Jump to content
brospresident

Despre perioada BETA pe RageMP

Recommended Posts

Salut tuturor,

A venit momentul pentru a discuta putin despre perioada beta a server-ului de RageMP. 

In momentul de fata server-ul se afla intr-un stadiu foarte bun iar lucrarile pentru o perioada beta sunt aproape gata. 

Astfel, avem nevoie de parerea voastra despre cum vreti sa se desfasoare perioada beta.

Eu am venit cu 2 scenarii posibilie:

1) Sa se aleaga cativa beta testeri care sa primeasca acces pe server iar pentru restul sa fie blocat accesul.

2) Sa aiba acces oricine sa se joace pe server si sa testeze sistemele.

Tot progresul care o sa fie facut de jucatori in perioada beta o sa fie sters la deschiderea oficiala, in perioada beta intrati doar sa testati, nu sa jucati pentru avere, case si masini.

 

Pentru cei ce vor dori sa testeze server-ul in beta vor primi automat la inregistrare admin 4(acces la cam tot in afara de comenzile care pot sa strice baza de date daca nu sunt folosite cum trebuie). 

Cei care vor ajuta server-ul in perioada beta prin testarea si raportarea de probleme dar si prin anumite sugestii vor primi drept recompensa multumirile si aprecierea noastra.

Staff-ul de inceput al server-ului ma va  avea pe mine si @IDavid in functiile de conducere, eu mai mult pe partea tehnica iar el pe partea administrativa iar ceilalti membrii ai staff-ului vor fi alesi cel mai probabil dupa nivelul de implicare de care au dat dovada in perioada beta. 

 

Link to post
Share on other sites

Eu as merge pe varianta a doua, pentru ca in felul asta va fi mai simplu de aflat ce e multumitor pentru toata lumea, se pot naste idei la care un grup mai mic poate nu se gandesc si tot asa. Stiu ca exista topicul de sugestii, dar una e practica si alta teoria. Pe langa asta cu cat mai multi cu atat mai bine si mai sigur, eficienta testarilor va fi mult mai mare. 

Link to post
Share on other sites

I'm in 😄

Link to post
Share on other sites
Acum 17 ore, Jigale a spus:

De GTA San Andreas ati uitat men? Cand ne bateam la Alhambra, cand faceam smugglers... Pacat.. Dureaza prea mult sa deschizi un server

Nu a uitat nimeni, avem drept țintă să deschidem un server bun din toate punctele de vedere, iar pe parcursul conceperii acestui server nu au mers toate lucrurile bine și fluent unul după celălalt, am mai întâmpinat probleme ce nu au depins de noi. În momentul de față avem o echipă care lucrează constant într-un ritm destul de accelerat iar gamemode-ul prinde din ce în ce mai mult contur. 

Mult nu va mai dura, până la perioada BETA, dar o dată exactă nu vă putem oferi.

 • Thanks 1
 • Love 1
Link to post
Share on other sites
La 08.12.2020 la 18:53, Claudiu a spus:

S-a deschis pana la urma beta la Gta 5, ceva nouatati?

Până pe 14 decembrie dezvoltatorul serverului este într-o perioadă de inactivitate. După 14 vor apărea noutăți și va urma și deschiderea serverului în stadiul BETA.

 • Upvote 2
Link to post
Share on other sites
La 01.01.2021 la 15:59, MAriNN. a spus:

Ceva noutati cu sv de SAMP nu pune nimeni?

 

Astăzi am reluat activitatea în cadrul serverului de SA:MP și chiar aseară am avut o ședință în care am discutat și câteva lucruri ce țin de jucători, iar până la sfârșitul lunii va apărea pe forum secțiunea dedicată SA-MP și toate detaliile despre serverul ce urmează să îl deschidem.

Legat de proiectul RageMP, datorită faptului că scriptetul @brospresident are alte activități și nu-și poate îndeplini sarcinile pe care le-a promis, voi stagna întreaga activitate. Vreau să ne axăm pe SA:MP până când acesta va fi la un anumit nivel, după care voi începe să mă ocup și de RageMP (am avut o discuție și deja avem un finanțator pentru acest proiect).

Îmi pare rău pentru jucătorii de RageMP care au așteptat acest server, nu mă pot ocupa acum și de el si de sa:mp deoarece știți și voi “când alergi după 2 iepuri nu prinzi niciunul”. După ce serverul de SA:MP va fi la nivelul la care așteptăm cu toții și nu va mai fi nevoie de mine acolo, voi începe să mă axez pe acest proiect.

 • Like 1
 • Upvote 1
 • Love 2
Link to post
Share on other sites
La 10.01.2021 la 19:21, Claudiu a spus:

Eu asteptam serverul de gta 5 .. m-am saturat de promisiuni si nimic. Ne-am obisnuit ce sa faci pe Lm se incearca de toate si nu se face nimic...

Doar o parere personala. In general cei care au lucrat la un server de joc (programatorii) au luat boala linkmania si anume ca totul sa fie perfect. Fara bug-uri. Asta e boala celui care lucreaza la serverul de joc. A doua boala este din partea comunitatii. Nemultumitii. Si eu am incercat sa ofer un server de sa-mp roleplay (modul ala cu reguli multe de joc) si sa imi ofer pana la urma timpul liber sa lucrez la server pentru a deveni "perfect" dar comunitatea intra pe server si nu participa la dezvoltare impreuna cu mine, pleaca, injura si isi arata nemultumirea ca este incomplet. 
Consider ca in 2021 trebuie sa lucrezi cu jucatorii in timp real (asta daca si ei vor sa participe sau exista asa ceva) pentru a face ceva. Minim 20 de oameni, jucatori si 2-3 admini foarte disponibili.

Mai exista o problema foarte grava, de cand eram admin pe linkmania v7.0 Roleplay am tot zis in 2010-2012. Cine era la vremea respectiva trebuia sa faca un anunt de recrutare a tinerilor cu cunostinte in programare pentru toate serverele. Si in felul acesta exista resursa umana pentru dezvoltarea unui server. Exista o baza, o echipa. Am fost respins de foarte multe ori pentru ca am cerut sa pun osul la treaba dintr-un simplu motiv. Protejarea codului sursa a serverului. Vrei sa ne iei serverul si sa pleci? 🙂 Zise unu care nu stia o boaba de programare catre unu care stia si putea sa aduca un plus comunitatii linkmania. Si asa au luat nastere alte comunitati iar linkmania a scazut in nr de jucatori. Pentru ca fix aia care isi doreau nu au avut oportunitatea aici, au deschis comunitati cu serverul lor. Teamwork nu a existat pe partea de programare aici cu mai mult de 1-2 oameni maxim. 

Sa nu mai zic ca linkmania nu are un website de stiri despre gaming & it. Nu a existat in comunitate un programtor cu cunostinte minime de mysql, html+css, php? Ohoo.. 🙂 

Doar am scris aici asa in trecere. Evitati-ma daca spun lucruri gresite. Multumesc 😷.

 • Like 2
 • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...