Jump to content
Vicentzo

Anunţuri importante !

Recommended Posts

Aici adminii/coordonatorii sau responsabilul sa:mp vor posta anunţurile importante ce privesc activităţile de pe serverul GTA Lands.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update la Regulamentul serverului (mai precis ceea ce priveste war-urile).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update la regulamentul serverului (mai precis cee ace priveste dm-ul pe playerii de level 3 sau mai mic).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update regulament lideri:

Quote

4.     Liderul este obligat sa raspunda la aplicatiile de pe site in maxim 12 ore din momentul aplicarii, iar in cazul acceptarii pentru teste aveti maxim 24 ore pentru a da testele (din momentul acceptarii), in caz contrar candidatul va fi declarat respins.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update la regulamentul liderilor.

 

Quote

·        Aplicatii, recrutari, perioada testelor si demisii membrii.

1.      Liderul are dreptul sa accepte sau sa respinga jucatorii dupa bunul plac, astfel incat sa-si faca "echipa de vis", dar acestia trebuie sa indeplineasca cerintele factiunii, sa aiba o cerere corecta si nivelul minim de intrare in factiune.

2.      Fiecare potential membrul va fi supus unui teste de intrare in factiune. Acesta va fi supus unor intrebari din regulament si apoi un test practic, in functie de factiunea la care a aplicat. Liderul are dreptul de a modifica procedura de testare a unui jucator, dar doar dupa ce anunta team leader-ul liderilor.

3.   Un jucator care va intra intr-o factiune, va primi automat rank 1, ceea ce inseamna perioada testelor. In cazul in care candidatul primeste faction warn in aceasta perioada va fi automat demis cu 30FP.

4.      Odata demis un membru, acesta nu mai are dreptul de a aplica in aceeasi factiune timp de 14 zile.

5.     Liderul este obligat sa raspunda la aplicatiile de pe site in maxim 12 ore din momentul aplicarii, iar in cazul acceptarii pentru teste aveti maxim 24 ore pentru a da testele (din momentul acceptarii), in caz contrar candidatul va fi declarat respins.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

A fost adaugata urmatoarea regula:

10. Account sharing

Este interzis să împărţiţi contul cu cineva sau să-l împrumutaţi cuiva.

- Prima abatere: Ban 7 zile;
- A doua abatere: Ban 30 de zile;
- A treia abatere: Ban permanent pe contul respectiv.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update regulament PD/FBI/NG:

Quote

Pentru wanted-ul "atacare cop" care se face prin lovirea cu masina, se va face poze de catre ofiteri; nu se va mai da wanted pentru ca mergi pe strada, te loveste un player din gresala si atingi un perete (iti scare 100-150hp) la masina; daca intra in tine INTENTIONAT cu o viteza mare, sau iti stanjeneste INTENTIONAT de doua, de trei mersul, atunci se va da acest grad .

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

In seara asta dupa ora 00:00 serverul va fii inchis 30minute pentru mententanta,se vor efectua cateva actualizari la host.

 

Multumim pentru intelegere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Serverul este online,mentenanta a fost finalizata cu succes au fost efectuate actualizari software la OS pentru o performanță mai buna a jocului!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update la regulamentul liderilor:

Quote

·        Acordarea rankurilor

1.      Liderul este obligat sa respecte perioada de acordare al rankurilor. Acesta se gaseste in topicul dedicat.

                         Sau:

·         Rank 2 - se acordă jucătorului care a trecut perioada de probă după minim o săptămână si are 0/3 FW.

·         Rank 3 - se acordă jucătorului care are o vechime în facțiune de minim 2 săptămâni de la ultima avansare si are 0/3 FW.

·         Rank 4 - se acordă jucătorului care are o vechime în facțiune de minim 3 săptămâni de la ultima avansare si are 0/3 FW.

·         Rank 5 - se acordă jucătorului care are o vechime în facțiune de minim 4 săptămâni de la ultima avansare 0/3 FW.

