Jump to content
axelutz3

Concurs: Propune sisteme in perioada Beta si castigi 5 euro!

Recommended Posts

~ Utilizatorul care propune cele mai multe sisteme si sunt dorite de catre jucatorii comunitatii iar ulterior se adauga ( in perioada Beta ) castiga 5 euro pe Paypal / Binance / Revolut ( la alegerea voastra )

Pentru validare
Un sistem nu este doar o simpla comanda.. ( de exemplu: propui adaugarea /ajail sau adaugarea unei masini la o factiune sau cateva detalii la ceva deja existent, astea nu sunt sisteme ), vreau sa vad ca puteti construi prin gandurile voastre ceva de la 0 ( luati exemplu: varianta 1 din topicul 

, este o idee de sistem ) iar apoi @DanielSy o sa va transforme ideile in realitate virtuala. Vreau sa vad idei elaborate la cel mai mic detaliu, sa vad implicare din partea voastra!

Regulament:
- Daca este ceva care a fost propus ceva, nu se valideaza!
- Daca sugestia nu face referire la un sistem, nu se valideaza!
- Concursul o sa tina pana la deschiderea oficiala si premiile se acorda la cel mult 21 zile din momentul deschiderii oficiale ( avem nevoie de bani si pentru promovari si pentru gamemode 🙂 ), prin urmare, aveti timp sa propuneti pana in ultimele zile din perioada Beta, o sa va anunt aici cand mai sunt 2-3 zile si se incheie validarea.. 😄 
- Voi anunta aici cine acumuleaza puncte si un leaderboard pentru asta!
* Stiu ca am redus bugetul acestui concurs la jumatate insa avem nevoie de bani si in alte parti, o sa mai fie concursuri de acest gen! ~~~ ATENTIE! Regulamentul si detaliile concursului pot suferi modificari pana la final, o sa revin cu reply aici daca se adauga/modifica ceva! 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...