Jump to content
Striker™

Lista cu buguri descoperite

Recommended Posts

Am facut topicul ca sa listez mai usor bugurile descoperite in timp ce serverul este in beta.

27 Oct. 2020:

 1. Drop de la Medusa e gresit, momentan primesti 1 jewel.
 2. Pe website scrie ca din Lord of Ferea cad 3x Sealed Mastery Bloodangel Set Items. Cand l-am omorat a 2-a oara exact asta am primit (cu duplicate), dar prima oara am primit pentagrama si posibil errtel (nu tin minte sigur, dar pentagrama destul de sigur).
 3. Level ca sa intrii in oricare Deep Dungeon este minim 770, indiferent de ce apare pe lista cu locatii de pe M.
 4. Cand intru la Selupan, daca nu astept 2-3 secunde (pana apar ouale pe ecran) si ma misc prea repede, sunt teleportat inapoi la intrarea din Raklion (nu afara din hatchery, ci inapoi in safe zone la inceputul hartii). Selupan era in viata, pentru ca pe la a 3-a incercare am reusit sa raman in zona fara sa fiu teleportat.
 5. Nu stiu cat de mult tine de server, dar merita pomenit. MU Helper are un delay cand foloseste un skill, motiv pentru care nu conteaza cat de mult Agility ai, deoarece la un moment dat farmul AFK (si damage) e limitat de acel delay.
 6. Sunt cativa mobi pierduti prin spawn (safe zone) din Swamp of Calmness.
 7. Poti merge in Icarus si fara wings sau dino cu teleport de pe website.
 8. Informatiile pe website si forum spun ca primesti 500 WC + 500 GP la fiecare reset (cu /reset), dar sunt destul de sigur ca e 1000 + 1000 momentan. Nu am fost atent initial, dar dupa ce am citit am vazut ca am peste 30k de GP si toate au fost obtinute in 30 de reset (cu comanda in joc).
 9. Programul cu care facem update la joc reseteaza setarile si rezolutia la joc de fiecare data cand il deschid. Nu e mare bai, dar trebuie refacute setarile de fiecare data dupa un nou update. 🙂

Voi edita mesajul cand mai apare cate ceva nou de raportat.

Edited by Striker™
Link to post
Share on other sites

Se pare ca nu pot sa editez mesajul dupa ce a trecut ceva timp de cand a fost postat. Voi continua cu mesaje noi.

27 Oct. 2020:

10. NPC de la care pornesti questul pentru a 4-a clasa spune ca ai nevoie de level 750. Daca vorbesti cu NPC la 750 iti da voie sa intrii in zona de quest (nu puteai inainte), dar nu poti incepe questul pentru ca ai nevoie de level 800 de fapt (care e corect).

Link to post
Share on other sites
 • Solution

@Striker™Apreciez initiativa si efortul depus !

1 hour ago, Striker™ said:

Drop de la Medusa e gresit, momentan primesti 1 jewel.

Fixed

1 hour ago, Striker™ said:

Pe website scrie ca din Lord of Ferea cad 3x Sealed Mastery Bloodangel Set Items. Cand l-am omorat a 2-a oara exact asta am primit (cu duplicate), dar prima oara am primit pentagrama si posibil errtel (nu tin minte sigur, dar pentagrama sigur).

Pentru Lord of Ferea am setat mai multe variante de drop, pentru a nu primi aceleasi iteme de fiecare data, apoi sa pierzi interesul dupa ce l-ai batut de 2-3 ori.
Am sa pun drop-ul complet in postul cu setarile serveru-lui

1 hour ago, Striker™ said:

Level ca sa intrii in Deep Dungeon este minim 770, indiferent de ce apare pe lista cu locatii de pe M.

Fixed

1 hour ago, Striker™ said:

Cand intru la Selupan, daca nu astept 2-3 secunde (pana apar ouale pe ecran) si ma misc prea repede, sunt teleportat inapoi la intrarea din Raklion (nu afara din hatchery, ci inapoi in safe zone la inceputul hartii). Selupan era in viata, pentru ca pe la a 3-a incercare am reusit sa raman in zona fara sa fiu teleportat.