       Pentru rank up nu este necesara doar vechimea, ci si activitatea, iar liderul decide daca membrul va merita o eventuala promovare; rank 2 se  da automat dupa o saptamana, fara posibilitatea de prelungire a perioadei de testare.

2.      Daca liderul acorda unui membru rank fara a tine cont de aceasta perioada, acesta va primi un avertsiment, la al 2-lea urmand a fi demis.

  • Faction Warns

Acum puteti acorda FW (faction warn) membrilor. 1 FW se anuleaza dupa 2 saptamani. La 3/3 FW, membrul respectiv va fi demis. Daca membrul are 1/3 FW si vechimea necesara pentru promovarea la urmatorul rank, acesta va mai trebui sa astepte 1 saptamana pentru expirarea FW-ului, daca are 2/3 FW, va trebui sa stea 2 saptamani in plus, urmand ca dupa aceasta perioada sa primeasca rank. Daca nu tineti cont de asta, primiti avertisment.

 

 

 

      Liderii nu au voie sa-si faca reclama la factiune prin intermediul chatului /o, anunturile tip "Factiunea X recruteaza de la level Y" se vor face prin intermediul reporterilor.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update la regulamentul sistemului de war - acest regulament se aplica din aceasta seara, de la ora inceperii war-urilor.

 

Quote

IX. Sistemul de war

Regulamentul sistemului de war (/joinwar):

- Este interzis să mergeţi cu elicopterul pe clădiri inaccesibile sau locuri care nu pot fi escaladate cu ajutorul unei masini (pe post de "trambulina") > 20FP + FW;
- Este interzis să vă urcaţi pe cladiri înainte de a începe warul > 20FP + FW;
- Nu aveţi voie să alergaţi în cercuri sau să faceţi Bunny Hop pentru evitarea gloanţelor (atentie cei fan ai armei Uzzi)> Warn + FW + 20 FP;
- Nu aveţi voie să staţionaţi în cazul în care conduceţi warul cu 2-3 omoruri şi mai sunt 3-4 minute din war > Jail 60 de minute la toată facţiunea + pierderea teritoriului;
- Dacă un membru se lasă omorât pentru ca adversarii să acumuleze puncte > Uninvite + 60 FP;
- Este interzisă sinuciderea în timpul warului > FW.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Membrul lunii va primi rank 5 si el va fi singurul cu acest rank.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update la regulamentul departamentelor PD, FBI & NG:

Nu aveti voie sa va urcati pe vehiculul unui jucator decat in caz de wanted.  - Credeam ca e logic, insa vad ca e nevoie sa fie scrisa in regulament.

La controalele de rutina fara blocaje, trebuie sa fie de fata minim 2 politisti (al doilea poate fi politist, fbi sau soldat) si vor merge maxim 3 politisti intr-o masina pentru a avea loc pentru un eventual infractor; nu aveti voie sa mergeti la controale stand deasupra masinii; se va anunta cu /m de 2 ori, la interval de 3 secunde, al 2-lea /m trebuie sa fiti exact langa playerul caruia i se cere acest lucru (in caz de reclamatie, playerul respectiv trebuie sa aiba poza ca nu ati fost langa el cand ati dat al 2-lea /m + /timestamp activ pentru a vedea secunda cand a fost facuta poza si cand a fost avertizat pentru a opri); jucatorii care sunt in masinile de la joburi vor fi verificati in masina fara a fi dati; aceste controale se vor face doar in intervalul precizat de lider zilnic la "mesajul factiunii - motd", in fiecare zi vor fi alte intervale iar in caz ca liderul nu posteaza intervale noi sau nu este niciun mesaj, nu veti face niciun control de acest tip.

