Jump to content
Kane_Lewis

Mega-Tutorial Linkmania Roleplay

Recommended Posts

Cuprins 

Inceputul

Turul server-ului / Alte informatii

Explicatia de ce server-ul este in lb.Engleza

Sistemul Thirst si Hunger

Cum parasesc sau intru intr-o cladire ?

Sisteme dinamice

Sistemul de telefon

Sistemul AntiCheats

Ce nivel am nevoie sa aplic intr-o factiune/gang ?

Sistemul de Wanted

 

 

Inceputul

Sa incepi pe un server nou este o noua provocare pentru multi dintre voi.Asa ca m-am decis sa fac un ghid despre cum functioneaza server-ul nostru .

Odata intrat pe server, va trebui sa va alegeti o parola pe care sa o memorati si sa nu o impartasiti cu nimeni altcineva.

Al doilea pas va puteti alege de unde proveniti , data nasterii , accentul dorit si hainele pe care doriti sa le purtati.

Cand toate acestea au fost finalizate cu succes , 'Voila'  acum sunteti un membru oficial cu drepturi depline pe server-ul nostru.

Turul server-ului si alte informatii

Ai intrat pe server si nu stii pe ce drum sa mergi ?Totul ti se pare diferit de ce ai vazut pana acum?

Avem rezolvarea la aceste intrebari .Daca esti nou venit si doresti un ghid al server-ului poti contacta unul din helperii comunitatii prin comanda /gethelp cu mesajul ''Doresc un tur al server-ului.''

Daca nu doriti un tur al server-ului dar aveti intrebari / nelamuriri legate de modul de joc sau scriptul acestuia o puteti face prin comanda /newb .De retinut ca aceasta comanda este doar pentru Q/A.

Explicatia de ce server-ul este in limba engleza

Server-ul de samp este 100% construit in limba engleza si nu vom schimba acest lucru.De-alungul a 7 luni de munca la gamemode , mai precis din Decembrie 2020 , dezvoltatorii acestuia au fost persoane straine provenite din diferite colturi ale lumii .

Sistemul Thirst&Hunger

Acest sistem tradus in limba romana ca Insetat si Infometat este tipic server-ului roleplay.Ce presupune acest lucru ?

In dreapta sus a ecranului sub totalul averii pe care o aveti in cont, aveti aceste 2 cuvinte insotite de un procentaj in dreptul lor.Asta inseamna ca atunci cand nivelul de insetare si infometare este scazut, sunteti nevoiti sa va deplasati de urgenta la un magazin 24/7 , restaurant , club , burgershot sa va procurati o bautura sau o mancare.De recomandat sa va deplasati de urgenta atunci cand nivelele de thirst si hunger ajung la 10%.In caz contrar, sunteti predispusi la moartea caracterului dvs.

Poza sa-mp-002.jpg.9a54503efa70638e48affd1d06ad71fd.jpg

Cum parasesc sau intru intr-o cladire ?

Tasta pe care poti face acest lucru este Y.

Sisteme dinamice

Server-ul a fost construit 99.9% numai prin sisteme dinamice.Ce inseamna acest lucru ?

Inseamna ca aproape absolut tot se creeaza din joc (comenzile de admin imputernicit) de la factiuni / case / business-uri / salariile membrilor de factiuni / turf-uri / points-urile / dynamic door / garaje / porti / obiecte/schimbari locatii/creare HQ/ creare gang-uri etc.Absolut toate cele enumerate se pot creea/edita in joc si nu in script.Acest sistem vine insotit si cu interioarele aferente cu o varietate mare.

Casele sunt impartite pe categorii de la cele ieftine pana la cele scumpe cu zeci de modele de interioare .Foto 1175819323_sa-mp-010(1).jpg.83b94ab095993add2e538f2e810109e7.jpg

Numarul caselor / business-urilor / garajelor si a altor bunuri vor fi nelimitate.Nu avem un numar maxim pe care sa ne bazam.

Daca ati donat pentru un bun personal , singura noastra cerinta atunci cand va alegeti interiorul pentru o casa/business etc este sa corespunda ca marime cu exteriorul .(cat mai realistic).

Sistemul de telefon

Acest sistem este foarte interesant si puteti face multe lucruri cu acesta de la a suna un prieten pana la a posta pe twitter .Prietenii dvs pot vedea postarea .Interesant, nu ?

Foto: 

 

sa-mp-016.jpg.8601148abdf03404d5a942f6f6cf24eb.jpgsa-mp-017.jpg.ac2f3b1f3a2c95f72cd9be0079797ba3.jpg

Sistemul AntiCheats 

Dispunem de un sistem avansat impotriva celor care vor sa strice buna starea jocului.Administratorii nostri vor fi avertisati de catre server ca jucatorul x incearca sau foloseste coduri.Recomandarea noastra este sa nu incercati .Riscati banarea contului dvs pe o durata nelimitata.

Ce nivel am nevoie sa aplic intr-o factiune/gang ?

Nu exista nivel de intrare in nici o factine sau gang.Acest lucru ramane la atitudinea liderilor.Dupa parerea mea cel mai indicat level este nivel 2.

Sistemul de Wanted

Fiind un server roleplay light dorim sa aducem o schimbare in acest mod de acordare a wanted-ului infractorilor.

Politistii nu au voie sa acorde wanted de la distanta.

Exemplu: Ofiterul A il someaza pe soferul B.Soferul B nu raspunde la somatie si isi continua drumul.Ofiterul A este nevoit sa il captureze / imobilizeze cu roleplay-ul din dotare.Odata ajuns la sectia de politie acolo se va continua roleplay-ul cu intrebari si raspunsuri plus perchezitionari .La finalul acestora , Ofiterul este obligat sa ii acorde cate un singur wanted pentru fiecare fapta comisa.Ultimul pas este sa trimiteti infractorul la inchisoare.

sa-mp-013.jpg

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...