Jump to content
Jigale

Sugestii

Recommended Posts

Salut! Am petrecut destul de mult timp pe acest GM incat sa imi fac o mica lista cu sugestii.

1. Modificarea sistemului de plata la job-urilor de pe server..

Dau exemplu concret: Cea mai mare aberatie posibila, deoarece te duci si prinzi un peste de 1 kg, il vinzi cu 24-25k, dupa aceea prinzi un peste de 33 kg si il vinzi cu 32k. Ar fi ok o modelare a sistemului astfel:

Ori prinzi peste si iei suma X pe 1 kg ( se aduna la nr de kg ale pestelui ), iar odata cu skill-ul iti pot creste ori nr de KG la pestele prins ( astfel incat poti prinde pesti mai mari ce valoreaza mai mult ) dar puteti seta ca acel peste sa fie prins mai greu.

Ori scoti nr de kg, si lasi doar suma de bani. EX: Ai prins un peste ce valoreaza X $, iar odata cu skill-ul sa iti creasca si suma de bani primita ( nu 2-3k cum e acum ) 

Exemplul nr2. Miner: Skill 0 si iei 19k, skill 1 si iei 22k. Este jegmaneala pe fata

Legat de locatie, tot mai frumos pescuiesti de pe pontonul din Los Santos, sau de la far, da un alt aer jocului, este orasul mai populat.

2. Adaugarea pe strada a tonetelor de unde iti poti lua HP deoarece viata iti scade si cu /upgrade-ul la maxim.

3. O mare problema consta in activitatea de pe server. Efectiv nu se merita sa faci job pt ca esti prost platit, evenimente putine nu datorita adminilor, pentru ca ei sunt activi, evenimente putine sunt datorita playerilor care nu au ce face pe server si se pun afk..

Avem insula Linkmania.. in loc de tarabele de /crates, se poate lucra putin la GM astfel incat sa fie acolo "un parc de distractii" unde poti castiga diferite premii ( bani, diamante, Linkpoints etc).

Exemple: Sistemul de XO, sistemul de Shipwars sa nu mai fie controlate de admin, ci sa fie adaugate pe insula sa poata avea acces playerii oricand vor sa faca acea chestie, desigur ca de la un anumit nr de jucatori in sus, cum ar fi un minim de 8 jucatori la Shipwars, minim 6 la XO, sunt si alte jocuri.. ati inteles ideea. Premiile se pot da random pentru fiecare joc in parte.

3. La /missions puteti modifica putin castigurile la diferite capitole de misiuni.

4. La  /QUIZ, printre intrebarile legate de joc, ar fi ok sa adaugati sau sa modificati quiz-uri astfel incat sa fie quiz-uri bazate pe factiuni.

Ca sa fiu ma explicit: /quiz-ul nr X

intrebare 1. Care este comanda prin care hitmanii isi aleg un contract? / Care este comanda politistilor pentru a controla un jucator?

intrebare 2. Are voie un hitman sa omoare sub 100m? / Ce comanda folosesc gangsterii pentru a ataca un teritoriu?

Mi se pare un beneficiu aceste quiz-uri pe factiuni deoarece conduc playerii pe forum la regulamente, comenzi s.a.m.d

 

Am asistat la o discutie, in care un coleg de clan a propun unui membru STAFF mutarea job-ului fisher in Los Santos, stiti care a fost raspunsul? Citez: "Nu pentru ca faceti bani multi"

Pai care este scopul acestui server atunci? Sa muncesti ca un sclav si sa iti permiti sa iti iei un MTB? Nu frate, jocul este gandit in asa fel incat sa iti petreci timpul cu prietenii, SA FACETI BANI, sa aveti masini, combinatii, etc.

Datorita timpului meu limitat, deocamdata cu aceste sugestii va pot ajuta. 

NU uitati, acest proiect numit Linkmania nu este de ieri de azi, avem o istorie in spate... SCOPUL este in a te distra pe server, a face bani ca sa iti permiti chestii, sa descoperi lucruri noi, oameni noi, sa iti faci amintiri. 

  • Upvote 1
  • LinkMania 1
  • Burn 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...