Jump to content
Sakkiw0w

Becali-Preda, SCANDAL cu înjurături pe aeroportul Otopeni.

Recommended Posts

7414270-mediafax-foto-andreea-alexandru.jpg.014f5499be48996fedafb97b589e9b9f.jpg

Europarlamentarul Cristian Preda a povestit, pe Facebook, că Gigi Becali l-a ameninţat la plecarea spre Strasbourg de pe aeroportul Otopeni, adăugând că incidentul s-a produs după ce l-a văzut pe Becali trecând prin poarta de protocol şi a întrebat un ofiţer "de ce trec puşcăriaşi pe acolo".

 

„Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Îl văd pe Gigi Becali trecând pe la poarta de protocol. Îl întreb pe ofiţer de ce trec puşcăriaşii pe acolo. Becali aude şi începe să înjure ca la uşa cortului. Mă urmăreşte prin aeroport ameninţându-mă şi urlând porcării de nereprodus. Apoi trage un şut în geanta pe care o port pe umăr. Grapini şi Buşoi îl îmbrăţişează. Scap de marţafoi zicându-i că voi chema poliţia”, a scris europarlamentarul Cristian Preda, luni pe Facebook.

Becali: Dacă omul te salută, de ce să-l faci puşcăriaş? Nu te gândeşti că pot să-ţi dau şi-o palmă?

”La prima poartă l-am văzut, îl cunoşteam şi am dat din cap din instinct, că am fost europarlamentar cu el pe vremuri. Nu a răspuns. Am văzut că s-a uitat urât... Treaba lui, că nu e obligat omul să salute. Eu am zis: l-am salutat, mi-am făcut datoria în faţa lui Dumnezeu. Când, la a doua poartă, mi-au spus să trec, am trecut. El, pe el l-au pus să se descalţe. Cred că atunci s-a enervat. mă rog, el este europarlamentar şi l-au pus să se descalţe şi pe Becali nu? S-a enervat, cred că de asta. Apoi, când am plecat dincolo de poartă, m-au oprit nişte copii să facem o poză. Făceam poze când el spune /puşcăriaşul face poze/, dar vorbind singur. De acolo au pornit alilalte lucruri, că nici eu nu mi-am mai păstrat firea şi am făcut ceea ce trebuia să fac, adică să-i arăt eu cine este el. L-a pus pe listă Băsescu, un trepăduş de nimic şi după aia l-a atacat pe Băsescu, a cerut articolul 7 activat împotriva României”, a afirmat George Becali.

”După aia m-am dus să o salut pe Corina Creţu, că e la poarta 10. Am zis să mă duc să o salut şi s-o îmbrăţişez, că e femeie de treabă, că nu am mai văzut-o de şase-şapte ani. Era acolo el, a trecut pe lângă mine şi nu ştiu cum încercat eu aşa şi m-am dat la o parte şi când colo s-a lovit cu geanta de piciorul meu. Atât. Nu i-am făcut nimic. Nici măcar o palmă să-i fi dat. Eu vreau pace, dar ce să fac - sunt şi eu un om. De ce să-l faci puşcăriaş, pentru ce? Dacă omul te salută, de ce să-l faci puşcăriaş? E frumos aşa? Nu e frumos. Un nemernic. Adică eu te salut, dau din cap şi tu mă faci puşcăriaş. De ce faci aşa ceva? Nu te gândeşti că pot să-ţi dau şi-o palmă şi vreun picior? Dar nu fac eu de astea”, a mai spus finanţatorul FCSB.

sursa :c l i c k

Edited by Sakki_x3
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...