Reguli pentru folosirea utilajelor armatei:

Hunter:
- aveti voie sa-l folositi doar in cazurile: deathmatch excesiv, daca suspectul foloseste bicicleta/NRG-500 (in cazul  acestor vehicule, pentru inceput se va incerca prinderea suspectului fara ajutorul acestui tip de elicopter), atacuri masive cu sniper de pe cladiri, suspectul este intr-un elicopter sau pentru interceptarea avioanelor cu viteza mica, suspectul este pe o cladire inalta si nu se poate ajunge la el in siguranta decat prin aceasta modalitate
- pentru a-l folosi aveti nevoie de permisiunea unui membru de rank 5/6 care face parte din NG, iar daca nu este un membru cu rank 5 sau 6, il folositi doar in cazuri extreme
- liderii PD si FBI pot folosi acest vehicul in caz de urgenta, insa sa respecte conditiile precizate in acest regulament
- nu se cere folosirea Hunter-ului pentru antrenamente (antrenamentele de acest gen vor fi anuntate pe forum).
*Oricine este prins ca-l foloseste pentru alte scopuri sau fara permisiune, va fi retrogradat (rank down), si nu veti mai avea dreptul la avansare mult timp.
**Nu-l luati la fiecare war; luati-l numai daca nu faceti fata (nu daca muriti o data sau de 2 ori veniti cu Hunteru).
- Aveti voie sa-l folositi in cazul in care suspectul foloseste trenul sau barca pentru a scapa de politie.
- Aveti voie sa-l folositi in cazul in care sunteti depasiti numeric (cand nu sunt destui politisti pe server pentru a actiona conform regulamentului iar nivelul gradului de urmarire este cel putin 6 sau cel putin jumatate din playerii din grupul pusi pe DM au acest grad sau mai mare) si nu puteti controla situatia de la sol (Sprijin aerian).
* Abuzul se va sanctiona cu demitere.

Hydra:
- aveti voie sa-l folositi doar daca suspectul este intr-un avion.
- pentru a-l folosi aveti nevoie de permisiunea unui rank 5/6 din armata.
- nu se cere folosirea Hydra pentru antrenamente (antrenamentele de acest gen vor fi anuntate pe forum).
*Oricine este prins ca-l foloseste pentru alte scopuri sau fara permisiune, va fi retrogradat, si nu veti mai avea dreptul la avansare mult timp.

- liderii PD si FBI pot folosi acest vehicul in caz de urgenta, insa sa respecte conditiile precizate in acest regulament

Rhino:
- nu aveti voie sa-l scoateti din Area 51 fara aprobarea unui lider al armatei, chiar daca este un caz dificil.
*Oricine il foloseste aiurea prin Area 51 sau alte locatii, va fi retrogradat, si nu veti mai avea dreptul la avansare mult timp.

-au voie sa-l conduca doar membrii armatei

 

 

Acest regulament intra in vigoare de astazi, de la ora 18:00

Edited by Zergyu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update regulament in ceea ce privesc suspectii de wanted:

Quote

Wanted 7+ = fara drept de predare.

 

Regula intra in vigoare din data de 06.11.2016, ora 08:00.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update la regulamentul serverului:

Quote

Sancţiunile pentru evitarea gloanțelor prin alergarea in cercuri sau prin Bunny Hop sunt următoarele:

- Prima abatere: Warn;
- A doua abatere: Warn + jail o oră;
- A treia abatere: Ban 2 zile.
Începând de la a treia abatere sancţiunile vor fi x2 faţă de sancţiunea precedent.
Sanctiunile mai sus precizate sunt pentru jucatorii care nu se afla in timpul /war-ului.

 

Regulamentul sistemului de war (/joinwar):

- Este interzis să mergeţi cu elicopterul pe clădiri inaccesibile sau locuri care nu pot fi escaladate cu ajutorul unei masini (pe post de "trambulina") > 20FP + FW;
- Este interzis să vă urcaţi pe cladiri înainte de a începe warul > 20FP + FW;
- Nu aveţi voie să alergaţi în cercuri sau să faceţi Bunny Hop pentru evitarea gloanţelor (atentie cei fan ai armei Uzzi)> Warn + FW + 20 FP;
- Nu aveţi voie să staţionaţi în cazul în care conduceţi warul cu 2-3 omoruri şi mai sunt 3-4 minute din war > Jail 60 de minute la toată facţiunea + pierderea teritoriului;
- Dacă un membru se lasă omorât pentru ca adversarii să acumuleze puncte > Uninvite + 60 FP;

- Escape/Alt+Tab pe teritoriul unde se petrece war-ul sau parasirea teritoriu urmata de actionarea butonului Escape> FW;
- Este interzisă sinuciderea în timpul warului > FW.


