Jump to content

Oliver

Inactive
  • Posts

    3,168
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Oliver

  1.  Prenume: Dani 
     Varsta: 19 
     Hobby-uri: Cititul, filmele, fotbalul, jet-skiing 
     Localitatea: Timișoara 
     Unde inveti daca mai studiezi: Facultatea de Medicină din Timișoara 
     O descriere ampla cu ideile și parerile care le aveți pentru secțiunea Sport Sportul este o arie foarte vastă, frumoasă și interesantă, motiv pentru care discuțiile, dezbaterile (în limita bunului simț și al regulamentului) s.a.m.d. nu ar trebui să lipsească. Tocmai din această cauză mai multe topic-uri ar trebui deschise să atragă linkmaniaci iubitori ai diferitelor sporturi (nu mă refer strict la fotbal, toate sporturile au frumusețea lor care astfel poate fi descoperită). Am putea diversifica subiectele și temele punând în prim plan mai multe activități sportive, putem vorbi în detaliu inclusiv de viețile noastre ca sportivi (cei care practică un anumit sport) și putem compara și descrie sentimentele, avantajele, dezavantajele, momentele bune sau mai puțin bune prin care trecem noi sau alții.  

     

     Sunt o persoană matură, activă, care își dă silinita în ceea ce face și cu vechime în această comunitate. 

  2. O prima repriza foarte echilibrata, cu un debut excelent al dinamovistilor. Rednic a ''distrus'' jocul coborandu-l pe Filip pe linia de fund si scotandu-l pe Feussi. Nici schimbarile care au urmat nu au fost de bun augur. S-a vazut clar si lipsa de experienta a jucatorilor lui Dinamo care au cazut fizic in minutul 70, ultimele 20 minute reprezentand un asediu la poarta lui Cerniauskas. Pe de alta parte am vazut o Steaua ranita, suferinda, doar o umbra a ceea ce juca inainte. Daca vor juca tot asa, Rosenborg nu va fi Dinamo. De remarcat defensiva imbatabila a dinamovistilor care nu au mai avut de ani buni asa linie de fund, probabil cea mai buna din campionat. Practic Dinamo a facut ce si-a propus: a incercat sa bata in prima repriza si in a 2-a ''a parcat autobuzul'' datorita schimbarilor deloc inspirate, practicand un joc tehnic, deloc placut ochiului dar cu care si-au asigurat punctul dorit. 

     

    De remarcat, cum era de asteptat, atmosfera creata de fanii dinamovisti -acum in deplasare- iarasi capul pe site-urile de specialitate ale fenomenului ultra.  

  3. Juventus joaca finala, vorbeam de parcursul echipei pana in momentul de fata (e. g.  meritat, nemeritat, usor, greu, etc), asta poate fi un argument/contraargument asupra unei ipoteze in raport cu finala deci este cat se poate de OT.

     

    Nu vor avea italienii prea multe cornere, in schimb vor avea foarte multe cartonase. Jocul catalanilor obliga la fault. Messi cel mai probabil va fi faultat inca din primele 10 minute. 

     

    N-are Juventus nicio sansa cu tot cu anti-fotbalul italian. Nu exista autobuz destul de mare sa il opreasca pe Messi 

  4. Oliver cel mai bun jucator "indopat" messi. Cel mai frumos joc si cei mai buni atacanti? Nu, cel mai frumos trio e cel de la PSG, pacat ca sunt batrani..

     

    On: Am ales juventus, anul asta a triunfat, cu toate ca au un joc "murdar"(s-a vazut in meciul cu madrid) tipic italian totusi au o echipa foarte bine echilibrata si intre toti portarii, fundasii, mijlocasii si atacantii au cate un capitan vechi care are grija de fiecare jucator de pe partea lui.. Sa nu mai spunem de Buffon, un portar care la anii lui inca e un portar foarte bun...

