Jump to content
Guest

Haaland este de neoprit! "Mașina de goluri" a Borussiei Dortmund[...]

Recommended Posts

 

 

Borussia Dortmund Erling Haaland

 

Haaland a marcat primul gol al Borussiei în duelul cu Werder Bremen din Cupa Germaniei, însă nu a fost cu noroc pentru formația antrenată de Lucien Favre. Dortmund a pierdut, scor 3-2, și a fost eliminată din Cupă.

 

În total, atacantul transferat de la RB Salzburg pentru 20 de milioane de euro a jucat 188 de minute în competițiile interne pentru Borussia Dortmund și a marcat opt goluri în patru partide. 

Nordicul a marcat un gol la fiecare 23.5 minute jucate în tricoul Borussiei și a demonstrat că a fost o achiziție extraordinară. 

 

 

 

Erling Haaland, debut perfect la Borussia Dortmund

 

Erling Haaland a reușit un hat-trick la debut, cu Augsburg. Dortmund a câștigat spectaculos, cu 5-3, iar nordicul a reușit să marcheze cele trei goluri în numai 20 de minute.

Haaland a continuat forma senzațională cu o dublă în fața lui FC Koln, meci câștigat de Borussia cu 5-1, în fața propriilor suporteri.

 

Norvegianul, cotat acum la 45 de milioane de euro, a venit de la Salzburg în această iarnă. Dortmund a achitat 20 de milioane de euro în schimbul său, cât era clauza de reziliere.

 

 

 

 

click aici pentru sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...