GRS Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 ShadoWs - Aplicatii (!) Informatii cu privire la viata reala: • Nume: • Varsta reala: • Unde locuiesti momentan ( daca nu stai in Romania poti specifica doar tara): (!) Informatii cu privire la caracterul in-game: • Nickname: • Level: • In prezent detii vreun warn ?(daca da, specifica motivul): • Cate ore petreci pe server in medie pe zi/saptamana ?: • Esti de acord cu regulamentul intern ? ( Da/Nu • Factiune actuala si rank-ul pe care il ai: Atentie! Aplicatiile se fac aici in topicul asta, cine deschide topic nou cu aplicatie o sa fie respins instant, in caz ca o sa fim full iar clanul nu dispune de locuri libere o sa anunt in acest topic cand si cate locuri avem libere. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axelutz3 Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 (!) Informatii cu privire la viata reala: • Nume: Alexandru-Mihai • Varsta reala: Am 21 de ani. • Unde locuiesti momentan ( daca nu stai in Romania poti specifica doar tara): Romania (!) Informatii cu privire la caracterul in-game: • Nickname: axelutz • Level: 1 • In prezent detii vreun warn ?(daca da, specifica motivul): Nu, nu detin warn sau alte sanctiuni! • Cate ore petreci pe server in medie pe zi/saptamana ?: Imi dedic mare parte a timpului pentru server. • Esti de acord cu regulamentul intern ? ( Da/Nu ) : Da! • Factiune actuala si rank-ul pe care il ai: Momentan nu fac parte din vreo factiune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRS Posted October 9, 2021 Author Share Posted October 9, 2021 Acum 14 ore, axelutz3 a spus: (!) Informatii cu privire la viata reala: • Nume: Alexandru-Mihai • Varsta reala: Am 21 de ani. • Unde locuiesti momentan ( daca nu stai in Romania poti specifica doar tara): Romania (!) Informatii cu privire la caracterul in-game: • Nickname: axelutz • Level: 1 • In prezent detii vreun warn ?(daca da, specifica motivul): Nu, nu detin warn sau alte sanctiuni! • Cate ore petreci pe server in medie pe zi/saptamana ?: Imi dedic mare parte a timpului pentru server. • Esti de acord cu regulamentul intern ? ( Da/Nu ) : Da! • Factiune actuala si rank-ul pe care il ai: Momentan nu fac parte din vreo factiune! Acceptat, ne vedem dupa deschidere ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceasey Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 (!) Informatii cu privire la viata reala: • Nume: Cezar-Alexandru • Varsta reala: 17 • Unde locuiesti momentan ( daca nu stai in Romania poti specifica doar tara): Brasov (!) Informatii cu privire la caracterul in-game: • Nickname: Ceasey • Level: 4 • In prezent detii vreun warn ?(daca da, specifica motivul): no • Cate ore petreci pe server in medie pe zi/saptamana ?: 5-6 ore in timpul saptamanii (scoala) in weekenduri 10+ • Esti de acord cu regulamentul intern ? ( Da/Nu): Da • Factiune actuala si rank-ul pe care il ai: Police Department, RANK 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutbosu Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 !) Informatii cu privire la viata reala: • Nume:ionut beleaua • Varsta reala:18 • Unde locuiesti momentan ( daca nu stai in Romania poti specifica doar tara):Bucuresti (!) Informatii cu privire la caracterul in-game: • Nickname:IonutBoSu • Level:3 aproape 4 • In prezent detii vreun warn ?(daca da, specifica motivul):nu • Cate ore petreci pe server in medie pe zi/saptamana ?:toata ziua • Esti de acord cu regulamentul intern ? ( Da/Nu da • Factiune actuala si rank-ul pe care il ai:nu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRS Posted October 9, 2021 Author Share Posted October 9, 2021 Acum 8 ore, ceasey a spus: (!) Informatii cu privire la viata reala: • Nume: Cezar-Alexandru • Varsta reala: 17 • Unde locuiesti momentan ( daca nu stai in Romania poti specifica doar tara): Brasov (!) Informatii cu privire la caracterul in-game: • Nickname: Ceasey • Level: 4 • In prezent detii vreun warn ?