Jump to content

moses

LinkManiac
  • Posts

    1,703
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

Posts posted by moses

  1. Acum 49 minute, 41nd a spus:

    O concluzie pripită din lipsă de informație pentru că mă îndoiesc că există voluntari care nu aduc o contribuție la comunitate. Chiar și "Cei care au functii inalte" au rolul lor bazat pe încredere, experiență și pricepere acolo unde au acces.

    Dacă tu ești mai atent acolo poți să ajuți cu etichete cu numele persoanelor care ar putea ajuta la proiect. E ușor să stai pe margine și să nu faci nimic așteptând să facă alții.. te asigur că dacă dai și un simplu tag la cine ai tu încredere că poate ajuta înseamnă mult pentru comunitate.

    Mnah, fiecare crede ce dorește despre propria perspectivă asupra lucrurilor.

    Părerile sincere sunt cele mai apreciate chiar dacă nu se potrivesc cu opinia altora.

    Care sunt acele contributii din partea voluntarilor? Daca te rog si poti sa imi dai niste exemple, pentru ca eu cel putin nu observ nimic, nici macar o incercare de a se face ceva si aici nu e de azi de ieri, e de ani asa. Nu cred ca nu ai observat cum a fost comunitatea asta acum cativa ani in materie de servere, utilizatori etc. si cum e acum. 

    Degeaba au rolul pe incredere ca experienta nu se vede, arata-mi te rog pe cineva care chiar incearca sa faca ceva. Oricine poate fii manager si sa stea sa astepte propuneri de proiecte, daca e de acord sau nu cu cine le propune si sa creeze niste subforumuri, in rest sa nu faca nimic.

    Trebuie sa fie tag-uiti de utilizatori in topicuri ce au legatura cu proiectele? Nu e treaba lor sa se uite pe forum? Nu am stat pe margine, la ultima "deschidere" de server samp am facut parte din staff si am fost cel mai activ din toate punctele de vedere.

    Esti de acord cu mine ca daca nu venea freezer cu pretentia sa aibe acces ftp la un server la care nu a contribuit cu nimic, serverul era si astazi in comunitate?

    Si ca o ultima intrebare din partea unui utilizator, care e parerea ta in legatura cu ce a ajuns comunitatea? Fara servere, fara utilizatori, ce e de facut? 

    Multumesc.

    • Like 2
  2. Acum 20 ore, TheOne a spus:

    Cred ca discutia ar fi mai productiva daca ar spune fiecare in parte ce ar face daca ar avea "puterea suprema". Toti am adus si aducem si plusuri si minusuri de fiecare data cand "deschidem gura" pe forum. "E vina lu` ala!", "Pe vremea lu` ala...", "Daca eram eu..." acestea sunt subiectele care rasuna in "peretii" Linkmaniei de cativa ani incoace, daca va uitati un pic in urma o sa constatati ca asta nu ridica cu nimic Linkmania, mai mult se transforma in "scandal monden".

    Insist sa isi puna fiecare dintre noi intrebarea: "Ce as face daca as avea puterea sa schimb ceva aici?" si sa punem in practica, ca si o echipa. Comunitatea este formata dintr-un grup de persoane care desfasoara activitati impreuna, nu din "sefi", "culori", "dictatori", "vinovati" sau "nevinovati" si alte balari. Sa fim seriosi, cine e perfect? Daca se crede vreunul perfect, mananca c@c@t, nu exista asa ceva!

    Va salut!

    Gresit, comunitatea este formata din aia cativa de la samp care au mai ramas pe aici si pe la mu, atat. Cei care au functii inalte sunt trecuti de 30-35 majoritatea si probabil nu mai au dorinta de a face ceva. Sunt tot aceeasi oameni cu rosu de multi ani care nu au reusit sa faca nimic. Daca esti "manager samp" te implici, cauti, investesti, aduci scripter, faci reclame, etc., nu stai sa pretinzi chestii cand tu nu ai nici o implicare, nici nu investesti, nici nu intri pe server, nici nimic. La fel si la mu, ca vad ca si acolo se incearca de mult timp. La ambele categorii au venit tot felul de oameni care au dat fail, dar "managerii" sunt tot aceeasi. La cine e problema? Linkmania nu a mai avut servere de ani de zile, a avut doar afiliati, ca asa se numesc cei care au venit cu proiectele.

