Jump to content
freezeR

Recomandă (sau nu) un service / reprezentanță / dealer auto

Recommended Posts

kisspng-the-mp-car-group-car-dealership-vehicle-auto-detai-car-logo-5acc63ad412f59.047531031523344301267.thumb.jpg.5254f5157d9a28c48134ab2b9dcce017.jpg

 

După cum spune și titlul, acest topic este dedicat pentru a recomanda, sau nu, un service, reprezentanță sau dealer auto, cu care ați intrat în contact și ne puteți povesti întâmplarea dumneavoastră.

Model de postare: 

Nume service / reprezentanță / dealer : 

Locație: 

Model auto: 

Recomandare (Da/Nu): 

Întâmplarea dumneavoastră / motivul pentru care îi recomandați (sau nu) :

 

Exemplu: 

Nume service / reprezentanță / dealer : Automobile Bavaria Băneasa

Locație: București - Băneasa

Model auto : BMW F30 

Recomandare (Da/Nu): Nu

Întâmplarea dumneavoastră / motivul pentru care îi recomandați (sau nu) : Am avut o tangență cu dânșii în urma unei campanii tehnice. Am fost programat pentru o constatare, apoi în urma acesteia s-a constatat că trebuie înlocuită caseta de direcție. Atunci m-am programat pentru această operațiune, cu o zi înainte am sunat la ei pentru a vedea clar dacă trebuie să merg sau nu deoarece înainte de constatare aceștia mi-au trimis SMS cu programarea, iar pentru înlocuirea casetei nu mi-au mai trimis SMS. La telefon mi s-a spus să-i trimit eu SMS consilierului meu de service, după 2 ore mă sună și-mi spune că nu a venit caseta de direcție ( 9 zile între programări), apoi iar peste 2 ore mă sună și-mi spune să vin că a greșit el și caseta este venită (eu venind din Focșani la București). În ziua respectivă merg la Bavaria, întreb politicos cât durează, mi se spune că până la 16:00, eu fiind de la 8:00 acolo, am spus în regulă, voi aștepta, am urmărit operațiunea pe un monitor în sala de așteptare,  o oră mașina a stat pe elevator cu luminile pornite, iar la ora 13:00 mașina este gata. Mi se înmânează cheia și o zi bună. Întreb eu ulterior, am garanție la această lucrare?, a fost făcută și geometria?, cum dovedesc că am realizat această lucrare, nu primesc vreo foaie, nimic?, mi s-a răspuns într-un mod foarte limitat, nu ai garanție fiindcă nu ai plătit tu, înlocuirea a fost datorită campaniei tehnice, da am făcut și geometria, este în cheie menționată respectiva lucrare. 

Eu personal nu am de gând să mai merg la ei, am citit ulterior și pe alte forumuri și nu prea sunt cuvinte de laudă pentru respectivii. 

Edited by freezeR
Poză
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Nume service / reprezentanță / dealer : Service Team BMW

Locație: București

Model auto:  BMW F30 320d

Recomandare (Da/Nu): Da

Întâmplarea dumneavoastră / motivul pentru care îi recomandați (sau nu) : Am efectuat revizia la ei, (schimb  ulei + filtre), motivul pentru care i-am ales a fost deoarece aceștia au licență de la BMW (cred) și înregistrează online și în idrive respectiva intervenție, fapt care atestă și numărul de km la mașină. Mie personal revizia mi-a efectuat-o un tip ceva mai tinerel ce se vedea că era la început de drum și nu a fost chiar așa profi, eu observând anumite chestiuni (nu a montat bine capacul la filtrul de polen, fapt pt care am fost nevoit să-l desfac și să-l pun eu cum trebuia), dar băieții de acolo schimbau distribuții cu motorul dat jos (și mașina mea a avut distribuția schimbată tot la ei), fapt pentru care îi recomand și cu siguranță voi mai merge la ei. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...