Jump to content
Kitte

Issues & Feedback / Discutii despre setari

Recommended Posts

Topic pentru mutat posturile de la proiecte

La 04.03.2020 la 11:54, ureqqe a spus:

Salut am dorii sa redeschidem Serverul de MuOnline cu o versiune noua Season 15 , de data aceeasta fara donatii , sealuri de xp , no X shop , "nu se va vinde nimic contra cost"

M.am gadit undeva la 10x / 100x xp

Reset la level 400 / 500 de puncte pe reset indiferent de clasa . Punctele se vor scoate si vei primii 500 de puncte bonus pentru fiecare reset / maximul de reset va fi 150

Max Stats : 60000

De ce m.am gandit sa redeschid ? Simplu  sper sa iasa ceva mai bine de data aceeasta fara certuri din cauza donatiilor si fara ca cineva sa fie avantajat datorita "banilor"

 Sa va faceti o idee Test : http://linkmania.ddns.net:82/

100xp - Xshop DESCHIS GRATIS - Doar pe perioada testului

Reset - Level 400 Burn Stats - 500 puncte BONUS .

Va fi cat de cat greu sa Obtii Iteme bune.

@41nd @Lancelot @Kitte

 

La 06.03.2020 la 10:11, ureqqe a spus:

Securitatea serverului cred ca este 100% sigura fiind hostat la o firma de specialitate . 

Website http://linkmania.ddns.net:82/

Conturile se pot creea pe site , clientul se poate descarca tot de pe site ,serverul este deschis pentru teste . 

Staff deocamdata sunt sigur ,dar probabil vor mai fi care vor sa se alature staffului  in viitor . 

 

La 07.03.2020 la 17:30, Angelomon a spus:

Daca vrei sa nu ai conflict intre ei dece nu faci ca donatori adica cei care doneaza ceva bani sa intre pe servar VIP iar restu care nu doneaza deloc sa ramane pe cel simplu...

Adica nu vad de ce sa renunti la o mana cand poti sa lucrezi cu ambele maini separat/simultan, si nu cu o mana doar...

Ok 150 maxim de reset doar pentru test sau stil Demo adica demonstrativ ?

Majoritatea servarelor au nelimitat la reset sau au Grand reset la 20 sau 30 un grand reset.

Iar in cazul asta si la 150 ar fi misto un grand reset doar sa nu fie limitat...

 

Am testat putin jocu se pare ca cam toate servarele au probleme cu setarile shopurilor cu npc.

Oare dece sunt asa nearanjate deloc.... doar 1 singur servar gasisem ok si acela e inchis acum si nu mai lau reparat pff... Ma refer la MUREBIRTH care avea toate bookurile in shop Lorencia Bar Girl si totusi si asa era destul de complicat si cu bookurile in shop chiar toate pana la +5 pentru ca atunci cand a inceput jocul si voi stiti de cand a inceput doar la 3 jucatori deci era sanse de 3 la 1 sa gasesti haina potrivita la drop acum e de 10 la 1 foarte dezamagitor daca nu pica nimic din 9 incercari. Aici trebuia setat dropul de caractere sa fie totusi ca la inceput de 3 la 1 macar.

Sau un drop foarte mare de minimi de 3 bokuri din toti goldeni poate chiar si  5 bookuri drop si nu vreau din acelea drop cu noua moneda Rud in loc de ZEN din care nu poti sa cumperi mai nimic cu Rud cum sunt setate unele servare facute cam tote la misto sau la caterinca....

Si am impresia ca setarile astea slabe si facute la misto sunt facute ca sa nu castige alt servar inafara de cel original cea ce e foarte grav sau ciudat ca nici aproape 1 servar nu e setat deloc potrivit pentru reseturi sau grand reseturi...

-Echipamentul si NPC cu shopuri trebuia sa fie setat mai frumos si nu la plesneala sau la nimereala cum am vazut la mai toate servarele macar cu book +1 pana la +5 daca nu stiu sa seteze NPC cu shopurile pe hartile cu toate Shopuri...

-Si in shopul cu WC si Goblin points trebuie sa se poata cumpara toate itemelurile last levels cu full options...

Si de cearta cu donatori eu stiu ca de obicei donatori sunt separati de jucatori fara donati... Cel putin stiu ca deacea exista Servar VIP... right ??? 🙂 GL and GG with new servar ON. Cia and see you later or in-game...

Good your servar has at least Reset in-game with new command /reset in-game. Thx all.

