Jump to content
KiNGHT.

UPDATE Coronavirus

Recommended Posts

Dintre cele 304 decese din China, marea majoritate, mai precis 294, s-au înregistrat în provincia Hubei. De altfel, autoritățile au anunțat că sunt 1.921 de cazuri noi de îmbolnăvire în Hubei, ceea ce ridică la 2.590 numărul cazurilor nou confirmate de infecție la nivelul țării. În total, numărul bolnavilor din China a ajuns, de la izbucnirea epidemiei, la 14.380.

Virusul a apărut probabil în decembrie într-o piaţă agroalimentară din Wuhan, capitala provinciei Hubei, unde se vindeau animale sălbatice. Coronavirusul a suferit o mutație în momentul în care s-a transmis la om. Noul coronavirus a primit denumirea de 2019-nCoV. Epidemia s-a răspândit rapid, favorizată de marile migraţii care însoţesc în mod tradiţional sărbătorile de Anul Nou chinezesc.

Ulterior, au apărut cazuri în peste 20 de ţări. În jur de 100 de persoane au fost identificate cu noul tip de coronavirus în afara Chinei. Sunt cazuri care s-au înregistrat în ultimele zile în Marea Britanie, SUA, Rusia, Germania, Italia.

Între timp, autoritățile din provincia Hubei au prelungit până la 13 februarie vacanța de Noul An chinezesc și au anunțat că înregistrarea căsătoriilor se suspendă, pentru a descuraja adunările de oameni. 

Pe de altă parte, cadrele medicale din Hong Kong au decis să facă grevă luni, dacă nu se închide granița cu China. Guvernul local a refuzat să facă asta, invocând recomandările OMS.

Acutalul număr de îmbolnăviri cu noul coronavirus l-a depășit deja pe cel al epidemiei similare de SARS, care s-a răspândit în 2003 în 25 de țări. Spre deosebire de SARS, însă, rata de mortalitate a noului virus este mult mai scăzută.

30 Provinces Launch The First Level Response To Major Public Health Emergencies In China

sursa aici

 

Link to comment
Share on other sites

Din ce am inteles, aceasta epidemie nu ar fi atat de periculoasa pe cat pare, doar ca lumea este foarte agitata si de asta s-a creat un mit care spune ca 'mori daca ai Coronavirus', este dovedit de catre cercetatori ca exista 2% sanse de mortalitate la o persoana care are Coronavirus, toate persoanele ucise de acest virus au avut si alte probleme, cardiace sau mai grave, majoritatea oameni batrani. In cazul Romaniei, din perspectiva mea, nici nu o sa se apropie virusul de noi.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

❗Vă rugăm să informați doar din surse oficiale❗
Rugăm să distribuiți!📢📢

🔴Vă informăm că este activă platforma electronică formular.sts.ro  pentru completarea online a declarațiilor pe proprie răspundere și a adeverințelor de angajator.

🔴Platforma operaționalizată pe site-ul Serviciului de Telecomunicații Speciale le permite cetățenilor să completeze de pe telefon sau calculator câmpurile predefinite și, ulterior, să salveze documentele în format PDF. Menționăm că documentele necesită semnătura olografă pentru autentificarea acestora.

🔴Este foarte important de menționat că datele personale nu sunt prelucrate de către STS, acestea rămân în telefonul/calculatorul utilizatorului. 

🔴Pe timpul verificărilor făcute de autorități, persoanele pot prezenta declarația pe proprie răspundere/adeverința de angajator direct de pe telefon (cu semnătură olografă aplicată) împreună cu actul de identitate, pe care personalul abilitat cu verificarea acestora le va putea fotografia.

🔴Precizăm faptul că formular.sts.ro este singura platformă electronică avizată pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere/adeverințe de angajator. Orice alte astfel de platforme online NU beneficiază de acordul autorităților guvernamentale și nu se realizează în colaborare cu acestea. În acest sens, avertizăm asupra riscului folosirii, în mod nejustificat, a unor astfel de instrumente electronice pentru prelucrarea și folosirea fără drept a datelor personale. 

🔴De pe platorma stirioficiale.ro pot fi descărcate în continuare modelele declarațiilor pe proprie răspundere (https://bit.ly/2UCPf9e ) / adeverințe angajator (https://bit.ly/3aC2BJq ), în format PDF, care pot fi completate ulterior descărcării fișierelor. 
În cazul platformei formular.sts.ro completarea datelor se realizează anterior generării și descărcării documentului în format PDF.

🔴În baza colaborării cu Guvernul României, platforma formular.sts.ro a fost dezvoltată de compania IT Binovate Labs, cu suportul juridic din partea RTPR și cu sprijinul Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Grupul de Comunicare Strategică

Link to comment
Share on other sites

Un studiu recent estimează numărul total al morților din SUA fiind la circa 25.000 persoane însă numărul este ținut secret de către autoritățile Americane pentru a nu crea panica in rândul populației și pentru a nu destabiliza economia.

Sursa: TG5 (Italia) 

Edited by Rothschild
Link to comment
Share on other sites

1 oră în urmă, Rothschild a spus:

Un studiu recent estimează numărul total al morților din SUA fiind la circa 25.000 persoane însă numărul este ținut secret de către autoritățile Americane pentru a nu crea panica in rândul populației și pentru a nu destabiliza economia.

Sursa: TG5 (Italia) 

Sunt 16200 declarati, nu vad o asa mare diferenta incat s ar creea panica. 💁🏽‍♂️

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...