Jump to content
Billo

Ianis Hagi a debutat la națională.

Recommended Posts

La 35 de ani distanţă de la debutul lui Gică Hagi la naţionala de seniori a României, Ianis Hagi a debutat la prima reprezentativă, în meciul cu Lituania, scor 3-0, pe 17 noiembrie 2018.

La prima apariţie sub tricolor, cel care avea să devină un simbol al naţionalei României nu a marcat, dar a fost un pericol constant pentru nordici. De-a lungul partidei care a fost transmisă doar la radio, Gică Hagi a avut un şut periculos şi l-a servit în mai multe rânduri pe Romulus Gabor, care a şi lovit o dată transversala.

Drumul lui Ianis Hagi spre naţionala mare a fost anevoios, iar un episod cunoscut i-a avut în prim-plan pe Gică Hagi şi Cosmin Contra, într-un moment în care patronul şi antrenorul Viitorului se aştepta ca fiul său să fie chemat la naţională. Cosmin Contra a avut nevoie să fie convins că Ianis merită să fie chemat la prima reprezentativă. Iar după o campanie de succes a naţionalei U21 spre EURO 2019, în care decarul Viitorului a fost unul dintre liderii echipei, selecţionerul Contra l-a chemat pentru dubla cu Lituania şi Muntenegru.

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/istorie-dupa-35-de-ani-ianis-duce-numele-hagi-mai-departe-cum-a-aratat-debutul-lui-gica-hagi-fata-de-prima-aparitie-a-fiului-sau-17665343

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...