Update regulament PD, FBI si NG:

Quote

Comanda: /undercover se foloseste cand mergem sa facem perchezitii pentru a surprinde infractorul, iar in caz ca se va gasi ceva ilegal veti schimba skin-ul de civil in cel de politist.; se mai poate folosi in urmarirea unui suspect fara drept de predare, insa nu este obligatoriu.

 

5. Reguli de organizare a controalelor.

La organizarea filtrelor prin blocaj rutier pentru verificarea de materiale si droguri a tuturor jucatorilor care se deplaseaza prin zona respectiva , se va incepe prin a da un /gov in care se anunta locatia punctului de control, iar apoi un /gov in care atentionam serverul ca jucatorii care trec prin punctul de control fara sa opreasca, vor primi wanted 3 pentru necooperare direct, fara somatii; jucatorii prinsi in aceste filtre avand asupra lor droguri si/sau ilegale nu au drept de predare si vor fi omorati pe loc; jucatorii care vor sa treaca vor fi rugati sa coboare din masini dupa care vor primi /frisk; exceptie fac jucatorii cu masini de la joburi, care vor fi verificati stand in autovehicul pentru a nu-l pierde; membrilor FBI le este permis sa foloseasca comanda /frisk fara a fi undercover la asemenea blocaje, la fel si celor din NG.

La organizarea blocajului a unei zone se va anunta pe /gov locatia si ca este interzisa patrunderea in acea zona, dupa care se va ma da un /gov prin care se anunta ca apropierea oricarui jucator se va solda cu moartea acestuia, iar in caz ca se apropie prea mult (prin depasirea acelor RB-uri) va lua si wanted 3 pentru patrunderea pe un teren guvernamental fara drept de predare; acest tip de control se va face doar o data pe zi.

La controalele de rutina fara blocaje, trebuie sa fie de fata minim 2 politisti (al doilea poate fi politist, fbi sau soldat) si vor merge maxim 3 politisti intr-o masina pentru a avea loc pentru un eventual infractor; nu aveti voie sa mergeti la controale stand deasupra masinii; se va anunta cu /m de 2 ori, la interval de 3 secunde, al 2-lea /m trebuie sa fiti exact langa playerul caruia i se cere acest lucru (in caz de reclamatie, playerul respectiv trebuie sa aiba poza ca nu ati fost langa el cand ati dat al 2-lea /m + /timestamp activ pentru a vedea secunda cand a fost facuta poza si cand a fost avertizat pentru a opri); jucatorii care sunt in masinile de la joburi vor fi verificati in masina fara a fi dati; aceste controale se vor face doar in intervalul precizat de lider zilnic la "mesajul factiunii - motd", in fiecare zi vor fi alte intervale iar in caz ca liderul nu posteaza intervale noi sau nu este niciun mesaj, nu veti face niciun control de acest tip.

 

 

Edited by Zergyu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update la regulamentul politistilor in ceea ce priveste comanda /rb

Quote

/rb - disponibila de la rank 2, si se foloseste pentru a pune un obstacol pentru a prinde un infractor (nu este voie sa le folositi pe cladiri).

 

Regula intra in vigoare din data de 11.11.2016, ora 14:30.

