Jump to content
Babur

Campanie de promovare

Recommended Posts

Salutare Linkmania!

Astazi vreau sa incepem o campanie de promovare a serverului de sa:mp si a comunitatii. Eu m am gandit la un plan de bataie pentru a stii toata lumea de linkmania, fie ei playeri noi sau vechi.

Prima idee ar fii sa facem reclama la server si comunitate pe servere de discord, pe facebook(grupuri dedicate gamingului si pagini), pe instagram si mai ales pe tiktok, fiind o aplicatie cu un flux foarte mare.

A doua idee este sa cumparam promovari la youtuberi care filmeaza sa:mp, asta vom face inainte de deschidere si poate facem ca un youtuber sa faca o serie la noi pe server. Se pot cumpara si reclame pe comunitatii dedicate sa:mp ului sau gaming ului. Doresc sa avem un public bogat si sa i atragem cu vechimea si seriozitatea comunitatii linkmania. Vreau sa readuc activitatea pe comunitate ca pe vremuri si imi doresc sa aducem jucatori noi si doritori de a juca pe serverul meu de sa:mp sau pe celelate servere ale comunitatii.

Apelez la toti membrii comunitatii sa ne ajute cu reclama, eu va pot oferi suport si pe serverul de sa:mp un mic bonus, folosind un cod pe server(ex. /Usecode -》AA22BBB333CCC)

Am creat un cont de tiktok pentru comunitatea linkmania: tiktok.com/@linkmaniaoficial

Va multumesc si sper sa se implice si administratorii comunitatii.

  • Like 2
  • Upvote 1
  • LinkMania 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...