Jump to content
PePe

Nelamurire sanctiune(restrictie)

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut,

Totul a inceput cand am postat in sectiunea GTA SA-MP, o parere publica legat de server ca "pica",
pentru asta domn sevraj mi-a dat ban pe forum si restrictie pe panel si pe serverul de sa-mp.

domn sevraj alaturi de un alt coleg admin(prieten) injura ca in tiganie, pe discord, jucatorii nefiind sanctionati, ori trasi de maneca sa inceteze, de cineva.
Eu ca mi-am spus o scurta parere public, am primit restrictie, cum e aceasta balanta???

Cu cateva zile in urma, deschid reclamatie contra adminului(BuBu) care abuzeaza si sevraj cand vede ca incepe lumea sa scrie in acea reclamatie si sa mai aduca un + de dovezi, sterge reclamatia! Asa a facut si cu alta reclamatie a unui jucator, contra lui PlasticTube un caz asemanator de abuz, i-a sters-o.

Acum, dupa alt cont am facut reclamatie pe panel (unban nu puteam) pentru contul PePe de pe server sa primesc unban, domn sevraj a sters-o.
Deschid alta, o sterge iar.

De ce noi toti jucatorii suntem huiduiti si injurati pe live, pe discord, iar unul din noi daca scrie "pl" ia mute 240minute, ori daca ii aclama ceva unui admin(sevraj mai ales ca restul nu au facut asa) direct ban X zile (ori restrictie)! 

A avut un start smecher serverul, dar cand sevraj a inceput sa baneze(si sa dea restrictii) jucatorilor, a scazut drastic, rapid, pentru ca majoritatea din comunitate cunosteau situatia, au crezut totusi intr-un nou inceput, au fost dezamagiti total, din nou, tot de sevraj!

Acum sa las si ceva dovezi care sa aprobe ce am zis si sa lase un semn de intrebare pentru voi, cei mari.
Asa se vrea jucatori pe comunitate?

1. https://i.postimg.cc/J4TNVK1W/57-CB1-ED8-04-F6-441-F-A5-E1-2-A24-E1-FC2678.png
2. https://i.postimg.cc/RFp5BJwV/inj.jpg
3. https://www.youtube.com/watch?v=r51LyTyxIgc
4. https://www.youtube.com/watch?v=oqnS37621sI
5. Reclamatia altui jucator, la fel stearsa - https://i.postimg.cc/W17sy3Yt/ghost.jpg
6. Prima reclamatie(cerere unban) deschisa - https://i.imgur.com/xnUYB3i.png
7. A-II a deschisa - https://i.imgur.com/XzGz2Fz.png
8. Ambele sterse - https://i.imgur.com/A9Iffr2.png
9. Ban Forum - https://www.linkmania.ro/topic/510975-forum-cerere-unban/?tab=comments#comment-7596970
10. Restrictie Panel - https://i.imgur.com/GnJah8s.png
11. Restrictie Server - https://i.imgur.com/lCfLnde.png

 

@41nd @Kitte 

Edited by PePe
 • Thanks 1
 • Upvote 1
 • LinkMania 1
Link to post
Share on other sites

Problema in sine a server-ului de samp este Sevraj, indiferent ce ar promite el ca face si drege, tot in aceasi stare o sa ajunga server-ul deoarece asta este Sevraj, daca se poate economia pe server sa o ridice la maxim ca sa faca cat mai multi oameni sa doneze, daca iti exprimi o opinie, imediat incearca sa iti inchida gura, ca omu te baneaza, ca el isi permite, inloc sa rezolve problemele care persista pe server el indeparteaza si acei jucatori pe care ii mai are loiali si inca se joaca indiferent de situatie. A fost dat afara apoi s-a intors, nu am inteles de ce s-a intors, probabil ca s-au promis prea multe dar oricum acele promisiuni nu au devenit realitate, desi da, a avut un start ok, s-a ajuns la 300 jucatori dar a scazut iar cum s-a intamplat de repetate ori. Lucrurile astea nu fac decat sa aduca cat mai mult numele Linkmania in jos si o sansa pe viitor cu server-ul sunt mici, doar daca se fac niste schimbari radicale, atunci poti zice ca ar avea un viitor. 

 • LinkMania 2
Link to post
Share on other sites

Da Sevraj este problema serverului , cand incepe cu Live-urile pe youtube, pe server vezi numai anunturi gen "Sevraj Live pe youtube" fastevent "SevrajLinkmaniaLivepeYT" sau ceva de genul, omul sta pe server sa isi faca reclama pe youtube . Stock in ds nu stie sa mai bage , doar daca dam Like pe youtube , si daca baga, baga un sandking si 1bullet . Am dat un anunt eu si inca vreo 5 playeri , cu /ad Cand bagati si voi stock in DS? cand o sa ramaneti cu 20playeri on?" , am primit ban o zi , pentru ce ban? am injurat sau l-am insultat cu ceva? ca nu inteleg.