 

 

La 07.03.2020 la 17:49, Angelomon a spus:

Si eu recomand tot 100x toate sub 25x sau u 50x au renuntat pentru mai mult xp... peste 100x poate si  500x sau 1000x+ au ramas cam in jur pe aici se circula cam toate servarele din observatile mele recente asa sta lucurile.

PS: cand se termina testul de servar ??

 

La 07.03.2020 la 19:31, ureqqe a spus:

Va dura destul de mult ,nu vrem sa grabim lucrurile ca data trecuta si sa avem surprize . Poti juca linistit ,o luna doua nu se va da reset db .

Avem nevoie  playeri sa testeze serverul deocamdata ,si de stafful linkmania sa aprobe proiectul daca sunt de acord, la final se va lua o decizie in privinta xp .

Nu inteleg ce este gresit la shopuri , este un low server nu poti gasii totul in shop trebuie sa joci pentru a obtine iteme bune etc .

Goldeni dropeaza cate 3.4sau 5 bookuri depinde de golden . 

Va fi un server FREE To PLAY , toata lumea va juca egal . Nimic nu se va cumpara si nu se va vinde pe bani .

Apropo de serverele care ai zis , fiercare server incearca sa fie unic in felul lui .

 

 

La 07.03.2020 la 23:25, ureqqe a spus:

150 reset ,am calculat gresit, ar fi cam 300 max reset-fiind max stats 60 000 pentru fiecare categorie la abilitati /str/agi/vit/ene / 300 resets ar fi cam 150000 puncte deci ar ramane ca fiecare sa isi distribuie punctele cum vrea fara a avea full stats

 

La 09.03.2020 la 12:08, Oviii93 a spus:

Salut,

Suna interesant ce vrei sa faci, cu atat mai mult faptul ca e FULL pay to win dar din cele descrise, serverul pare putin cam prea greu. Pe x100 dureaza circa 2-3 ore sa dai un reset, in conditiile in care esti "bazat" si faptul ca e stat burn o sa faca totul sa fie si mai dificil. Inteleg ideea de a munci pentru iteme si restul dar nu cred ca o sa vrea lumea sa stea 2-3 luni numai pentru a aduna suficient ruud sa isi ia 1 singur item sau alte chestii de genul.

As recomanda x100 dar fara stat burn si cu max stats 32767, in felul asta la 25 -30 de reseturi esti full stats si poti da primul GR. Facand serverul 100% play to win, trebuie sa gasesti o modalitate prin care sa faci acel GR sa se merite, sa vrea lumea sa dea un GR si sa o ia de la capat pentru ca da, au luat ceva bun in urma lui (100k ruud sau cine stie ce).

Partea de vip nu cred ca trebuie facuta pe 2 servere separate pentru simplul fapt ca vor fi 2 lumi diferite si nu isi are rostul.

As fi interesat sa lucrez cu tine si sa incerc sa te ajut cum si cat pot pentru a ajunge la serverul "perfect" pentru ca si eu caut un server bun pe care sa joc de ceva vreme si nu gasesc nicaieri.

 

 

 

La 09.03.2020 la 12:28, ureqqe a spus:

Nu are rost sa faci keep stats pentru ca se ca ajunge foarte repede la full stats , in plus este problema cu move ,odata ce ai facut lvl ML te poti teleporta unde doresti de la normal level 1 , cu burn stats este mai echilibrat , adica joci pana la 20 ,100 rr maxim karutan 2 , iar abea apoi poti ajunge in hartile mai mari , asta este si iddeea sa strangi ruud in timpul a 300 de reset  ceea este destul de mult . Ideea serverului este sa dureze cat mai mult nu sa faci full stats in 2sapt iar apoi sa te muti pe alt server . 

Nici nu are rost sa discutam de VIP sau alte metode de vanzare pe server pentru ca nu vor fi . 

Trimite-mi niste informatii despre tine , daca ai cunostinte despre servere de MuOnline etc  . 

 

La 09.03.2020 la 12:45, Oviii93 a spus:

Inteleg ce zici dar acolo intervine grand resetul. Una e sa fii full stats alta e sa fii full build.. din cum am descris mai devreme, daca la 30 de reseturi ai full stats si dai grand resetul, o iei de la capat pentru a lua ceva ce ai nevoie.. un grand reset, intr-adevar il dai undeva la 2-3 saptamani daca il faci la x100 fara stat burn, dar mai apoi trebuie sa dai alte grand reseturi pentru a lua ruud-ul necesar si asa mai departe. si asta poate dura... daca iei 100k ruud la gr (doar ca si exemplu) ai nevoie de 2m ruud pentru a-ti face setul, fara armura, maxim (neluand in considerare jwls si ahs si restul) 2milioane ruud inseamna 20 de grand reseturi. 20 de grand reseturi la fiecare gr fiind 2-3 saptamani, ajungi sa fii full in circa jumatate de an, daca nu si mai bine ca o sa mai trebuiasca si arma, ghost horse si restul. Zic ca e rezonabil 6 luni minim, tu ce zici?

