Jump to content
Sign in to follow this  
Radu

Review Samsung Galaxy Note 4

Recommended Posts

Odată cu apariția noilor genuri de telefoane se pare că cei de la Samsung nu s-au lăsat mai prejos. Având un astfel de telefon personal îmi voi permite să vin in acest review, cu părțile bune și cele rele ale acestui telefon.

 

Acum undeva trei ani în spate, Samsung a prezentat la Berlin unul dintre cei mai monstri de pe piață, de 5.3 inch, care deținea stylus.

Revenind în zilele noastre, Note este motivul pentru care Samsung reprezintă o firmă care stă pe picioarele ei, fară ajutor din exterior, care oferă respect și foarte repede s-a impus pe piață. Note fiind varianta prin care Samsung nea demonstrat că sunt cei mai buni. În momentul actual vorbind despre Note 4.

 

FgDLbV3.jpg

 

Performanțe

 

Samsung Galaxy Note 4 la momentul actual reprezintă un terminal foarte bun. În Romania a ajuns cu procesorul Snapdragon 805, quad-core, 3GB de RAM și o cameră foto de 16 megapixeli. 

Performanța acestui telefon fiind șlefuită, adică atât de bună incât nu se simte, ecranul parcă ar fi o bijuterie(pe care aș pune-o în vitrină). Rezoluția pe care o deține este Quad HD, cu diagonala de 5,7 inch și cu o tehnologie Super AMOLED. AMOLED-ul are intradevăr culori mai saturate, care nu sunt pe placul tuturor. 

 

I7NVv7W.jpg

 

Design

 

Față de celalte telefoane de la Samsung, la Samsung Galaxy Note 4, nu ve-ți găsi un design discret si subțire. E un telefon de stul de grosuț, cu plasticul de pe spate de slabă calitate, dar marginile sunt din aluminiu dur vopsite cu alb. Note 4 fiind telefonul Premium al Samsung-ului.

 

OIxv65B.jpg

 

Design-ul care l-am găsit în mare parte la acest telefon este bussines. E un telefon pentru o medie de varstă 20-25 de ani. Pentru că atunci când scoți telefonul din buzunar vei fi la aceeasi inălțime cu iPhone 6 Plus si xPeria.

 

Camera foto

 

Camera deține senzori pentru stabilitate optică, cea ce ne va aduce poze excelente. 

Problema la cameră vine odată cu lăsarea nopții, fiindcă ea nu va atrage destulă lumină prin diafragmă.

 

Când l-am pus să filmeze am rămas șocat. De ce? Pentru că am filmat cu 4K. Desigur nu vom găsi momentan pe piață dispozitive care să suporte acestă calitate(cred ca vor apărea cand va apărea Note 5). 

 

Lucruri nefolositoate

 

Am găsit si lucruri pe care nu le prea ințeleg rostul. Cum ar fi: Sistemul de operare este modificat. Este un AndroidKitKat care are interfață de TouchWizz.

 

Deține widget-uri considerate de mine inutile. Pentru prima oară când am luat acest telefon in mână am zis că nu am să-i mai fac review-ul acesta pentru că mă va inerva pană să curăț toate tab-urile de widget-uri inutile.

 

sZy3rom.jpg

 

Al doilea lucru pe care l-am găsit nefolositor a fost S Pen-ul. L-am folosit să desenez ceva, dar da eroare de distanțare. Mi-am scris niște notițe pentru a face acest review fiindcă nu aveam un pix si un caiet la îndemană. 

 

FmsVfUx.jpg

 

Sfârșit

 

Spre sfârșit va multumesc că a-ți avut mai multă rabdare ca mine(fiindcă telefonul este cam enervat uneori) să citiți acest review vă aștept data viitoare când vom avea in teste un Toshiba Satellite Z30-A-1D2. Cu orice problemă legată de telefoane si calculatoare vă aștept la secțiunea potrivită de pe forumul LinkMania.

 

Vă doresc o zi bună,

Radu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Liviubaws
   Samsung pregătește o lovitură sub centură pentru rivalii de pe piața de telefonie mobilă.
   Conform publicației sud-coreene Business Korea, Samsung va lua concurența pe nepregătite și va lansa Galaxy S9 mai devreme. Mai exact, deși compania ne obișnuise să lanseze telefoanele din gama Galaxy în intervalul martie-aprilie al fiecărui an, anul acesta am putea face cunoștință cu Galaxy S9 încă din luna ianuarie.
   Motivul pare destul de clar: distragerea publicului de la telefonul numărul 1 de pe piață în momentul actual, anume Iphone X de la compania rivală Apple și de la flagship-ul G7 al celor de la LG, care are data de lansare programată tot în luna ianuarie.
   Nu este clar dacă Samsung va avea stocurile pline atât de devreme, dar chiar și lansarea a doar câteva exemplare ar putea să aducă un plus uriaș companiei în lupta pentru acapararea pieței.
   Personal, sunt încântat că acești producători chiar se luptă pentru banii noștrii, aducând constant inovații. Rămân dezamăgit de Apple, care pune în continuare niște prețuri exorbitante în schimbul produselor lor.
    
    
  • By Encrypted
   Dupa incidentul cu Note 7, Samsung are grija sa ne ofere un telefon mai sigur. Astfel, au ales sa colaboreze cu firme din Japonia pentru productia bateriilor. Desi la inceput se zvonea ca LG se va ocupa de productia lor, intre timp lucrurile s-au schimbat.
   The Murata Manufacturing Company va livra bateriile pentru Galaxy S8. Aceeasi companie care produce baterii si pentru telefoanele Sony. Dar s-ar putea sa nu faca faca cerintelor foarte mari, asa ca Samsung SDI, divizia proprietara care se ocupa de baterii, va produce cateva modele. Samsung spune ca a investit 128 de milioane de dolari in dezvoltarea noilor baterii si in siguranta acestora.
    
   Sursa:ArenaIT
×

Important Information

This site uses cookies. Continue browsing is your agreement to the rules available here: Privacy Policy