Nu am reusit sa reproduc problema, Cel mai probabil este din cauza conexiuni tale cu server-ul(latenta mare).  cea ce ai descris se intampla cand ai latenta mare si server-ul primeste cu intarziere coordonatele tale de pe harta cand te misti. Ca si workaround iti recomand sa astepti 2-5 secunde fara sa te misti dupa ce intri in hatchery.
Am sa mai testez sa vad daca totusi pot reproduce.

1 hour ago, Striker™ said:

Nu stiu cat de mult tine de server, dar merita pomenit. MU Helper are un delay cand foloseste un skill, motiv pentru care nu conteaza cat de mult Agility ai, deoarece la un moment dat farmul AFK (si damage) e limitat de acel delay.

Din pacate tine de MuHelper, nu a fost conceput pentru server cu reset unde ai agility\speed mare.

1 hour ago, Striker™ said:

Sunt cativa mobi pierduti prin spawn (safe zone) din Swamp of Calmness

I-am cautat, nu i-am gasit 🙂 posibil sa fie minioni de la Medusa, am sa mai verific cand apare Medusa poate totusi ii gasesc in SoC safe zone

1 hour ago, Striker™ said:

Poti merge in Icarus si fara wings sau dino cu teleport de pe website.

Bug sau Feature 🙂 anyway am scos tot din Location list, acum este doar Lorencia.
Fixed.

2 hours ago, Striker™ said:

Informatiile pe website si forum spun ca primesti 500 WC + 500 GP la fiecare reset (cu /reset), dar sunt destul de sigur ca e 1000 + 1000 momentan. Nu am fost atent initial, dar dupa ce am citit am vazut ca am peste 30k de GP si toate au fost obtinute in 30 de reset (cu comanda in joc).

Am anuntat ieri pe Discord ca am marit reward-ul pentru in game reset la 2000 wcoins/gpoint per reset ca sa puteti testa xShop-ul.
Am adaugat acum si pe forum in postul cu serverile serveru-lui.

2 hours ago, Striker™ said:

Programul cu care facem update la joc reseteaza setarile si rezolutia la joc de fiecare data cand il deschid. Nu e mare bai, dar trebuie refacute setarile de fiecare data dupa un nou update. 🙂

Am scos fisierul de video settings din lista de updates. 😉
Fixed.

1 hour ago, Striker™ said:

10. NPC de la care pornesti questul pentru a 4-a clasa spune ca ai nevoie de level 750. Daca vorbesti cu NPC la 750 iti da voie sa intrii in zona de quest (nu puteai inainte), dar nu poti incepe questul pentru ca ai nevoie de level 800 de fapt (care e corect).

Aici mi-ai dat putin de lucru, WebZen spune ca poti face prima parte din Q4 la level 750(precum prima parte din Q3 la 380) dar IGCN a ignorat acest lucru cand a configurat client-ul. Am facut modificarile necesare in client ca sa poti face prima parte din Q4 la 750.
Fixed.

 

Mersi,

 • LinkMania 1
Link to post
Share on other sites

@kiki(elf) Crywolf

28 Oct. 2020:

 • Respawn time la Kundun e posibil mai mare decat cel mentionat pe forum (6 ore).
 • In Abyss 1 si 2 pica Blue Eye in loc de Silver Heart cum e mentionat la setari, in Abyss 3 e corect.
 • Greseala la numele hartii in meniul de pe M: Abyss of "Atlas"
 • Drop de la Lord of Ferea (2 Errtel) mai slab decat la Lord Silvester (4 Errtel), desi Silvester e mai usor de omorat. Aici poate am avut eu ghinion mare la drop de data asta, dar totusi Silvester da mereu 4 si Ferea avand posibilitatea sa dea doar 2 e destul de dezamagitor.
 • Asta nu e bug, doar o observatie: e cam gol pe la elite in Abyss 3. Nu stiu cat e exact durata de respawn dar daca e de cateva ore nu cred ca drop e suficient pentru un numar mai mare de persoane.
 • Pe unele harti gen Deep Dungeon sau Abyss of Atlans sunt zone delimitate pentru fiecare element. Nu ar trebui ca spoturile din acele zone sa aibe mobi doar de tipul elementului specific acelei zone? Am vazut pe una dintre harti erau corect delimitate, dar nu mai tin minte exact care.
Link to post
Share on other sites

Salut,

On 10/29/2020 at 1:12 AM, Striker™ said:

Respawn time la Kundun e posibil mai mare decat cel mentionat pe forum (6 ore).