 

La 09.03.2020 la 12:59, ureqqe a spus:

Incearca sa joci putin si spune.mi cum ti se pare  

Jocul nu se bazeaza pe GR sa faci RUUD , ruudul si itemele le faci din bossi , invazii , farm . Majoritatea serverelor au GR . Si max rr 30 , stats burn cu 300rr este mai long term , daca este nevoie se va pune si GR dupa aceste 300rr , ceea ce zici tu este un server HIGH rate . Serverul va ramane in varianta aceeasta, ceea ce ma intereseasa este sa nu fie buuguri in joc . 

 

La 09.03.2020 la 13:03, Oviii93 a spus:

Sa ajung acasa si o sa il descarc sa vad ce si cum merge.

De curiozitate, de ce e max stats 65k?

 

La 09.03.2020 la 13:36, ureqqe a spus:

Long term , dmg mai mare . Undeva la 700 000 dmg 1 mil depidne cum disttibui stats si pentru Duel .

 

La 09.03.2020 la 18:15, Angelomon a spus:

Scuze dar acum am devenit total impotriva servarelor slow incluzand x100 e praf mai ales ca avem deja commanda /reset in-game acum totul depinde de viteza deci toate servarele slow cad prost. scuze dar eu ma retrag deja a aparut iteme delux etc.... deci nu mai e nici un rost sa mergem slow deloc.. Si deja am gasit ce cautam. Si din cate obser stafu nu a zis ca avem grand reset drept sa spun pentru servare low slow nu se merita nici grand resetul deloc.... In fine am gasit ce cautam.

Ps stiam sa fac un servar model dar acum iau clasa de la alti mai incarcati cu adevarat speed for MU not original statornic.

Si eu am fost cu voi mai demult defapt aproape de cand a aparut mu chiar mati evoluat  dar e timpu sa renunta la slow deacea a aparut servarele cu reset pt ca originalul era prea slow si prea oprit din joc defapt

 

Dupacea m-am suparat eu pe eii ca facusera Rebirt ca celelalte si eam zis dece sa iesim ca prosti din joc cand putem sa jucam continu dupacea  dupa acuzatile mele au inchis Rebirt-ul offical de ei sa copieze si ei High dar nu au putut chiar asa bine acum au realizat exact ce am spus eu Reset e pt speed iar grand reset este pentru ultra speeed cea ce linkmania va ramane in urma mai ales cand acum deja vad o invazie de iteme delux etc... chiar o tona unde ei spune ca nu le putem avea si au dreptate e prea slow si x100 no sa va mearga eu iam facut sa inchida Rebirthu original asa va fi si cu voi ati ramas ca mine slow dar acum am gasit ce cautam si aveau dreptate cei pe fast mai ales ca am doamne 1200 level unde vedeti voi x100 nu rezista deloc va spun eu daca nu veti vedea ca  mine o sa gresiti oricum o sa puteti oricand seta pe mai mare viteza cred si o sa imi dati dreptate poate nu acum dar in timp. Ms pt ca acti citit tot eu vreau sa ajut Originalul dar si rapidul MU al nostru servar.... Norock in continuare!

 

La 09.03.2020 la 23:51, FujiPa a spus:

Salut,

Aparent am problema cu fontul ales de tine (vezi screenshots). Si totodata daca incerci sa pui o parola mai complexa, da o eroare generica ca trebuie sa ma incadrez intre 4 si 32 caractere parca. 

ss3.jpg

ss2.png

ss1.png

 

La 10.03.2020 la 2:17, ureqqe a spus:

Instaleaza ARIALUNI din folderul Fonts . 

 

Acum 14 ore, Angelomon a spus:

Vezi ca lipseste o rezolutie 1280x800 (16x10) unile lansatoarere parca au lipsa rezolutia asta si o fi din setari probabil. In fine o sa incerc sa va ajut si eu de aici de pe forum. 

Drept sa spun mi-ar fi placut sa am si eu un servar de  Mu in posesie dar deocamdata vad ca nu detin toate informatile potrivite.

In fine acum am realizat ca nu conteaza X100, X500, X1.000, X5.000, X10.000 si chiar si X99.999 adica maxim.