Edited by Zergyu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am facut un blacklist special pentru persoanele care nu au un comportament corespunzator pentru factiunile PD/FBI/NG (aici nu ma trefer pentru ca  fac wanted continuu).
Jucatorii mentionati mai jos nu vor avea drept de predare pentru un anumit timp.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru PD/FBI/NG:

 

Quote

Jucatorii adaugati pe Blacklistul PD/FBI/NG nu vor avea dreptul sa aplice in respectivul departament. Pentru a fi stersi de pe lista neagra a PD/FBI/NG (decide liderul daca meritati sau nu), achitati o taxa de 1.000.000$  la liderul PD, acesti bani vor intra in seiful factiunii (luati legatura inainte de a face transferul pentru a sti daca liderul va accepta leafa sau nu).

Jucatorii de pe blacklistul general nu vor avea drept de predare pentru un anumit timp.

 

Pentru PD/FBI:

Quote

Nu aveti voie stati pe masini cat timp mergeti la interventii; la o masina cu 4 locuri mergeti doar 3 membri sa aveti un loc liber in caz ca infractorul se preda; exceptie se va face la vehiculele tip sport (Infernus/Bullet/HPV1000) care au doar 2 locuri, iar in caz ca infractorul se va preda, membrul din departament va avea voie sa vina pe vehicul spre sectie.

Masinile undercover - Sultan (cele fara sirene) se vor folosi doar in cazul in care suspectul nu are drept de predare. (se vor adauga in update-ul urmator)

 

Aceste reguli vor fi "valabile" din data de 15.11.2016, ora 00:01.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update la regulamentul reporterilor si adaugate cateva topicuri noi cu ajutorul lui @ValentinT.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am adaugat o noua regula in regulamentul liderilor:

Quote

Inainte de a intra in joc, liderul va intra pe forum pentru a verifica pm-urile, subforumul Avizer si informatii - Anunturi Importante, subforumul factiunii pe care o conduce si subforumul Reclamatii Staff - pentru a vedea daca s-a modificat, intamplat sau este ceva important de rezolvat.

Intra in vigoare din data de 28.11.2016, ora 20:00.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din saptamana care urmeaza, fiecare factiune are un raport minin pentru fiecare membru.

PD: @Alezander

FBI: @sTyler

NG: @Claudiu...

Paramedics & Fireman: @petarda

News Reporters: @ValentinT

Taxi: @GABRIEL

School Instructors: @Cristian14

Hitman Agency: @Ionut

Underground Street Tuning: @ArctiC

Grove Street: @hori18

Ballas Family: @Pablo.Escobar

Los Santos Vagos: @Hypn0tique

La Cosa Nostra: @hashsmk

Yakuza: @kagawa

 

 

Liderii va rog sa va anuntati membrii atat prin intermediul forumului cat si in joc cu motd + readucerea aminte cateodata pe /f in prima saptamana de acest raport adaugat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din cauza unor lipsuri legate de scripting si de nemultimirea jucatorilor fata de "Rapoartele de activitate", am decis sa le anulez, iar factiunile care aveau alte rapoarte de activitate si le vor relua pe acelea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A fost adaugata urmatoarea regula:

11. TeamViewer

Jucătorii suspectaţi că folosesc moduri interzise sau orice tip de hack vor putea fi verificaţi cu ajutorul programului TeamViewer. Adminii vor verifica STRICT ce tine de joc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update de regulamentul serverului:

Quote

Sancţiunile pentru intrarea cu masinile de la job in jucatori intentionat:

- Prima abatere: Jail o oră.
Începând de la a doua abatere sancţiunile vor fi x2 faţă de sancţiunea precedentă.

 

Update la regulamentul sistemului de war:

Quote

Interzise in timpul warului armele Uzzi/Tec9:

Prima abatere: Jail 60m

A doua abatere: turf pierdut (sau in cazul in care adversarii castiga acel teritoriu, factiunea o sa piarda alt teritoriu ales random de un admin) + jail 120m

A treia abatere: turf pierdut (sau in cazul in care adversarii castiga acel teritoriu, factiunea o sa piarda alt teritoriu ales random de un admin) + uninvite cu 60FP + jail 180m

FP se acordă doar în cazul in care respectivul jucător ajunge la 3/3 FW si este demis.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

This site uses cookies. Continue browsing is your agreement to the rules available here: Privacy Policy