Jump to content

nonam33

Forumist
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nonam33

  1. Acum 34 minute, LeviS a spus:

    Sunt 28 de grade afara, nu te mai droga in casa, mergi si drogheazate afara.

    Stai ca a aparut si fostul sclav de serviciu din Valhalla=))). Are dreptate ba Silviu. O totala lipsa de profesionalism combinata cu prostie si aroganta. Tot noi suntem paranoia si narcisisti pe banii nostrii (apelativele directorului MuiTechGuy). Faceti drq un server pe care poate juca lumea si nu mai cautati scuze. Comunicati cu playerii despre problemele intampinate, update-uri, nu dati raspunsuri din elicopter! Sau anunta si inchide-l de tot daca nu esti capabil sa il ti online pana in toamna. Ati papat banii si nu mai intra altii? O ceata de golani! Mi-e scarba! 

  2. Acum 31 minute, GIXx a spus:

    I.am zis sa închidă ca n-am minute ,dar daca tot a venit vorba.. as avea rugămintea să îmi spui si mie maine ...cine apare Owner CS .Multumesc , va salut pe toti in egala masura !

    =)) apare Ares, crescut de Juny, in nici un caz de Gixx. Cum zicea si Juny, intra sa vada daca se descurca sclavetele sa tina CS =)))

  3. Chiar acum, Fury a spus:

    Inca am de prajjit cu gix gratare , servarul ramane off pe durata CS .

    Multumesc pentru intelegere . 

    =))) Gixx e pe faza, ca tb sa intre pe toate conturile. Nu a vazut gratar anul asta de cand merge serverul.

  4. Acum 8 minute, drg23 a spus:

    Chiar ca e nesimtire , am verificat acum toatea cloud-urile de la OVH , le poate verifica oricine pe site-ul lor daca serviciile sunt functionale !

    Intradevar au anuntat baietii update dar nu azi, MAINE PE 13 ! Si e si mentionat SERVICE IMPACT: NONE !

    Bine ca la donatii si alte alea sunteti promti. De 3 saptamani jucam cu buguri care sunt in favoarea jucatorilor vostri. Ne minti cu un update pana in toamna cand dai rr la db nu ? 

    Au dat baietii ceva $$$ si s-a dat X la server :))). O sa se dea drumul la 22:01 ca atunci chipurile au rezolvat. O ceata de bagabonti sunteti! Pana nu va reclama cineva la protectia consumatorului si va cheama si la tribunal pentru inselatorie nu va faceti baieti seriosi vad. Apropo nu sunteti acoperiti de Conditions & Terms pentru ce faceti!

  5. Acum 11 ore, MuTechGuy a spus:

    Salut, stai ca am citit 4 randuri si deja ma enervez. Sa le lom pe rand.

    Nu asta a fost intentia mea, sa va enervez. Asa sunt romanii mai pisalogi si tb sa ne tolerati! :))

    Acum 11 ore, MuTechGuy a spus:

    Bati capii, nimeni nu a avut astfel de avantaje. Daca a fost o problema / missconfig si cineva s-a sesizat si s-a schimbat ceva in joc, mereu s-a anuntat.

    A fost un avantaj indirect. Probabil dupa ce si-a terminat setul v-a anuntat ce si cum si s-a scos optiunea de mai multe sock pe item (ceea ce nu tb sa acceptati). Aici nu ma puteti contrazice, ca am vazut item dropat La Cleon cu 3 socket. In fine, oricum seturile socketate se pare ca sunt prea slabe pentru a merita efortul.

    Acum 11 ore, MuTechGuy a spus:

    Ai citit Terms of Service atunci cand ti-ai creat contul pe site? In functie de situatie lom decizii daca e cazul de recompensa sua nu, aici s-a decis in echipa ca nu.

    Nu cred ca a citit nimeni asa ceva. Nu am sustinut ca a fost un abuz decizia, doar ca fair play si frumos era sa se rezolve altfel. 

    Acum 11 ore, MuTechGuy a spus:

    Momentan doar atat s-a putut cu setarile ce le-am avut la dispozitie. Un server in spate nu are mereu toate formulele necesare pentru un balans mult mai detaliat. Ne-am descurcat cu ce am avut.