Conteaza doar cum e setat dificultatea jocului daca setati jocul la x100 si dificultatea e prea mare o sa avem probleme cu jucatori care prefera reset sau grand reset. care e vorba de viteza defapt daia prefer peste X100 sau si peste X500 chiar.

De data aceasta Sezonul 15 este prea incarcat pentru un prea low XP.

Eu fac teste pe un servar mult mai simplu. pt ca nu vreau sa trec prin toate procesele din nou si din nou e prea multa munca cum spuneti voi dar bine ca poate se merita dar si simplu e bine.

Daca se modifica live tot jocul MU pana si cu adaugarea de noi Sezoane atunci era misto detot.

 

Miar fi placut ca jocul cu GM inauntru sa poata aranja locul LIVE ar fi fost parfum...

PS: nu e nevoie de test ca S15 e destul de stabil fiabil si etc.... si cred ca poate rezista aproape chiar si fara mentenanta cea ce e foarte inmpresionant pana in moentul actual a crescut frumos jocul si e bine.

Va ajut ca poate reusiti sa setati peste toate servarele de MU si bineinteles suntem singuri Romani care am inceput de mult aceasta era cu acest proiect pe care toti il tot testam.

Ce stiti se poate modifica dupa lansarea voastra Experienta din joc ?? Daca da e parfum in continuare sper sa se poate modificat tot din joc dupa...

Sunt cateva jocuri pe care leam tot ajutat dar nu au reusi pana acum sper sa reusim ceva ceva si voi ati vazut si eu am vazut ca ati avut dificultati cu jocul sa nu zicem probleme sau conflicte ca nu mai suntem copi din pacate... dar e bine si asa sper...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

E bine daca o sa faceti test si 2 luni au toti timp sa revina pe servar estimez. Era bine sa precizezi la Home page ca va dura doar 2 luni de test dupa rr db sa nu creada alti ca joaca serios...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok inteleg, ideal era daca ati fi dat viteza jocului la maxim pentru test doar, adica eu am testat putin dar se simtea placut mersu dupa iteme doar ca ne miscam ca melcu asa ca cu noua commanda /reset era de folos. Poate in viitor vor face resetul pe loc fara teleport.

Si asa ma bucur ca nu mai trebuie sa resetez jocul degeaba ca mai de mult...  si probabil vor ajunge si la resetu pe loc fara teleport... sunt aproape foarte aproape lol. 😛

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 11 ore, ureqqe a spus:

Inceaca /clearbag

Merge .

 

Cred ca trebuie verificata putin rata la goblin , mi se pare foarte mica...da numai fail . Sau poate asa se vrea ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, ma bag si eu in seama cu cateva observatii legate de setari/ server.

- din ce am observat nu exista aripa mica de DL in xshop

- nu functioneaza register party la meniul dedicat ( N )

- la xshop, rewardul ( stacks de jwls - chaos/life/soul) din chaos blue card nu ti le pune in inventar (asta daca conteaza)

- itemele 2nd lucky (eu am prins asa cel putin) - adamantine tot setul, mai putin casca ce poarta numele meters dark soul helm, iar la set imi apare ca optiune de set numele de " meter's dark set" nicidecum adamantine

- BC apare pe main screen ca incepe, apare cand dau click dreapta pe invitatie, dar cand merg la inger nu ma lasa sa intru/ imi spune ca am pelerina dar trebuie sa astept sa ii vina randul eventului

revin cu update aici pentru altele pe care le gasesc 

merci

edited : o sa incerc sa dau edit la problemele pe care le observ direct in post, sa nu fie iar un topci cu 1k posturi si sa se piarda, chiar si peste postul utilizatorilor (am sa notific acolo unde intervin), sa nu ma injurati. merci de intelegere @ureqqe

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
1 hour ago, somalia said:

Merge .

 

Cred ca trebuie verificata putin rata la goblin , mi se pare foarte mica...da numai fail . Sau poate asa se vrea ?

 ar trebui sa fie exact cat arata sansa la goblin . 

1 hour ago, mircea_dbv said:

Salut, ma bag si eu in seama cu cateva observatii legate de setari/ server.

- din ce am observat nu exista aripa mica de DL in xshop

- nu functioneaza register party la meniul dedicat ( N )

revin cu update aici pentru altele pe care le gasesc 

merci

 

Xshopul - este deschis doar pe perioada beta

Am sa verific . - din cate vad am verificat si merge . 

