Jump to content
Ryan

Chelsea vrea să transfere trei titulari de la Barcelona

Recommended Posts

Abramovich pregătește o lovitură de 120 de milioane de euro! Chelsea vrea să transfere trei titulari de la Barcelona

 

abramovich-pregateste-o-lovitura-de-120-

 

Londonezii ar putea să 'dezmembreze' Barcelona cu ultimele ținte. Milionarul Abramovich vrea să își întărească echipa, astfel că a pus deja ochii pe trei dintre titularii lui Xavi Hernandez, știind că oficialii de pe Camp Nou sunt dispuși să vândă, în contextul problemelor economice de la club. 

Trei titulari, pe lista lui Chelsea
Primul nume pe care conducătorul lui Chelsea a pus ochii este Frenkie de Jong, mijlocașul transferat de Barcelona în schimbul sumei de 86 de milioane de euro. Situația neerlandezului s-a schimbat în acest sezon, prestațiile sale fiind departe de cele din sezonul trecut. 

Thomas Tuchel și-ar dori să îl aibă sub comandă pe mijlocașul neerlandez, iar oferta pentru el ar putea ajunge la 60 de milioane de euro, informează El Nacional. 

Un al jucător, care ar putea fi o reală lovitură pentru catalani, de pe lista lui Abramovich, este talentatul Gavi, care este dorit de Chelsea. Tânărul jucător are o clauză de reziliere de 50 de milioane, sumă pe care șeful de pe Stamford Bridge ar fi dispus să o achite în schimbul jucătorului de perspectivă. 

Barcelona ar lucra la prelungirea contractului său, care expiră în 2023, însă până acum conversațiile nu ar decurge foarte bine. Tânărul de 17 ani ar putea fi dispus să plece, în contextul în care Chelsea i-ar oferi un salariu mult mai atractiv, față de cel pe care îl are acum. Pe urmele sale mai sunt și Bayern Munchen, Liverpool și Manchester City. 

Ultimul jucător de pe lista lui Abramovich este Sergino Dest, care nu a mai intrat la fel de mult în planurile lui Xavi, deși era titular indiscutabil în mandatul lui Ronald Koeman. Barcelona ar cere 20 de milioane de euro în schimbul său, cu un milion mai puțin decât suma sa de transfer din 2020. 

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...