Jump to content
Guest

Thibaut Courtois a făcut un copil cu vecina sa care era căsătorită

Recommended Posts

Thibaut Courtois (27 de ani), portarul lui Real Madrid, este tatăl unui copil pe care belgianul l-ar fi făcut cu o fostă vecină din Londra, din perioada în care juca pentru Chelsea, potrivit britanicilor de la The Sun!

 

                                                                            Jmhhc2g9ZmVhYzE1MDg4YjU4ZjJmMDQwYjcxMmM1

 

Chiar dacă goalkeeper-ul era împreună, la momentul respectiv, cu Marta Dominguez, alături de care "galacticul" are doi copii, acest lucru nu l-a oprit pe Courtois să se întâlnească pe ascuns cu una dintre vecinele sale, care era căsătorită.

 

 

Prietena lui Thibaut Courtois era însărcinată în momentul în care el se întâlnea cu vecina lor


Mai mult, prietena lui Courtois era însărcinată chiar în perioda în care belgianul se întâlnea cu Elsa Izac, cea pe care jucătorul a cunoscut-o în momentul în care, știind că este vecina lui, a rugat-o să semneze pentru pachetele pe care curierii i le aduceau lui, când el nu era acasă.
Se pare că femeia era căsătorită, însă a divorțat după aventura pe care a avut-o cu Thibaut Courtois. Enzo este băiețelul pe care sportivul îl are cu fosta lui vecină, iar acesta s-a născut în septembrie 2017.

Cei doi reușeau să se întâlnească la hotel înainte de meciurile lui Chelsea, când femeia își lua o cameră separată, la un alt etaj.

 

 

Un apropiat al Elsei Izac a vorbit despre relația femeii cu fostul portar al lui Chelsea

 

Unul dintre apropiații femeii a vorbit cu jurnaliștii britanici: "Dacă Elsa tot îi lua pachetele lui Courtois, acesta a decis să îi bată la ușă și să îi mulțumească. Ea a crezut atunci că era politicos, însă el a început să o invite la cafea și tot felul de chestii asemănătoare."

"Ea s-a gândit: 'De ce nu?' Au ieșit, dar Elsa a observat cum se uita el la ea, lucru care nu i-a plăcut, fiindcă iubita lui Courtois era însărcinată în perioada respectivă. În cele din urmă, totuși, ea a început să meargă la hotelul în care erau cazați jucătorii lui Chelsea, își lua o altă cameră, la un alt etaj și așa reușeau ei să se vadă. S-au întâlnit de vreo opt sau 10 ori", a mai povestit apropiatul femeii.

Thibaut Courtois și Marta Dominguez au decis să se despartă chiar în septembrie, luna în care fiul belgianului și al Elsei s-a născut. Mai mult, se pare că portarul ar fi recunoscut că este copilul său, însă mama copilului vrea ca jucătorul lui Real Madrid să recunoască public.

 

 

click aici pentru sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...