    Nu o sa poti niciodata sa compari PSG cu Barcelona :))

     

    Mai mult a meritat Juventus finala asta decat Madridul, asta e cert

  5. Probabil cea mai dezechilibrata finala UCL din ultimii ani. Barcelona se va impune categoric. Argumente? Indiscutabil cel mai bun jucator al lumii, Messi ar fi, in opinia multora, inclusiv a mea, primul argument. Dar Barcelona nu sta doar in Messi. Domina orice echipa la mijlocul terenului, are cel mai bun trio ofensiv, apararea sigura. Practica cel mai frumos si sigur fotbal, este la apogeu. Din-colo ce avem? O echipa care a ajuns, adevarat, pe merit in finala dar sa nu uitam ca nu a avut cel mai greu parcurs. Joaca un fotbal ''sanatos'' dar urat, tehnic, specific italian. Acest tip de joc, desi evita primirea multor goluri, totusi, nu poate opri cei mai buni jucatori ai planetei sa marcheze. Pana si Buffon a estimat sansele echipei sale la 35 la suta, care, trebuie sa recunoastem, sunt cam prea optimiste. Singura sansa a lui Juventus este sa prinda penalty-urile, putin probabil, si acolo sa ii ajute si norocul. Cam greu de crezut. Si in caz ca nu ar fi de ajuns, Chiellini lipseste. 

     

    Vamos Barca

  6. Adevarul este ca Juventus a jucat ceva mai bine decat madrilenii. Este greu de anticipat care dintre cele 2 echipe se va califica in finala tinand cont de jocul scarbos pe care probabil il vor adopta italienii (as usual) mai ales cand se simt in avantaj si stiu ca trebuie sa nu primeasca gol. Pe de alta parte imi vine greu sa cred ca Realul nu va marca acasa. Totusi, daca ar fi sa aleg, as merge pe mana spaniolilor. Castigatoarea celeilalte semifinale va fi fara discutii castigatoarea UCL-ului. Se vor intalni cel mai bun antrenor si cel mai bun jucator din lume la ora actuala dar tind sa cred ca cea mai in forma si cea mai valoroasa echipa din lume -Barcelona- se va impune in fata nemtilor, mai ales ca in prima mansa acestia sunt decimati din punct de vedere al primului 11. 

     

    Sirgolatzzo nici eu nu suport echipa Realului, e ''Steaua'' Spaniei (bineinteles, mentinand proportiile) dar hai sa nu fim asa siguri ca Juve va avea culoar liber

  7. Liga 1 şi Cupa Ligii se văd gratuit în reţeaua RCS & RDS, la Digi Sport

     

    OffjhAj.png

     

     

    Digi Sport va transmite în direct Liga 1 (toate cele 9 meciuri / etapă) şi Cupa Ligii începând cu luna februarie, precum şi următoarele sezoane ale celor două competiţii, până în 2019.

     

    Compania RCS&RDS nu va percepe clienţilor săi niciun cost suplimentar la abonamentul de servicii de televiziune prin cablu şi satelit, pentru vizionarea competiţiilor sportive.

     

    "Ne bucurăm că le putem oferi în continuare clienţilor noştri Liga 1, fără costuri suplimentare, rasplătindu-le în acest fel loialitatea, dar şi încrederea în serviciile noastre. Prin transmiterea celor două competiţii importante din fotbalul românesc, le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a urmări în direct meciurile echipelor preferate, aşa cum am avut-o şi în ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, Digi Sport. În acest fel continuăm misiunea de a le oferi abonaţilor Digi conţinut TV de cea mai bună calitate, la cele mai avantajoase preţuri şi, în acelaşi timp, ne păstrăm poziţia de lider pe piaţa furnizorilor de servicii de televiziune din România.”, a declarat Valentin Popoviciu, director dezvoltare RCS&RDS.

     

    digisport.ro

    Astia vor sa se scoata ca din vara nu mai dau UCL :)

  8. Simfonia nr.1 in DinamO major! Galeria lui Dinamo, desemnata cea mai tare din lume!

     

    Coregrafia facuta de fanii lui Dinamo la derby-ul cu Steaua, in primavara anului trecut, conduce intr-un topul celor mai tari momente vazute pe un stadion de fotbal in 2014.