Pentru restu playerilor va este frica de Sevraj, sa postati sau care e treaba? Veniti toti cu  o opinie , daca vreti sa mai fim 250+ on pe Linkmania , care din punctul meu de vedere , nu trebuie sa moara serverul asta , ca nu degeaba sunt 100playeri care joaca din 2008 pana in prezent

 • Upvote 4
 • LinkMania 1
Link to post
Share on other sites

@PePe inainte de a imi introduce numele in aceasta reclamatie documenteaza-te, nu-mi place sa ma adauge nimeni pe motive total aiurea. 

Citat

Cu cateva zile in urma, deschid reclamatie contra adminului(BuBu) care abuzeaza si sevraj cand vede ca incepe lumea sa scrie in acea reclamatie si sa mai aduca un + de dovezi, sterge reclamatia! Asa a facut si cu alta reclamatie a unui jucator, contra lui PlasticTube un caz asemanator de abuz, i-a sters-o.

"Abuz " -  Mi s-a facut o reclamatie pentru decizia mea corecta.  kc8N9nM.jpg3.

https://rpg.linkmania.ro/complaints/view/vsyj22i09qi

+ dovada 

 

Te rog frumos data viitoare cand imi mai strecori numele pe unde nu trebuie documenteaza-te, multumesc.

Link to post
Share on other sites
Acum 2 minute, PlasticTube a spus:

@PePe inainte de a imi introduce numele in acest pm documenteaza-te, nu-mi place sa ma adauge nimeni pe motive total aiurea. 

"Abuz " -  Mi s-a facut o reclamatie pentru decizia mea corecta.  kc8N9nM.jpg3.

https://rpg.linkmania.ro/complaints/view/vsyj22i09qi

+ dovada 

 

Te rog frumos data viitoare cand imi mai strecori numele pe unde nu trebuie documenteaza-te, multumesc.

De ce a sters sevraj reclamatia ?

E vorba de o alta reclamatie contra ta.

Link to post
Share on other sites

Atunci povestim de reclamatia lui Becali4EveR  hai sa-ti explic si asta. 

A fost un war intre ballas si yakuza, baieti din yakuza au dat /attack si au dat /q , regulamentul din momentul acela suna asa "  4. Nu aveti voie sa stationati în cazul în care conduceti warul cu 2-3 omoruri si mai sunt 3-4 minute din war (sa nu mai intrati pe turf, sa stati ascunsi in zone greu accesibile fara sa va luptati, sa dati /leavewar sau /quit) > Jail 60 de minute la toata factiunea + pierderea teritoriului;"  s-a acordat jail la toata factiunea dupa cum spunea regulamentul . Cam in aproximativ o 20-30 minute am discutat sa modificam regula respectiva "4. Nu aveti voie sa stationati în cazul în care conduceti warul cu 2-3 omoruri si mai sunt 3-4 minute din war (sa nu mai intrati pe turf, sa stati ascunsi in zone greu accesibile fara sa va luptati, sa dati /leavewar sau /quit) > Jail 60 de minute la toti participantii la war + pierderea teritoriului;"  unde cam 70% din persoane au primit unjail.

 

Dovada este aici. 

Nici o problema pana cand s-au gasit cateva persoane becali + valim sa injure pe /report , pentru asta am primit reclamatie, "abuzul" de care vorbim unde este? 

Reclamatia a fost stearsa deoarece au fost niste poze deochiate luate de pe site-uri .... si adaugat numele nostru pe ele.

 

 

sa-mp-106.png

sa-mp-105.png

Link to post
Share on other sites
Acum 9 minute, PePe a spus:

Deviem de la subiect.

Nu deviem de la subiect deloc deoarece m-ai adaugat si pe mine in povestea asta, iti aduc argumente dupa cum am spus si mai sus reclamatia nefiind valida (nu-si avea rostul) a fost stearsa cu alt motiv, respectivul Becali4EveR a postat niste poze deochiate cu numele noastru pe ele, atat s-a sters cele doua reclamatii sunt specificate mai sus, dupa cum ti-am zis si in primul post documenteaza-te inainte sa adaugi o persoana aici. 

 

Multumesc pentru intelegere.

Link to post
Share on other sites

Ok, atunci ale mele de ce au fost sterse? Nu s-a postat nimic “deocheat” de ce s-a sters si reclamatia contra lui BuBu pe langa celelalte?

P.S: de ce au ajuns cei din pozele tale, sa injure ca la usa cortului? 🙂 pentru ca sunt insultati pe live yt si pe discord!

 • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
Link to post
Share on other sites

 

Pe langa toate acestea,
hai sa vorbim si despre "afacerile" lu' domn sevraj, ca vorba romaneasca... "vulpea nu-si schimba naravu' "

De unde si cum a cumparat jucatorul Boeing Job-ul Fisher, pe vremea cand serverul era in floare si abia se dezvolta, jucatorii abia faceau level, la licitatie abia se scoteau cateva case pe panel, cand s-a vazut ca e cumparat s-a creeat "panica" pe server, cum s-a intrat in posesia lui?
Nici macar in momentul de fata nici un alt jucator nu detine vreun Job, pentru ca nu are nici bani si nici level(toate setate cu level foarte mare, gen 999 sa poata fi achizitionate doar la licitatie).
https://imgur.com/a/Paiaw3g
Sa fi fost oare vandut de domn sevraj?

 

Aici ce face, vinde Infernus pe 50e ?
(urmariti mini-bannerul de jos)
https://imgur.com/a/csd3Wv4

 

De ce face domn sevraj bani pentru buzunarul lui, pe serverul de pe comunitatea noastra?

893964217_sevrajlinkmania.png.a8151c37b06266649e7be80084f36736.png

draga sevraj, uite ca jucatorii cu care faci afaceri nu sunt "muti" mai da si ei pe cate un canal de discord, se mai lauda, mai sunt prieteni cu Lutu  daca stii ce zic.
Asa face domn sevraj bani pentru buzunarul lui?
Urate treburi, cine da adevarul pe fata ia restrictie de la sevraj ca il incurca in afaceri.

Am incercat sa dau de Spoker si n-am reusit, cine are un contact de al lui(Facebookb/e-Mail/ceva) sa imi dati prin PM va rog, sa vad ce parere are si el de situatia asta, ca sigur nu a plecat degeaba de aici!

 • Like 1
 • Thanks 1
 • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Nu vreau sa agit apele sau sa ma bag in chestia asta deoarece de ani buni n-am mai jucat pe server insa in 2015 am plecat de pe aceasta comunitate din cauza lui Sevraj si vesnica lui restrictie care o dadea daca cineva vorbea peste el chiar daca avea dreptate sau nu, atunci a avut grija sa-mi dea si suspend pe forum unde mi-a expirat adresa de mail contul fiind sters. Nu vreau sa scot mortii la lumina, fapta a fost consumata, insa ce se intampla acum e chiar lipsa de respect fata de jucatori.

 • Like 1
 • Upvote 5
Link to post
Share on other sites

Pentru cine are o opinie de impartasit, o sa va rog sa va pastrati o anumita decenta cand postati, fara vulgariti, poze "obscene" care incalca regulamentul forumului, aici nu este free-chat, discutam doar ce este de discutat si atat. 

 • Upvote 1
 • România 1
 • Burn 1
Link to post
Share on other sites
Acum 13 minute, Claudiuu a spus:

Pentru cine are o opinie de impartasit, o sa va rog sa va pastrati o anumita decenta cand postati, fara vulgariti, poze "obscene" care incalca regulamentul forumului, aici nu este free-chat, discutam doar ce este de discutat si atat. 

Cred ca a vrut sa arate doar “cat de apreciat” e  de jucatori domn sevraj pentru actiunile lui.

Link to post
Share on other sites
Acum 11 minute, PePe a spus:

Cred ca a vrut sa arate doar “cat de apreciat” e  de jucatori domn sevraj pentru actiunile lui.

Eu am inteles dar incalca regulamentul, atata timp cat orice postare este decent formulata din argumente solide, nimeni nu are nimic de comentat, de injurat este simplu.

 • LinkMania 1
Link to post
Share on other sites

Eu eram ghost, dupa cum am zis jail fight pe un cop nu am mai auzit, putea frumos sa ma tina in /cuff daca nu mai vrea bataie sau sa controleze in liniste, daca era vorba de un alt player care incerca sa faca /jailwork si nu il lasam, atunci cred ca se putea face referire la jail fight, pt ca el nu se putea apara.

 • LinkMania 1
Link to post
Share on other sites

Jos cu PSD-u!

 • Like 1
 • Haha 1
Link to post
Share on other sites

Intrebarea mea este ce sens au discutiile de pe discord/youtube? Sanctiuniile se dau pe samp pentru ce se intampla pe samp =)))))))

Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Sevraj said:

Jos cu PSD-u!

Asa atitudine sa tot fie pe aici.... Bravo ma esti un exemplu :)) .... Lumea nu se invata minte nici cu tine. Pleci din comunitate cu probleme... revii cu probleme.

Era un server frumos la lansare.... era

Acum sunteti 10 manageri pe un server de 50 de pers on :))))))))))))0

 • Upvote 1
 • Haha 1
Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Zdog, asa isi trateaza el cu adevarat comunitatea si jucatorii care joaca pe ea, atata timp cat banu' vine si nimeni nu trece peste el, este totul ok.

