Jump to content
Guest

Ce plan a gândit Steven Gerrard pentru Ianis Hagi: "Are un loc asigurat

Recommended Posts

Detalii de la Glasgow. Ce plan a gândit Steven Gerrard pentru Ianis Hagi: "Are un loc asigurat în primul 11"

 

colaj-ianis-gerrard

 

Digi Sport a stat de vorbă cu unul dintre cei mai activi suporteri ai clubului Rangers, Kyle McLean, care a explicat venirea lui Ianis pe Ibrox: "Cu toții suntem entuziasmați, așteptăm debutul lui Ianis. El era văzut ca un jucător de mare perspectivă în urmă cu doi ani, dar se pare că a avut niște dificultăți la Genk și Fiorentina.

În acest moment, Rangers nu-și permite să plătească zeci de milioane pe tineri de perspectivă. În schimb, Steven Gerrard face o treabă excelentă cu tinerii pe care îi are la dispoziție. Fotbaliștii își depășesc limitele datorită lui Gerrard, care are un sistem foarte bine pus la punct, dar și foarte dur", a spus Kyle McLean.

 

Unde îl va folosi Steven Gerrard pe Ianis Hagi

Ianis are șanse mari să fie titular la Rangers: "În mod normal, Ianis are un loc asigurat în primul 11. Avem nevoie de un jucător în flancul drept și se pare că acolo va fi trimis Hagi. Gerrard joacă mereu într-un sistem 4-3-2-1, cu doi decari în spatele vârfului. Ryan Kent, fost jucător la Liverpool, joacă în partea stângă, iar Hagi va intra în dreapta. Avantajul lui Ianis va fi că pe partea dreaptă urcă foarte mult la susținere și fundașul lateral. Astfel va avea mai multă libertate", a continuat suporterul celor de la Rangers.

Cum ar putea arăta primul 11 al lui Rangers după venirea lui Ianis Hagi: McGregor - Tavernier, Goldson, Katic, Barisic - Jack, Davis, Kamara - Hagi, Kent - Morelos

 

”Va fi faultat extrem de des!”

Kyle McLean speră ca Ianis să se adapteze rapid la intensitatea fotbalului din Scoția: "Cred că nivelul fotbalului scoțian va reprezenta un șoc pentru Ianis Hagi, din punct de vedere fizic, dar cred că și în România se joacă destul de dur. Va fi faultat extrem de des. Asta pățesc toți jucătorii ofensivi de la Celtic și Rangers.

Poate dura destul de mult adaptarea la fotbalul de aici. Spre exemplu, la început, fundașul Borna Barisic juca pentru naționala Croației, dar la Rangers nu prindea echipa. Mai apoi a devenit un om de bază în primul 11. Să sperăm că Ianis se va adapta mai repede", a declarat Kyle McLean.

 

Ianis Hagi va fi antrenat la Rangers de legendarul Steven Gerrard, care în decembrie și-a prelungit contractul până în 2024.

 

 

Rangers ar putea să-l transfere definitiv pe Ianis Hagi

Ar putea Rangers să-l transfere definitiv pe Ianis? Dacă Gerrard va fi impresionat de jocul românului, cu siguranță: "Dacă va convinge, cu siguranță va fi cumpărat definitiv. Pentru Ryan Kent, Rangers a plătit 7 milioane de lire în vara trecută, astfel că o sumă de 3-4 milioane nu ar reprezenta o problemă.

În orașul Glasgow trăiesc foarte mulți români, astfel că și acest aspect l-ar putea ajuta pe Ianis", a încheiat suporterul Kyle McLean.

 

 

O nouă aventură pentru Ianis Hagi

Transferat de Genk pentru 4 milioane de euro în vara lui 2019, fiul lui Gică Hagi a avut o perioadă grea în Belgia. A fost mai mult rezervă, iar la ultima partidă nu a prins nici măcar lotul.

În total, Ianis Hagi a strâns 19 apariții pentru Genk. A marcat trei goluri și a oferit patru assist-uri, acumulând 718 minute pe teren. Internaționalul român, care a mai evoluat la Viitorul Constanța și Fiorentina, are contract cu Genk până în vara lui 2024.

Fost jucător la Rangers, Dorin Goian a salutat pasul făcut de Ianis spre Glasgow.

Rangers ocupă locul 2 în Scoția, cu 56 de puncte, la cinci lungimi de liderul Celtic, dar cu un meci mai puțin disputat. Rangers se va duela cu Braga în 16-imile Europa League. "Ursuleții" au terminat pe locul 2 în Grupa G, peste Young Boys Berna și Feyenoord. 

 

 

 

click aici pentru sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...