Jump to content
Guest

Clubul care profită de dezastrul de la City. Peste 200 de milioane!

Recommended Posts

Real Madrid ar putea profita de situația în care se află Manchester City, club care nu va mai participa în UEFA Champions League în următoarele două sezoane. Raheem Sterling (25 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători ai campioanei Angliei, este în atenția madrilenilor.

 

pep-guardiola

 

Englezii de la The Sun au anunțat și suma de transfer pe care Real Madrid o pregătește pentru Raheem Sterling, jucător care mai are contract cu Manchester City până în 2023. Fosta campioană a Euorpei este pregătită să ofere 180 de milioane de lire sterline, echivalentul a 217 milioane de euro.
Dacă transferul se va realiza, Raheem Sterling va deveni al doilea cel mai scump transfer din istoria fotbalului, după cel al lui Neymar la PSG pentru 222 de milioane de euro.
Sterling este unul dintre golgheterii lui Manchester City din acest sezon. Englezul născut în Jamaica a înscris de 20 de ori în 35 de partide și a oferit șase pase decisive.

 

 

Și Sergio Aguero ar putea pleca de la Manchester City
Vestea interdicției de doi ani în cupele europene primită de Manchester City ar putea să ducă la destrămarea superechipei lui Pep Guardiola. Iar jucătorul cel mai căutat este chiar Sergio Aguero.
Potrivit Football365, Real Madrid și Atletico Madrid deja își fac calculele, iar argentinianul ar putea ajunge în capitala Spaniei la vară.
Sergio Aguero mai are contrac cu City până în iunie 2021.

 

click aici pentru sursa

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...