Jump to content
41nd

Misiunea Comunității LinkMania

Recommended Posts

Misiunea (sau scopul ori țelul) Comunității LinkMania este să conecteze ("to link" din engleză) persoanele cu hobby-uri asemănătoare, să facă legături de prietenie între grupuri de utilizatori cu aceleași pasiuni, să dezvolte diferite arii de interes cu ajutorul forumului și să cultive un spirit altruist de ajutor și împărtășire de informații utile prin secțiunile dedicate de ajutor. Nu avem taxe pentru accesarea conținutului și jocurilor de tip multiplayer și oferim gratuit acces tuturor celor interesați.

Pentru a realiza cele de mai sus dispunem de suportul tehnic al companiei RCS&RDS care ne pune la dispoziție atât rețeaua sa de conectivitate la Internet cât și echipamente de tip "server" pentru a ne conecta la diferite jocuri sau aplicații propuse, dezvoltate și administrate de membri ai Comunității LinkMania sub supravegherea unui reprezentant oficial al societății.

 • Upvote 9
Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By 41nd
   Vă prezint al doilea nivel (The Land of Winter Heaven) al jocului Craft the World însoțit de comentariul meu despre modul de joc cel mai rapid pentru dezvoltarea coloniei de pitici și găsirea portalului către lumea următoare.

    
    
×
×
 • Create New...