(daca da, specifica motivul): no • Cate ore petreci pe server in medie pe zi/saptamana ?: 5-6 ore in timpul saptamanii (scoala) in weekenduri 10+ • Esti de acord cu regulamentul intern ? ( Da/Nu): Da • Factiune actuala si rank-ul pe care il ai: Police Department, RANK 1 Acceptat.Ne vedem in joc! Acum 8 ore, Ionutbosu a spus: !) Informatii cu privire la viata reala: • Nume:ionut beleaua • Varsta reala:18 • Unde locuiesti momentan ( daca nu stai in Romania poti specifica doar tara):Bucuresti (!) Informatii cu privire la caracterul in-game: • Nickname:IonutBoSu • Level:3 aproape 4 • In prezent detii vreun warn ?(daca da, specifica motivul):nu • Cate ore petreci pe server in medie pe zi/saptamana ?:toata ziua • Esti de acord cu regulamentul intern ? ( Da/Nu da • Factiune actuala si rank-ul pe care il ai:nu Acceptat.Ne vedem in joc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProxenetuL Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 (!) Informatii cu privire la viata reala: • Nume: Robert • Varsta reala: 21 • Unde locuiesti momentan ( daca nu stai in Romania poti specifica doar tara): Rovinari [Targu-Jiu] (!) Informatii cu privire la caracterul in-game: • Nickname: ProxenetuL • Level: 3 • In prezent detii vreun warn ?(daca da, specifica motivul): nu. • Cate ore petreci pe server in medie pe zi/saptamana ?: azi m-am apucat dar in medie 4/5 ore pe zii mi-am propus sa acord. • Esti de acord cu regulamentul intern ? ( Da/Nu) Desigur. • Factiune actuala si rank-ul pe care il ai: Nu am momentan factiune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutbosu Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Nume:Vlad,beleaua • Varsta reala:am varsta de 18 ani. • Unde locuiesti momentan ( daca nu stai in Romania poti specifica doar tara):Locuiesc in orasu Bucuresti. (!) Informatii cu privire la caracterul in-game: • Nickname:Ionut@ • Level:level 3-4 aproape 4. • In prezent detii vreun warn ?(daca da, specifica motivul):Nu • Cate ore petreci pe server in medie pe zi/saptamana ?:Sincer stau foarte mult pe samp asa ca pot sta de dimineata pana pe la 1 2 noaptea. • Esti de acord cu regulamentul intern ? ( Da/Nu da • Factiune actuala si rank-ul pe care il ai:Nu am factiune pentru ca nu sa ales lideri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRS Posted October 10, 2021 Author Share Posted October 10, 2021 La 09.10.2021 la 13:26, ProxenetuL a spus: (!) Informatii cu privire la viata reala: • Nume: Robert • Varsta reala: 21 • Unde locuiesti momentan ( daca nu stai in Romania poti specifica doar tara): Rovinari [Targu-Jiu] (!) Informatii cu privire la caracterul in-game: • Nickname: ProxenetuL • Level: 3 • In prezent detii vreun warn ?(daca da, specifica motivul): nu. • Cate ore petreci pe server in medie pe zi/saptamana ?: azi m-am apucat dar in medie 4/5 ore pe zii mi-am propus sa acord. • Esti de acord cu regulamentul intern ? ( Da/Nu) Desigur. • Factiune actuala si rank-ul pe care il ai: Nu am momentan factiune. Acceptat.Ne vedem in joc! Acum 9 ore, Ionutbosu a spus: Nume:Vlad,beleaua • Varsta reala:am varsta de 18 ani. • Unde locuiesti momentan ( daca nu stai in Romania poti specifica doar tara):Locuiesc in orasu Bucuresti. (!) Informatii cu privire la caracterul in-game: • Nickname:Ionut@ • Level:level 3-4 aproape 4. • In prezent detii vreun warn ?