 

P.S. Daca tot pupincurist ai ramas, spune-le direct ca nu trebuie sa pateasca nimic pentru ceea ce s-a intamplat si nu el este de vina pt comportamentul pe care il are, sau dc ii favorizeaza pe altii si inchide ochii la ceea ce se intampla, poate pt ca si el procedeaza la fel si incalca regulamentul de multe ori.

https://www.youtube.com/watch?v=qSu9eIjrF90&feature=youtu.be

Aici mi-a spus el intr-un mesaj ca, Costin este de vina pt acele 2 cladiri, iar el e constient de chestia asta si totusi actioneaza impotriva noastra, n-are nicio treaba, iar Costin nu este sanctionat cu nimic.

https://www.youtube.com/watch?v=8icJtgnFD8g&feature=youtu.be

Aici cand Costin isi face un heli deoarece are(avea) puterea asta si nimeni nu zice nimic, ii doare pe ei ca abuzeaza, ei cred ca nu ii vede nimeni, dar sunt destule abuzuri.

https://www.youtube.com/watch?v=wVXCn5CC0Lk&feature=youtu.be

Aici scumpul nostru Sevraj spune ca a ramas blocat cand punea rb in motel, ceea ce e normal sa faci, sa pui ROADBLOCK(asa cum si numele este prea evident nu are rost sa il mai traduc), in motel, din cauza lui este acum valabila chestia asta, ca orice player normal isi da teleport iar la motel, full armura etc, pai e frumos asa? Mai apoi isi cere scuze in reclamatie si nu pateste nimic.

https://www.youtube.com/watch?v=eccz5iWH070&feature=youtu.be

Aici am primit 2 ore jail pt ca el credea ca fac non fp, nici macar nu s-a obosit sa se uite pe mn cu spec, sau sa aiba /find, ca mai apoi cand mor sa ma arate ca sunt la 2km fata de el, eu daca imi ceream scuze pentru fapta mea, voi credeti ca primeam aceeasi clementa ca si el? nici nu a stat pe ganduri de 2 ori inainte sa ma sanctioneze, iar ei pentru ca sunt prieteni, normal ca se favorizeaza unul pe celalalt, pe ei nu ii trage nimeni la raspundere aparent(si aici ma refer ca nu sunt sanctionati de faptele comise, sa nu se inteleaga altcv) si se cred de neatinsi.

https://rpg.linkmania.ro/complaints/view/br142gfiiv3 aici comentariul lui smoker si citez "ba chiar mai mult si-a cerut si iertare pt neplacerile cauzate", de parca este un zeu printre oameni, aici vreau sa zic ca el nu trebuia neaparat sa isi ceara scuze fata de un player amarat asa ca mine, ca vai doamne el este Owner, dar pacat ca nu il respecta lumea.

https://rpg.linkmania.ro/complaints/view/rsj5nw3mgvw aici am cerut  in mod foarte clar, sanctionarea lui, tot el raspunde tot el inchide, eu nu voiam sa ii accept scuzele si voiam sa vad ca aceste favorizari nu exista, dar stie toata lumea cum se joaca aici pe LinkMania.

https://imgur.com/a/1mNqAF8 poza este de la cele 2 link-uri de mai sus, nu stiu de ce apare ca am facut impotriva lui bubu cand era vorba de sevraj, va pot convinge si cu un video daca o sa fie nevoie, cand i-am facut a 3 a oara, el a sters reclamatia si mi-a acordat un ban de 7 zile pentru vanatoare, deoarece nu dorea sa fie sanctionat pe buna dreptate, iar noi trebuie sa le inghitim toate c********e si sa suportam consecintele daca ne dam cu parerea sau ne exprimam liber, sfaturile jucatorilor nu le-ati luat in considerare, acum jucati asa cati ati mai ramas.

 

Nu mai pot da edit mai sus, nu cred ca o sa fie o problema, nu incerc sa fac post-uri in plus, am multe sectiuni pentru treaba asta.

https://rpg.linkmania.ro/complaints/view/28g8zph1pdey aici doar mi s-a sters sanctiunea, dar eu sunt ala care a petrecut o ora in jail, pt ceva atat de banal, iar prin surpindere, Bubu scapa fara nicio sanctiune.

Edited by Th3Master
Link to post
Share on other sites
Acum 6 ore, zReloaD_69 a spus:

Intrebarea mea este ce sens au discutiile de pe discord/youtube? Sanctiuniile se dau pe samp pentru ce se intampla pe samp =)))))))

Pentru ca el face asta!? Sanctioneaza si daca scrii ceva de el pe yahoo🤦🏻‍♂️ Asta e ideea, noi suntem batjocoriti pe unde se apuca, dar daca e invers el da direct restrictie.

O stii si tu ca esti vechi, ai fost patit, dar acum v-ati imprietenit.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


×
×
 • Create New...