Jump to content
Alyx

Netflix anulează Iron Fist după 2 sezoane

Recommended Posts

iron-fist-cancelled-netflix-marvel-no-season-3-1138770-1280x0.thumb.jpg.06f48d291487c12d214a955a0fb7dbe1.jpg

Într-o mișcare surprinzător de neașteptată, Netflix a anulat Iron Fist al lui Marvel după două sezoane în serviciul lor. Vestea apare la numai o lună de la lansarea celui de-al doilea sezon. Din cele patru emisiuni Netflix care cuprind proiectul Marvel The Defenders, Iron Fist a fost cel mai puțin bine primit de către fani.
Din păcate, toți fanii pe care Iron Fist i-a câștigat în ultimii ani vor vedea că cel de-al treilea sezon nu va avea loc, cel puțin nu pe Netflix. Deși nu s-au citat motive speciale pentru anularea bruscă a seriei, Netflix și Marvel TV au furnizat următoarea declarație comună către încheierea seriei:

"Iron Fist nu va reveni pentru un al treilea sezon pe Netflix. Toată lumea de la Marvel Television și Netflix este mândră de serie și recunoscător pentru toată munca grea depusă de către distribuția noastră incredibilă. Suntem recunoscători fanilor care au vizionat aceste două sezoane și pentru parteneriatul pe care l-am împărtășit în această serie. În timp ce seria de pe Netflix sa încheiat, Iron Fist va fi nemuritor."

Oricare ar fi motivul, această veste este cu siguranță dezamăgitoare pentru cei care se bucurau de cel de-al doilea sezon și a vrut să vadă cum va evolua povestea de acolo. Cel puțin, fanii Marvel / Netflix vor primi sezonul 3 al lui Daredevil săptămâna viitoare, sezonul 2 al lui The Punisher și sezonul 3 al lui Jessica Jones în viitor.

Sursa

Edited by Alexx
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...