(daca da, specifica motivul):Nu • Cate ore petreci pe server in medie pe zi/saptamana ?:Sincer stau foarte mult pe samp asa ca pot sta de dimineata pana pe la 1 2 noaptea. • Esti de acord cu regulamentul intern ? ( Da/Nu da • Factiune actuala si rank-ul pe care il ai:Nu am factiune pentru ca nu sa ales lideri. Acceptat.Ne vedem in joc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadas Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Nume: • Varsta reala: 25 • Unde locuiesti momentan ( daca nu stai in Romania poti specifica doar tara): germania (!) Informatii cu privire la caracterul in-game: • Nickname: Arkadas • Level: 5 • In prezent detii vreun warn ?(daca da, specifica motivul): nu • Cate ore petreci pe server in medie pe zi/saptamana ?: 4-6 ore • Esti de acord cu regulamentul intern ? ( Da/Nu Da • Factiune actuala si rank-ul pe care il ai - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRS Posted October 10, 2021 Author Share Posted October 10, 2021 Acum 10 ore, Arkadas a spus: Nume: • Varsta reala: 25 • Unde locuiesti momentan ( daca nu stai in Romania poti specifica doar tara): germania (!) Informatii cu privire la caracterul in-game: • Nickname: Arkadas • Level: 5 • In prezent detii vreun warn ?(daca da, specifica motivul): nu • Cate ore petreci pe server in medie pe zi/saptamana ?: 4-6 ore • Esti de acord cu regulamentul intern ? ( Da/Nu Da • Factiune actuala si rank-ul pe care il ai - Acceptat.Ne vedem in joc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRS Posted October 12, 2021 Author Share Posted October 12, 2021 (!) Cine vrea in clan inapoi dupa update si wipe nu mai trebuie sa faca aplicate iar ( ma refer din cei de mai sus care deja au facut o aplicatie si au fost acceptati!). Doar scrieti-mi pe joc si va dau invite inapoi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raruletz. Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 (!) Informatii cu privire la viata reala: • Nume: Rares • Varsta reala: 15 • Unde locuiesti momentan ( daca nu stai in Romania poti specifica doar tara): Constanta (!) Informatii cu privire la caracterul in-game: • Nickname: raruletz • Level: 4 • In prezent detii vreun warn ?(daca da, specifica motivul): - • Cate ore petreci pe server in medie pe zi/saptamana ?: 2-3 ore pe zi • Esti de acord cu regulamentul intern ? ( Da/Nu ) Da • Factiune actuala si rank-ul pe care il ai: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutbosu Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 • Nume:ionut beleaua • Varsta reala:18 • Unde locuiesti momentan ( daca nu stai in Romania poti specifica doar tara):Bucuresti (!) Informatii cu privire la caracterul in-game: • Nickname:IonutBoSu • Level:3 aproape 4 • In prezent detii vreun warn ?(daca da, specifica motivul):nu • Cate ore petreci pe server in medie pe zi/saptamana ?:toata ziua • Esti de acord cu regulamentul intern ? ( Da/Nu da • Factiune actuala si rank-ul pe care il ai:nu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralph. Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 (!) Informatii cu privire la viata reala: • Nume: Raul-Daniel • Varsta reala: 13 anișori. • Unde locuiesti momentan ( daca nu stai in Romania poti specifica doar tara): Romania (!) Informatii cu privire la caracterul in-game: • Nickname: rauldanielzz • Level: 3 • In prezent detii vreun warn ?(daca da, specifica motivul): Nu, • Cate ore petreci pe server in medie pe zi/saptamana ?: Undeva la 3-4 ore pe zi. • Esti de acord cu regulamentul intern ? ( Da/Nu ) : Da! • Factiune actuala si rank-ul pe care il ai: Momentan am fracțiun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...