Screen(03_16-13_21)-0000.jpg

Edited by ureqqe

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 6 ore, somalia a spus:

Merge .

 

Cred ca trebuie verificata putin rata la goblin , mi se pare foarte mica...da numai fail . Sau poate asa se vrea ?

incearca la goblin sa nu fie rata 100% , cred ca din cauza asta da fail edited> mie mi-a dat fail cu 92% de 3 ori la rand.

@ureqqe cand intri in crywolf, la fel potiunile se fac +3 edited> am observat si eu ca se fac pots +3 cand mergi in loren market, probabil are legatura cu switch-ul pe serverul de cs/ secundar.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 39 minute, luthor a spus:

incearca la goblin sa nu fie rata 100% , cred ca din cauza asta da fail

@ureqqe cand intri in crywolf, la fel potiunile se fac +3

nu a fost niciodata 100% , am bagat wings 2.5 3 perechi ...la una am avut sansa 64 , 59  si 67% ...ceva de genul , toate au picat .

Si am incercat sa urc 3 iteme...unu a picat la +10  si 2 la +11 . Toate 3 cu luck 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 1 minut, luthor a spus:

ceva info despre invazii? gen cati apar pe fiecare harta

 

asta voiam sa intreb si eu ...am fost la 3 invazii astazi pe hartile : Atlans , Tarkan , kanturu si karutan....n-am vazut nici urma de golden ..:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

3 hours ago, somalia said:

nu a fost niciodata 100% , am bagat wings 2.5 3 perechi ...la una am avut sansa 64 , 59  si 67% ...ceva de genul , toate au picat .

Si am incercat sa urc 3 iteme...unu a picat la +10  si 2 la +11 . Toate 3 cu luck 🙂

[Wings]
FeatherOfCondorMaxRate        = 60
Wing2MixMaxRate                = 90
Wing25MixMaxRate            = 60
Wing3MixMaxRate                = 40
Wing4MixMaxRate                = 40
CapeOfLordMixMaxRate        = 90
ConquerorWingMinExcOption = 1
ConquerorWingMaxExcOption = 2

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 oră în urmă, ureqqe a spus:

 

[Wings]
FeatherOfCondorMaxRate        = 60
Wing2MixMaxRate                = 90
Wing25MixMaxRate            = 60
Wing3MixMaxRate                = 40
Wing4MixMaxRate                = 40
CapeOfLordMixMaxRate        = 90
ConquerorWingMinExcOption = 1
ConquerorWingMaxExcOption = 2

 

mai incercam  🙂 revin cu feedback

 

Chaos Cardurile cred ca ar trebui sa coste mai mult WCOIN si sa pice chestii mai ok din ele...momentan pica si iteme neexe sau exe cu 1 opt praf.(ai ai putea pune drop de wings 2.5 , pana lvl 3 , iteme 2 opt  , 30jwl , etc)

O idee mai buna ar fii sa le scoti de tot din xshop  si sa le pui drop mic in DS impreuna cu restul de iteme Chaos care pica in DS ..asa incurajezi lumea mai mult sa faca DS-ul care e cam degeaba 😛 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma repet din nou , XSHOPUL nu conteaza, este deschis doar pe perioada testului .

Iteme foarte bune la drop ar insemna sa strice gameplayeul , este un low server ,chaos card va dropa max iteme de bok +3 , in nici.un caz nu se vor dropa wings . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi All!

Can someone show me how to use the Rare items ticket?

Thanks very much!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

wings 2.5 ti se par iteme bune cand ai wings lvl 5 ? lol 

 

In fine...lasale cum vrei . erau doar idei vazute pe alte servere pentru a incuraja sa faci diverse eventuri .

Nu uita ca ai 231312 de seturi noi....itemele din box + 5 sunt iteme praf sezonul asta...din box +3 sunt degeaba si pica si pe jos 🙂 dc te-ai chinui sa arunci chaos card

Edited by somalia

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Am dat move Crywolf , am primit disconnect (reconnect fail ) si acum nu ma mai pot conecta , caracterul apare online 🙂

 

 

Am reusit sa ma conectez si a mers si move crywolf acum .

Edited by somalia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Vezi setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. linkmania.ro Vezi politica de confidenţialitate
ips4_hasJS, ips4_ipsTimezone, ips4_IPSSessionFront, ips4_member_id, ips4_pass_hash, ips4_language, ips4_anon_login, ips4_theme, ips4_forum_view, ips4_recentEmoji
Google LLC google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Trimite
Vezi aici politica noastră de cookie-uri și de prelucrare a datelor tale
×
×
  • Create New...