    Dinamo nu a avut in 2014 o audienta prea mare la meciurile din Liga I, insa conduce in topul celor mai tari galerii din lume.

    Coregrafia realizata de fanii alb-rosii la derby-ul cu Steaua, din luna aprilie a anului trecut, conduce intr-un sondaj efectuat de unul dintre cele mai populare site-uri ale "ultrasilor" din Europa. "Simfonia" dinamovistilor a fost nominalizata alaturi de alte 24 de coregrafii facute de echipe din intreaga lume si conduce detasat sondajul.

    Momentul dinamovistilor a strans aproape 13 mii de voturi pana acum, in timp ce cogregrafiile facute de ultrasii unor echipe ca PAOK, Inter, Legia Varsovia, River Plate, Steaua Rosie sau Al Ahly nu au strans impreuna cat a strans cea a fanilor din Stefan cel Mare.

     

    "In simfonia stadioanelor am fost mereu compozitori, voi asistati la opera ca simpli spectatori", a fost mesajul afisat de dinamovisti la meciul din aprilie 2014, la adresa rivalilor stelisti.

     

    sursa

    • Upvote 1
  9. Chiajna 0-2 Medias

    Iasi 0-1 Pandurii

    Craiova 4-2 Piatra Neamt

    U Cluj 1-0 Otelul

    Rapid 0-2 CFR

    Brasov 1-2 Viitorul

    Targu Mures 2-1 Astra

    Dinamo 3-2 Petrolul

    Botosani 1-1 Steaua

    • Upvote 1
  10. 10300957_671377202945412_343863014880412

    Parte din spectaculoasa coregrafie SURPRIZA de 15.000 Euro. Putem observa clar INOVATIE (daca nu ma insel va fi o coregrafie 3D, prima din galaxie, nu s-a mai vazut asa ceva niciunde in niciun campionat din Calea Lactee), ORIGINALITATE (acel ''steaya'' aduce cu sine un mesaj cat se poate de complex si de inteligent) si nu in ultimul timp o ESTETICA deosebita:

    10302748_10201307950775558_1361668587369

     

     

    Pe langa asta, poate mai avem parte de cateva elemente splendide. Probabil isi face si Urgent Curier aparitia. Desi sunt banii fanilor nu bag mana in foc ca nu apar si ei pe acolo.

    Cine stie, poate va iesi atat de frumos coregrafia ca si la meciul in care si-au primit titlul, cu Otelul. Aia facuta de cei nici 20.000 de suporteri de pe National Arena (au ramas fara bani de pufuleti dupa ce au strans 15.000 de euro pt coregrafia din finala cupei, probabil de aia).

     

     

     

     

     

     

     

    Wait, what?! :trollface:

     

     

     

     

    Nu, dar acum serios... nu e vreunu mai rasarit pe acolo sa le spuna ca sunt penibili? Adica cu astfel de coregrafii tip Lays, KFC, pufuleti Gusti s.a.m.d. ... mai bine nu faci nimic ca si cu Otelul

     

     

    OT: ma astept la un meci plictisitor, lipsit de faze frumoase, lipsit de actiune dar maine dimineata cand ma trezesc sper sa vad pe Astra castigatoare, d0h. Va zic de acum ca nu ma uit la meci deci nu o sa fiu pe subiect

     

     

     

     

    Poate inchideti si topic-ul asta de frustrare.

    • Upvote 1
  11. '91 chiar. Chiar am citit acum vreun an sau doi un articol pe pch sau pe dinamomania.net inaintea unui meci in care clarificau situatia cu plagiatul cantecelor in liga 1. Era si acest exemplu dat. Pe de alta parte rapidistii zic ca este copiat de catre dinamovisti. Daca tin bine minte era si un banner afisat de pch la finala cupei (cred) in care isi bateau joc de rapidisti. Ceva ce avea legatura cu papagali si ciori, pasari, pe acolo. Oricum, crezi ca daca era copiat inca il mai cantau si in ziua de azi? Indiferent cine s-a inspirat de la cine este o mare rusine si oricum nu ar fi primul caz.

     

    Revin cu articolul cand il gasesc

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...