Jump to content
meetique

Fitness și Sport

Recommended Posts

 

         Caută motivația de a începe un program de exerciții pentru a exersa în mod regulat. Iată câteva beneficii ale fitness-ului care vă pot inspiră să părăsiti canapeaua , scaunul de birou mai des. 
  
Ne menține tineri - Mișcarea, în special cea care ne ajută să ne punem în acțiune cât mai multe grupe de mușchi (fitness, aerobic, gimnastică etc), ne ajută să ne menținem tineri. Atunci când stăm, fie în picioare, fie pe scaun sau în pat, grupele musculare pe care nu le punem în mișcare sunt mai puțin irigate de sânge. Acest proces are loc datorită faptului că mușchii noștri au multe vase foarte mici numite capilare care stau închise atunci când mușchiul nu este "folosit". Dacă mușchiul nu este folosit pe o perioadă mai lungă de timp, de ordinul lunilor, mușchiul pe care aceste capilare ar trebui să le irige cu sânge pentru a le hrăni, a le oxigena și a le detoxifia se atrofiază. 

Organism și piele  – A face fitness, aerobic și stretching în cadrul unui program personalizat constituie beneficii atât pentru piele cât și pentru întreg organismul. Cel mai frecvent, efectuarea exercițiilor fizice creează imaginea de pierdere în greutate, întărire a musculaturii și de sculptare a musculaturii coapselor. 

Ajută să slăbim - Fitnessul este deosebit de util în procesul slăbirii, în timpul mișcării unele din țesuturile noastre sunt mai intens irigate, astfel organismul se detoxifica ușor, caloriile sunt consumate de mușchi, iar noi reușim să slăbim sănătos și să avem un tonus bun. 

Previne și ameliorează bolile cardiovasculare - Sportul moderat ajută inimă să își mențină sănătatea, stimulează sistemul cardiovascular și protejează împotrivă infarctelor și a accidentelor cerebrale. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...