    Cum s-au modificat charuri si s-au fixat anumite skill-uri, cu siguranta se putea face ceva si in cazul BK.

    Acum 11 ore, MuTechGuy a spus:

    Si ce bug de DevilSquare? Adu-mi aminte te rog.

    Cand se suprapunea invazia de gorgon/hydra cu aparitia acelorasi mobi in DS, in ultimele 5 min. Iar dropul era de sute de jwl si sute de wcoins:)). Anyway, e tardiva treaba acum, bine ca s-a rezolvat.

    Acum 11 ore, MuTechGuy a spus:

    Functia de Reset ML a fost introdusa pentru cei ce si-au gresit buildul, sau au dorit sa il imbunatateasca sau orice alt motiv. Daca serveru era perfect, cum se mai interpreta aceasta functie?

    Cei care si-au gresit buildul sau vor o imbunatatire ar tb sa plateasca extra, sunt total de acord. Dar nu se compara cu situatia expusa de mine, cand skillurile de la ml nu functioneaza cum tb. Oricum e tarziu si aici, deja am bagat in alea de nu merg :)))

    Acum 11 ore, MuTechGuy a spus:

    Multumim de feedback, si ne vedem pe urmatorul DB in toamna 100%.

    Nu va mai retin. Sper sa avem un ghid complet privind noul server, pentru a porni la drum pe picior de egalitate. Spor la treaba si doamne ajuta!

  6. Cateva observatii si propuneri personale pentru noul db, dupa o experienta de aprox 3 luni pe acest server (dupa o pauza de 10 ani, daca nu mai bine), care poate va vor inspira. 

                   

                    FACETI UN GHID COMPLET PE SITE! Nu doar noutatile!

                    Fara versiune beta.

                    Fara a creea avantaje pentru anumiti playeri, ii stiti si voi, ii stim si noi (un mic exemplu este bugul din ds care a fost rezolvat pe ascuns, fara pedepse, etc).

                    Stim ca exista relatii de prietenie intre playeri si staff. Asta nu ar fi o problema daca nu s-ar vedea faptul ca ii avantajati. Discutiile despre joc, update-uri ar tb sa aiba loc doar pe forum sau in joc, nu pe DISCORD.

                    Nu mai modificati charurile/dropul/ratele de succes in timpul db-ului (apropo, era drop de iteme cu 3 sock non exe in LaCleon pana cand a terminat Juny setul si a luat CS). Coincidenta sau nu, s-a observat.

                    Ar merge o rata de exp mai mica (x5-x8), un sistem de icecoin ceva mai scump dar si garantarea unui server stabil care sa mearga 1 an de zile indiferent de nr de playeri.

                    Renuntati (moderatori,mutechguy) la atitudinea aroganta, neorientata catre consumator (cazul lui exploziv cu acel staff, unde ar fi trebuit sa-i multumiti pentru ce a descoperit si sa-i inapoiati itemul daca tehnic era posibil, daca nu, trebuia sa il recompensati cumva).  Nu sufera consumatorul pentru erorile producatorului.

                    Echilibrati charurile: nu este normal ca un DL (cu care joci de placere, pentru ca este OP de la inceput pana la full), cu un set broy, sa bata un BK (cu care te chinui si depinzi de altii la party, nu mai zic in DS) cu set full sock. Dmg si combo la bk sunt de toata jena. Daca nu se schimba nimic, probabil o sa fie un server de DL, urm DB.

                    Reparati skillurile de la ml cum este pe global. SD recovery de exemplu nu functioneaza! Daca nu reusiti, lasati free reset ML sa nu avem impresia ca ati facut intentionat sa mai ciupiti cate 100 de icecoin.

                    Din perspectiva mea ar trebui pastrat neaparat: sistemul de invazii, sistemul nou de jwl, sistemul de VIP, numar mare de spoturi si maps, partea de PK, KS si lipsa ”preluarii„, sistemul de market/nr de conturi per player actual.

                    Asteptam cu nerabdare un nou DB, mai curat, mai organizat si mai stabil. 

                    P.S.: “Fiti profesionisti, ce dracu’!” 😄

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...