati cand se modifica ceva in regulament.

1. Conturi

 > Propietarul unui cont este considerat posesorul adresei de e-mail inregistrata pe cont. Pentru siguranta contului, asigurati-va ca nu veti pierde adresa de e-mail, odata pierduta contul este si el totodata pierdut.

 > Staff-ul nu se ocupa de probleme legate de conturi sparte, bunuri pierdute, sanctiuni inainte / dupa spargerea contului, s.a.m.d. Este datorie fiecarui jucator de a-si pastra contul in siguranta.

 > Adminii de level 5+ isi rezerva dreptul de a sanctiona o persoana care se ocupa cu spargeri de conturi sau de a ajuta o persoana a carui cont a fost spart daca considera. Atentie, adminii nu au absolut nicio obligatie sa sanctioneze pe cineva sau sa va ajute in cazul în care v-a fost spart contul.

 > Impartirea unui cont cu alte persoane este permisa, insa se va face numai pe propria voastra raspundere.
Este strict interzis pentru lideri, helperi, admini sa-si imparta conturile cu alte persoane fara a anunta un Supervisor. Consecinta incalcarii acestei reguli este inlaturarea din functie sau chiar banarea contului daca e nevoie.

 > Puteti detine maxim cinci conturi, insa incalcarea anumitor reguli precum: Afaceri ilegale, spargeri de conturi, coduri, moduri interzise, bug abuse, reclama, limbaj vulgar, inselatorii, pot fi sanctionate toate conturile.

 >> Jucatorii care nu au minim 10 ore jucate in ultimele 4 saptamani risca pierderea casei sau bizului detinut (inafara de masini).

2. Limbaj

 > Limbajul vulgar, ofensator, rasist este strict interzis si este sanctionabil.

 > Nu sunt permise injuriile de niciun fel, incluzand prescutarile si modurile subtile.

 > Nu este permis folosirea unui limbaj vulgar fiind acesta cenzurat sau necenzurat.

 > Jignirile, cuvintele ofensatoare se sanctioneaza cu mute & warn in functie de gravitate.

 > Mute-ul o sa fie acordat in functie de abateri, iar acesta creste treptat.


3. Deatchmatch, Drive-By si Heli-Blade

 > Deathmatch-ul se defineste prin atacarea unui jucator sau a vehiculului in care se afla.

 > Deathmatch-ul (prescurtat DM) realizat cu o arma de foc (deagle, M4, shotgun etc.) şi cel cu pumnii / o arma alba (bata de baseball, crosa de golf etc.) vor fi sanctionate diferentiat, timpul pentru fiecare sanctiune fiind automat, atat pe joc cat si pe panel. In cazul DM-ului cu armele este necesara atingerea cu un singur glont pentru a putea fi sanctionat, in schimb, pentru a putea fi sanctionati pentru DM cu pumnii trebuie sa scadeţi circa 10-15HP victimei / victimelor.

 > Drive-by (prescurtat DB) reprezintă calcarea unui jucator cu masina, iar Heli-Blade (prescurtat HB) reprezinta lovirea unui jucator cu elicea unui elicopter. Aceste actiuni se sanctioneaza, nefiind permise pe teritoriile de lupta intre clanuri, la evenimente etc. DM-ul, DB-ul / HB-ul sunt sanctionate cu inchisoare (pe un timp determinat de sanctiunile antecedente) şi retragerea licentei de port-arma conform sistemului din joc si de pe panel. Este permis si nesanctionat deathmatch-ul in incinta inchisorii, atat în interiorul celulelor cat si in exteriorul inchisorii, in zona destinata evadarii. In functie de gravitatea si multitudinea DM-ului poate duce chiar la warn sau chiar ban. Daca un politist off-duty face deathmatch atunci el este sanctionat de catre liderul factiunii respective si de catre admini.

> In zonele de 'Safezone', daca face un jucator DM, va fii sanctionat cu 30 de minute ajail si suspendarea licentei de arme 5 ore.


4. Moduri

 > Prin mod se intelege orice program, fisier, extensie etc. care iti ofera abilitati nefiresti si daunatoare jocului celorlalti, un avantaj nefiresc tie sau care perturba bunastarea serverului.
Folosirea unor moduri care-ti aduc un avantaj destul de mare fata de restul jucatorilor este interzisa. 

 > Puteti detine orice fel de mod in calculator, atata timp cat nu-l catalogam ca si cod. Daca nu sunteti in totalitate siguri ca modul folosit este permis este indicat sa nu-l folositi sau puteti deschide un tichet in care sa faceti o prezentare a modului.

Exemple de moduri permise:

- moduri care modifica tinta doar ca aspect vizual;
- moduri care modifica skinurile doar ca aspect vizual;
- moduri care modifica skinurile vehiculelor doar ca aspect vizual atata timp cat sunt de aceleasi dimensiuni si numar de locuri cu cele originale;
- moduri care modifica culorile jocului si-l fac sa para mai real (ENB, timecyc si altele);
- moduri care modifica cerul, copacii, cladirile si alte aspecte ale jocului atata timp cat acestea nu devin transparente, nu se poate trece prin ele;
- moduri care modifica vremea sau timpul doar ca aspect vizual (always night/day și altele);
- moduri care schimba animatiile cu precizarea ca animatiile respective sa nu fie mai rapide decat cele originale (sa alerge mai rapid, sa se rostogoleasca mai rapid, sa sara mai mult si altele);
- moduri care modifica HUD-ul doar ca aspect vizual;
- moduri care-ti permit sa te conectezi pe mai multe servere simultan;
- libraria CLEO si extensia Sampfuncs;
- alte moduri care aduc modificari doar ca aspect vizual pentru tine si nu pot fi folosite în mod abuziv fata de script.