    In legatura cu intrebarea "ce as face daca...." , raspunsul e: NIMIC. Simplu, nu ai ce sa faci, propui proiect, ca domnii manageri nu pot sa isi faca singuri proiectul sau macar sa arate ca isi dau interesul sa caute scripteri/oameni etc., astepti cu zilele sa isi aduca aminte ca au acces pe forum, arunca un ochi pe ce ai propus, mai stai cateva zile "sa se discute intern termenii", daca se aproba mai stai alte cateva zile sa il prinda cheful sa iti faca subforumuri si categorii si cam aia e, in rest descurca-te. 

    E propus un proiect de miercuri, i-a raspuns cineva la baiat? Hai sa urmarim cate zile trec pana primeste un raspuns.

    Comunitatea e moarta si asa va ramane, obisnuiti-va cu ideea.

    #Greseala de la ultima "deschidere" a fost ca s-a grabit tot procesul fara sa se testeze totul in detaliu si asa a rezultat un mega fail buguit si fara anticheat. Iar ca sa stai sa repari tot si sa adaugi/modifici dura prea mult, asa s-a ales varianta gm-ului vechi. Urma sa fie modificat ala, dar lui freezer ii trebuia acces ftp cu 0 implicare, axelutz l-a refuzat si colaborarea a incetat. Nu stiu cum s-au inteles ei si ce termeni si conditii au stabilit, dar cam asta a fost.

    Daca s-a simtit cineva jignit, nu-mi pare rau, dar asta e adevarul.

    • Upvote 2
  3. Acum 4 ore, Ionut a spus:

    Nu știu ce ai avut tu de împărțit cu el, Sevraj chiar este un băiat de nota 10, eu ma certam mereu cu el cand ne-am apucat in 2009, am pierdut funcția de gm la Triads cand făcusem facțiunea aia top tot dintr o cearta cu el pe /g si tot nu sunt asa ca tine, adică aia este frate, oricine mai greșește, dar a tras pentru Linkmania cum a putut el mai bine, fata de alții care au doar funcții si nu ridica comunitatea asta cu nimic. Cu el, Sergiu si mulți din generația noastră de Samp(2008-2009), nu am văzut pe server sub 100, doar noaptea, asa ca merita puțin respect, zic si eu…

     

     

    👏

    • Burn 1
  4. Acum 22 minute, ZAQ a spus:

    Nickname:  ZAQ

    Descrierea sugestiei: Propun ca playerii care au facut suma de peste 200kk pe gamemodeul anterior si au dovada sa primeasca un boost.. ca am jucat 20 de ore ca disperatul in 2 zile si am facut banii din job si etc..si nu prea imi convine ca am pierdut 20 h facute la job etc..

    Poze/video/coordonate (opțional): https://imgur.com/a/8tP8Cse, screenul nu este de la ultima conectare pe sv

     

    Nu se poate, economia a fost prea mare iar multi au facut din bug.

  5. Eu iti sugerez sa il faci pe bucati, daca nu ai idei poti posta pe pcgarage cam ce ai vrea iar baietii iti fac un wishlist pentru bugetul in care te incadrezi. Anul trecut mi-am schimbat si eu pc-ul, undeva la ~ 7000-8000. Ideea e ca daca il faci pe bucati ai garantie pentru fiecare piesa in parte si daca vrei sa umbli prin el, sa-l deschizi sa-l cureti, sa modifici ceva etc. nu pierzi garantia.

  6. Acum 3 ore, axelutz3 a spus:

     

    Nici eu nu am interactionat așa de mult, ne știm de câteva zile.. am zis că scripterul pe care îl așteptam din aprilie sa isi dea bacul nu a mai fost interesat să lucreze așa că am avut nevoie de altcineva.

     

    Probabil mai da odata bacu' la toamna🤓

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...