Jump to content
PePe

BlackBerry testeaza un Update „Android One” Oreo pentru modelul KeyONE

Recommended Posts

 

BlackBerry KeyONE a reprezentat o intoarcere la Design-ul care a consacrat producatorul de Smartphone-uri, insa pana acum Android personalizat de catre canadieni nu pare sa fi primit atentia cuvenita. Chiar daca telefonul este pe piata mai bine de un an, acesta nu a primit inca o actualizare la Android 8.x Oreo. Din fericire, se anunta vesti bune pentru viitorul apropiat intrucat KeyONE a fost integrat intr-o sesiune de testare Beta pentru Android 8, care ar putea integra  telefonul si in programul Android One.

blackberry-keyone.png.919f8e8227032128854d92d95f17cc5f.png

 

Toate unitatile BlackBerry KeyONE ruleaza inca Android Nougat cu sistemul de securitate DTEK. Acest software integreaza personalizari de interfata care sa impace mai bine cu formatul neobisnuit al dispozitivului, insa integrarea sa in programul Android One sugereaza ca software-ul livrat in aceasta versiune Beta va fi mai 'curat'. Avand in vedere faptul ca oferta de aplicatii 'corporate' din partea BlackBerry sunt motivul pentru care pretul acestui telefon inca este destul de ridicat si par a fi o componenta importanta a pachetului complet, este posibil insa sa ramana disponibile si dupa Update.

Integrarea in programul Android One asigura insa ceva foarte important: actualizari de securitate pentru minimum trei ani de la momentul lansarii, astfel in cazul in care sunt descoperite vulnerabilitati in sistemul de operare Android, indiferent daca acesta a fost actualizat sau nu la o versiune superioara, telefonul va putea fi folosit in siguranta pe toata perioada in care este acoperit de acest program.

Din pacate, sesiunea Beta Testing pentru Oreo pe BlackBerry KeyONE nu este deschisa tuturor utilizatorilor. Aceasta este disponibila doar pe baza de invitatie, aceastea putand fi dobandite doar pe baza de inscriere pe site-ul oficial. Insa inscriere nu garanteaza si participarea.

BlackBerry a lansat de curand si generatia a doua Key2, care vine cu Android Oreo din fabrica. Insa este curios sa vedem cat de repede vor primi aceste dispozitive actualizare la Android P, care ar putea fi lansat luna viitoare avand in vedere ca a trecut un an de la lansarea Android Oreo si abia acum a ajuns intr-o faza de testare pe KeyONE.

Sursa: go4it

Edited by PePe
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...