Am verificat este corect, 6 ore.

On 10/29/2020 at 1:12 AM, Striker™ said:

In Abyss 1 si 2 pica Blue Eye in loc de Silver Heart cum e mentionat la setari, in Abyss 3 e corect.

Am facut update la post-ul cu setari, Abyss 1-2 BlueEye, Abyss 3 SilverHeart

On 10/29/2020 at 1:12 AM, Striker™ said:

Greseala la numele hartii in meniul de pe M: Abyss of "Atlas"

Fixed, .....Update.exe

On 10/29/2020 at 1:12 AM, Striker™ said:

Drop de la Lord of Ferea (2 Errtel) mai slab decat la Lord Silvester (4 Errtel), desi Silvester e mai usor de omorat. Aici poate am avut eu ghinion mare la drop de data asta, dar totusi Silvester da mereu 4 si Ferea avand posibilitatea sa dea doar 2 e destul de dezamagitor

Fized, Am corectat: Silvester 3xErrtels si Ferea 4xErrtels

On 10/29/2020 at 1:12 AM, Striker™ said:

Asta nu e bug, doar o observatie: e cam gol pe la elite in Abyss 3. Nu stiu cat e exact durata de respawn dar daca e de cateva ore nu cred ca drop e suficient pentru un numar mai mare de persoane.

Respawn 3 ore pentru Elite monsters, sunt 5 spoturi pe fiecare harta, mai mult de cat suficient pentru cca 200 players

On 10/29/2020 at 1:12 AM, Striker™ said:

Pe unele harti gen Deep Dungeon sau Abyss of Atlans sunt zone delimitate pentru fiecare element. Nu ar trebui ca spoturile din acele zone sa aibe mobi doar de tipul elementului specific acelei zone? Am vazut pe una dintre harti erau corect delimitate, dar nu mai tin minte exact care.

Nu am delimitat hartile cu elemental monsters pentru a elimina certurile de gen-ul: eu stau pe spot-ul asta ca pica\omor mai bine la Wind monsters.
Toti monstri elemental au random element option at spawn.
Ai vazut corect in Kubera Mines unde este cate o harta pentru fiecare element.

On 10/29/2020 at 6:01 PM, Striker™ said:

Nu cad iteme Silverheart pentru Slayer (nici in Abyss 3 si nici in Scorched Canyon).

Slayer nu are Set Silverheart in Season 15 !

 

Mersi,

Edited by S15Laurentiu
Link to post
Share on other sites
Acum 5 ore, S15Laurentiu a spus:

Slayer nu are Set Silverheart in Season 15 !

Nu m-am informat mai bine inainte, aparent a venit cu update la Episode 2. Presupun ca serverul e Episode 1? 😞

Totusi vad materialul in Ruud Shop, cel pentru upgrade la Silverheart. Shopul e la fel pentru fiecare caracter si daca il cumpar o fac degeaba ca nu pot sa il folosesc?

Link to post
Share on other sites

Salut,

4 hours ago, Striker™ said:

Presupun ca serverul e Episode 1?

Season15 Episode 1 Update 3

4 hours ago, Striker™ said:

Totusi vad materialul in Ruud Shop, cel pentru upgrade la Silverheart. Shopul e la fel pentru fiecare caracter si daca il cumpar o fac degeaba ca nu pot sa il folosesc?

RuudShop nu este diferit pentru fiecare clasa, materialele de upgrade sunt la comun pentru toate clasele, daca il cumperi il poti da la trade sau vinde la alti playeri prin Personal Store.