Exemple de moduri nepermise:

- moduri care-ti permit sa fii AFK mai mult decat timpul prestabilit de server fara a primi kick de la AdmBot (autoclicker si altele) - se acordă ban 3 zile;
- moduri care inregistreaza si urmeaza automat un traseu (route recording si altele) - se acorda ban 14 zile;
- moduri care se pot cataloga ca si coduri - se acorda ban intre 14-90 zile in functie de clasificarea acestora;
- moduri care servesc la actiuni abuzive si impotriva scriptului si setarilor originale ale jocului - se acorda ban 14 zile;
surfly / telport (checkpoint / marker). Prin cod (hack) se întelege orice program, mod, fisier, extensie etc. care iti ofera abilitati nefiresti si daunatoare jocului, un avantaj nefiresc tie sau care perturba bunastarea serverului. Nu permitem asa ceva si sanctionam cu ban 7 - 14 - 30 - 60 - 90 de zile de la prima abatere orice cont de minim nivelul 3 si ban permanent conturile sub acest nivel. Sanctiunea acordata pe zile se va face in functie de tipul de cheat utilizat.
- Notati ca nu permitem nici detinerea de coduri in calculatoarele voastre. Jucatorilor carora adminii gasesc urme de coduri, chiar daca au fost sterse, tot vor fi sanctionati. Incurajam jocul corect din toate punctele de vedere, asadar e responsabilitatea voastra sa va asigurati ca n-aveti absolut nicio urma de cod în calculator sau riscati sa fiti sanctionati.

5. Teste TeamViewer / Supremo

 > Adminii isi rezerva dreptul de a va controla calculatorul pentru coduri sau moduri interzise. 

 > Jucatorii isi rezerva dreptul de a refuza controlul insa vor fi sanctionati cu ban 14 zile.
 > Necooperarea completa din partea jucatorului va fi sanctionata cu ban 14 zile (aici se include /q la control, crash, oferirea de date false adminului ori alte situatii similare). 

 > Suntem total impotriva jucatorilor care triseaza, asadar chiar daca aveti codurile / modurile in calculator si nu le-ati folosit pe serverul noastru tot veti fi sanctionati.

 > Jucatorii care incearca sa ascunda urma codurilor sau modurilor interzise folosite prin diverse programe de tip cleaner (CCleaner sau alte programe) ori alte programe si / sau metode vor fi banati timp de 14 zile.

  > Regula aceasta functioneaza si jucatorilor ce ruleaza CMD inaintea testelor Remote Control sau alte moduri in situatii identice.

  > Jucatorilor ce fac parte dintr-o factiune si au fost luati la teste de tip „TeamViewer / Supremo”, le este interzis sa foloseasca comanda (/quitgroup). In cazul folosirii acestei comenzi, in timpul testului sau imediat dupa ce au fost informati ca participa la un astfel de test, ii va permite administratorului sa deschida un ticket pe aceasta tema, pentru a i se schimba „faction history-ul”. Programe utilizate in controlul "Remote Control":

- Denumire program: TeamViewer
- Denumire program: Supremo


6. Bug-Abuse

 > Folosirea de orice bug ce tine de joc sau server este interzisa. 

 > Profitarea de buguri ce tin de server pentru a face rost de bani / bunuri este sanctionata cu ban permanent.

 > Exploatarea unui bug pentru a te avantaja este strict interzisa si este sanctionata in functie de situatie.

 > Exploatarea bug-urilor la vehiculele de tip bike, mountain bike, bmx (mega-jump) cu scopul de a evita contactul cu politistii este sanctionata cu warn.

 > Exploatarea bug-urilor legate de texturi, ascunderea cu wanted intr-un loc inaccesibil in mod normal este sancaionata cu warn. 

 > Folosirea unui bug ce tine de mapa pentru a te teleporta este sanctionata cu ban 3 zile daca prin acest lucru afectezi jocul unui alt player (ex: teleport-uri pentru a scapa de un politist). 

 > Folosirea comenzi [/call 112] la un eveniment sustinut de catre un admin se va sanctiona cu warn.


7. Inselatorii

 > Toate afacerile de pe server se vor face prin intermediul comenzii /trade. Afacerile facute fara aceasta comanda pot duce la înselatorii si la pierderea bunurilor.

 > Adminii nu vor interveni in inselatoriile pe care le fac jucatorii decat in anumite circumstante stabilite doar de acestia. Asadar adminii de level 4+ isi rezerva dreptul de a interveni in anumite inselatorii si chiar si a sanctiona jucatorul care a facut inselatoria daca este cazul. Atentie, adminii nu au absolut nicio obligatie sa sanctioneze pe cineva sau sa va ajute in cazul in care ati fost inselat.


8. Reclama

 > Playerii ce fac reclama altor servere de SA:MP vor fi sanctionati cu ban permanent.

 > Banul este acordat indiferent daca reclama a fost facuta din greseala sau de un alt player ce avea acces la cont.

 > Reclama facuta pe user panel este sanctionata cu ban permanent si contul suspendat pe panel.


9. Sanctiuni

 > Troll-Hack: Ban permanent(nu conteaza nivelul)
 > Bug-Abuse: Ban 30 zile (nivel 10+)
 > Bug-Abuse: Ban permanent (nivel 1-9)
 > Autoclicker: ban 3 zile(nivel 5+), pentru nivel(1-5) ban permanent
 > Reclama: Ban permanent(nu conteaza nivelul)

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...