Link to post
Share on other sites

2 Nov. 2020:

 • Primesti un fel de disconnect cand folosesti Detection skill de la Slayer in timpul unei invazii de golden in Lorencia. Nu apare mesajul ca ai fost deconectat dar jocul se comporta ca si cum asta s-ar fi intamplat. Nu poti face nimic pana nu dai Alt + F4 si repornesti jocul. Se reproduce 100% in dimineata asta si nu pot sa folosesc skillul, dar tin minte ca l-am mai folosit in trecut fara problema de acum in timpul invaziei.
 • Bufful Demolish de la Slayer nu pare sa fie folositor pe server cu reseturi. Sacrifici 3% din skill attack power pentru un numar foarte mic de ignore defense (chiar si cu puncte in mastery). Fara reset s-ar merita sa dai 3% din attack power pentru acel ignore, dar cand esti full stats 3% e mult prea mult damage sacrificat si ajungi sa ai chiar mai putin DPS cu bufful activ decat fara el.
Link to post
Share on other sites
On 11/2/2020 at 12:13 PM, Striker™ said:

Primesti un fel de disconnect cand folosesti Detection skill de la Slayer in timpul unei invazii de golden in Lorencia. Nu apare mesajul ca ai fost deconectat dar jocul se comporta ca si cum asta s-ar fi intamplat. Nu poti face nimic pana nu dai Alt + F4 si repornesti jocul. Se reproduce 100% in dimineata asta si nu pot sa folosesc skillul, dar tin minte ca l-am mai folosit in trecut fara problema de acum in timpul invaziei.

Am sa reproduc sa vad de ce se intampla acest lucru.

On 11/2/2020 at 8:37 PM, Striker™ said:

Am cumparat Ring of Block din xShop si nu il pot pune pe caracter. De fiecare data cand incerc se reseteaza inapoi pe pozitia din inventory si nu apare nici un mesaj de eroare.

Ring of Block not allowed pe Slayer.

On 11/2/2020 at 8:57 PM, Striker™ said:

Nu exista Mysterious Stone pentru Mastery Set in xShop (sau nu o vad eu).

Nu este si nici nu va fi, pentru ca are sansa sa iti scada optiunile la item.

Link to post
Share on other sites
La 02.11.2020 la 11:13, Striker™ a spus:
 • Bufful Demolish de la Slayer nu pare sa fie folositor pe server cu reseturi. Sacrifici 3% din skill attack power pentru un numar foarte mic de ignore defense (chiar si cu puncte in mastery). Fara reset s-ar merita sa dai 3% din attack power pentru acel ignore, dar cand esti full stats 3% e mult prea mult damage sacrificat si ajungi sa ai chiar mai putin DPS cu bufful activ decat fara el.

Nu uita asta. 🙂

Acum 44 minute, S15Laurentiu a spus:

Nu este si nici nu va fi, pentru ca are sansa sa iti scada optiunile la item.

Deci singura modalitate sa faci rost de optiunile astea mov e prin noroc in timp ce le craftezi?

jEgfRgl.png

Link to post
Share on other sites
21 hours ago, S15Laurentiu said:
On 11/2/2020 at 12:13 PM, Striker™ said:

Primesti un fel de disconnect cand folosesti Detection skill de la Slayer in timpul unei invazii de golden in Lorencia. Nu apare mesajul ca ai fost deconectat dar jocul se comporta ca si cum asta s-ar fi intamplat. Nu poti face nimic pana nu dai Alt + F4 si repornesti jocul. Se reproduce 100% in dimineata asta si nu pot sa folosesc skillul, dar tin minte ca l-am mai folosit in trecut fara problema de acum in timpul invaziei.

Am sa reproduc sa vad de ce se intampla acest lucru.

Am verificat, din pacate este o problema din engine-ul jocului, Bug-ul este deja raportat la IGCN.
Din ce am inteles cel mai probabil or sa remedieze ca sa primesti Disconnect message, deoarece se considera exploit sa folosesti Detection pentru hunting de event monsters.

20 hours ago, Striker™ said:
On 11/2/2020 at 12:13 PM, Striker™ said:
 • Bufful Demolish de la Slayer nu pare sa fie folositor pe server cu reseturi. Sacrifici 3% din skill attack power pentru un numar foarte mic de ignore defense (chiar si cu puncte in mastery). Fara reset s-ar merita sa dai 3% din attack power pentru acel ignore, dar cand esti full stats 3% e mult prea mult damage sacrificat si ajungi sa ai chiar mai putin DPS cu bufful activ decat fara el.

Nu uita asta.

Nu am raspuns pentru ca nu intentionez sa refac formulele de calcul pentru skill-uri, daca incepem sa modificam la un caracter atunci ar trebui sa modificam pentru toate, iar rezultatul va fi devastator, nimeni nu va mai intelege cum functioneza skill-urile, de aceia skill-urile vor ramane asa cum le stim cu toti.

20 hours ago, Striker™ said:

Deci singura modalitate sa faci rost de optiunile mov e prin noroc in timp ce le craftezi?

Da, daca ies toate asa cum vrei din prima atunci nu ar mai avea nici-un farmec jocul, 🤞inainte sa apesi combine la Chaos Machine.

21 hours ago, S15Laurentiu said:
On 11/2/2020 at 8:37 PM, Striker™ said:

Am cumparat Ring of Block din xShop si nu il pot pune pe caracter. De fiecare data cand incerc se reseteaza inapoi pe pozitia din inventory si nu apare nici un mesaj de eroare.

Ring of Block not allowed pe Slayer.

Am reconfigurat setarile ca sa mearga si pe Slayer

Link to post
Share on other sites
Acum 2 ore, S15Laurentiu a spus:

Nu am raspuns pentru ca nu intentionez sa refac formulele de calcul pentru skill-uri, daca incepem sa modificam la un caracter atunci ar trebui sa modificam pentru toate, iar rezultatul va fi devastator, nimeni nu va mai intelege cum functioneza skill-urile, de aceia skill-urile vor ramane asa cum le stim cu toti.

Majoritatea functioneaza si da ai dreptate, nu vad rostul sa fie modificate toate. Totusi cele care nu pot sa fie folosite deloc poate ar merita putina atentie sa fie macar viabile. 🙂 Oricum asta e doar parerea mea, decizia iti apartine.

Ce am mai gasit:

 • Am omorat Medusa de 2 ori de cand a fost reparat dropul, dar nu am vazut sa pice iteme ancient. De fiecare data a picat doar zen din Medusa si 1-2 jewels din minioni.
 • E un bug cand cumperi Elemental Talisman of Luck si Elemental Talisman of Chaos din xShop. Ai optiunea sa cumperi x1 (pentru 100 WC) sau x10 (pentru 750 WC), dar ambele optiuni dau doar x1. Cand cumperi x10 primesti x1, dar platesti 750 WC.
 • Am buguit Nix's Haven ceva mai devreme astazi. Nu stiu exact ce s-a intamplat, dar cand am intrat sa omor bossul nu era acolo. Normal nu ar trebui sa te lase sa intrii daca nu e aparut pe harta (apare un mesaj), dar sunt destul de sigur ca trebuia sa fie aparut deja pentru ca au trecut aproape 24 de ore de cand am fost la el ultima oara. Dupa ce am vazut ca nu e nimeni acasa in Nix's Haven, mi-am dat teleport in Swamp si am omorat God of Darkness. Cand m-am intors sa incerc sa intru iar in Nix's Haven, nu am mai putut fiind blocat de un mesaj. Asta s-a intamplat undeva pe la pranz si nici acum nu pare sa fie deblocat (poti sa incerci acum sa intrii si vezi mesajul). Mesajul:
  Spoiler

  spacer.png

   

Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Striker™ said:

E un bug cand cumperi Elemental Talisman of Luck si Elemental Talisman of Chaos din xShop. Ai optiunea sa cumperi x1 (pentru 100 WC) sau x10 (pentru 750 WC), dar ambele optiuni dau doar x1. Cand cumperi x10 primesti x1, dar platesti 750 WC.

Fixed, am dezactivat optiunea de x10

13 hours ago, Striker™ said:

Am omorat Medusa de 2 ori de cand a fost reparat dropul, dar nu am vazut sa pice iteme ancient. De fiecare data a picat doar zen din Medusa si 1-2 jewels din minioni.

In config files este setat ok, am sa testez astazi in joc sa pot urmari in log files.

13 hours ago, Striker™ said:

Am buguit Nix's Haven ceva mai devreme astazi.

Nu am putut reproduce, am dat reload la monstri si a functionat fara probleme

13 hours ago, Striker™ said:

Totusi cele care nu pot sa fie folosite deloc poate ar merita putina atentie sa fie macar viabile

Skill-ul funtioneaza, intradevar pe un server cu reset si multe stat points(32k) nu iti mai ofera aceleasi avantaje ca pe un server cu non-reset.
In timp cand avem cu cine sa testam(mai multi playeri de SL) promit sa refacem formula de calcul la acel skill. Am spus in timp pentru ca daca refacem acel skill trebuie sa rebalansam si PVP-ul (Slayer vs BK\SM\Elf\DL\MG...) iar acest lucru nu il putem face din calcule pe hartie, trebuie sa testam in joc.

Link to post
Share on other sites
3 hours ago, S15Laurentiu said:
17 hours ago, Striker™ said:

Am omorat Medusa de 2 ori de cand a fost reparat dropul, dar nu am vazut sa pice iteme ancient. De fiecare data a picat doar zen din Medusa si 1-2 jewels din minioni.

In config files este setat ok, am sa testez astazi in joc sa pot urmari in log files.

Spoiler

image.png.2c18dd1117a80dc878b5fd67722020e5.png

Fixed

Link to post
Share on other sites

@S15Laurentiu Am incercat shop de pe website si optiunile la Errtel sunt scrise gresit:

 • Pentru Rank 4 nu exista acele 2 optiuni (ranged sau melee) la primele 4 Errtel. Ranged (prima optiune) e PVP, Melee (a doua optiune) e Raids, iar descrierile corecte sunt urmatoarele:
  • Anger: Elemental Damage
  • Blessing: Elemental Damage Absorb
  • Integrity: Elemental Attack Success Rate
  • Divinity: Elemental Defense Success Rate
 • Tot pentru primele 4 Errtel, Rank 5 e gresit. Doar prima optiune functioneaza, a 2-a nu exista si apare cu eroare in joc daca o alegi. Descrierile corecte sunt ca si cele pentru Rank 4 (doar ca astea nu sunt pentru PVP sau Raids, ci pentru orice).
 • Radiance e corect.
 • Descrierea optiunilor pentru Rank 4 in warehouse de pe website sunt inversate. Scrie in paranteza Raids in loc de PVP si invers (in joc apar corect).
Link to post
Share on other sites

Inca o problema, mi-a disparut Ring of Block din senin. L-am echipat pe partea stanga dupa ce i-ai facut update si totul parea in regula pana acum cand am gasit casuta goala. Am cumparat altul si nu a disparut momentan.

Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Striker™ said:

Am incercat shop de pe website si optiunile la Errtel sunt scrise gresit:

Fixed ....Platforma Web nu a mai fost intretinuta de vendor de la S13, sitam ca nu sunt trecute corect optiunile, Important era sa functioneze Select...Buy si sa apara in joc.

11 minutes ago, Striker™ said:

Inca o problema, mi-a disparut Ring of Block din senin. L-am echipat pe partea stanga dupa ce i-ai facut update si totul parea in regula pana acum cand am gasit casuta goala. Am cumparat altul si nu a disparut momentan.

Reproducem, verificam, remediem problema, probabil ca din cauza asta era disabled pentru Slayer.
Te rog incearca sa reproduci, cel mai probabil a disparut cand ai mers in ES\Market, Crywolf, sau la Q4.

Link to post
Share on other sites
Acum 4 minute, S15Laurentiu a spus:

Te rog incearca sa reproduci, cel mai probabil a disparut cand ai mers in ES\Market, Crywolf, sau la Q4.

Da, m-am dus in Event Square si a disparut imediat. RIP 🙂

Posibil sa fie la fel si in celelalte harti mentionate.

Edited by Striker™
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


×
×
 • Create New...