Jump to content

Mr.Dexter

Inactive
  • Posts

    6,128
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Posts posted by Mr.Dexter

  1. Cred ca Steaua va invinge, in ultima perioada giurgiuvenii nu prea s-au impus. Se poate considera finala campionatului doar daca Astra invinge, deoarece va fi intr-o proportie destul de mare campioana. Daca Steaua invinge, campionatul va fi relansat si batalia va fi foarte mare, iar programul Stelei este relativ mai usor, tinand cont ca intr-o etapa din cele 3 intalneste Viitorul si mai mult ca sigur va invinge, pentru ca la fiecare meci dintre aceste 2 echipe punctele au mers acolo unde era nevoie mai mare. Astra are meciuri grele pana la final, nu cred ca va face fata.

    • Upvote 1
  2. Se califica in semifinale:

    Real - se califica lejer, victorie si in tur si in retur.

    Bayern - se califica lejer, rezolva calificarea din tur.

    Barcelona - victorie pe Camp Nou si pe Vicente Calderon.

    PSG - aici nu este exlus sa se califice City, dar merg pe mana francezilor pentru ca englezii au fost foarte inconstanti in acest sezon, drept dovada si locul 4 ocupat de ei in Premier League, la o distanta considerabila fata de locul 1.

  3. Atletico 5-1 Betis*

    Va fi un meci echilibrat, dar cred ca Barcelona va castiga. Joaca in fata propriilor suporteri, vin dupa esecul din El Clasico si cu siguranta isi doresc si acest trofeu. Primera Division este in proportie de 90% castigata de ei, cupa probabil va fi castigata tot de ei, Realul a iesit din acea competitie si mai mult ca sigur vor si revansa in fata celor de la Atletico pentru eliminarea de acum 2 ani. Si cei de la Atletico pot spera la calificare, insa dupa parerea mea singura lor sansa ar fi sa piarda la limita pe Camp Nou si sa rezolve calificarea in retur, dar mi-e greu sa cred ca acest lucru se va intampla. 3-1.

    • Upvote 1
  4. Poli Timisoara 2-2 Petrolul Ploiesti

    CSU Craiova 1-2 CFR Cluj

    Steaua Bucuresti 3-0 CSMS Iasi

    ASA Targu Mures 1-0 Botosani

    Concordia Chiajna 1-1 Voluntari

    Astra Giurgiu 3-1 Dinamo Bucuresti

    Viitorul 2-1 Pandurii

  5. Botosani - Pandurii 1-1

    Dinamo - Gaz Metan 2-0

    CSMS Iasi - CFR Cluj 1-2

    Brasov - Steaua 1-3

    Targu Mures - Petrolul 1-2

    Concordia - Viitorul 2-1

    Otelul - Ceahlaul 2-1

    Rapid - CS U Craiova 1-1

    U Cluj - Astra 0-2

    • Upvote 2
  6. Targu Mures - CSMS Iasi 2-0

    Dinamo Bucuresti - Botosani 2-1

    Otelul - CS U Craiova 0-2

    Astra - CFR Cluj 3-1

    U Cluj - Rapid Bucuresti 1-2

    Concordia Chiajna - Brasov 1-1

    Ceahlaul - Viitorul 1-1

    Gaz Metan Medias - Steaua Bucuresti 1-2

    Petrolul Ploiesti - Pandurii 1-0

    • Upvote 2
  7. Concordia Chiajna - ASA Targu Mures 1-3

    Brasov - U Cluj 1-1

    Rapid - Petrolul 2-2

    CS U Craiova - Gaz Metan Medias 2-0

    Botosani - Otelul Galati 2-1

    Dinamo - Ceahlaul 3-0 

    CSMS Iasi - Astra 1-2

    CFR Cluj - Viitorul 2-1

    Pandurii Targu Jiu - Steaua 2-0

  8. Concordia Chiajna - Otelul Galati  2-1

    FC Botosani - Petrolul Ploiesti 1-1

    CSMS Iasi - Gaz Metan 2-1

    Dinamo Bucuresti - Universitatea Cluj 2-1

    CS U Craiova - Steaua Bucuresti 1-1

    CFR Cluj - Pandurii Targu Jiu 2-2

    Brasov - Astra 1-2

    Targu Mures - Ceahlaul Piatra Neamt 2-0

    Rapid Bucuresti - Viitorul Constanta 3-1

    • Upvote 1
  9. Viitorul - CSMS Iasi  2-0

    Petrolul Ploiesti - Brasov 1-0

    Gaz Metan Medias - Botosani 1-1

    Otelul - Dinamo 1-2

    Astra - Concordia 2-0

    U Cluj - Tg Mures 1-0

    Steaua - Rapid 3-1

    Ceahlaul Piatra Neamt - CFR 1-1

    Panduri tg.Jiu - CS U Craiova 2-2

    • Upvote 2
  10. frate eu am zis de lot in sensul : la tine lot probabil este : Ronaldo,Bale,Benzema,Ramos,Isco .

     

    Eu am zis ca nu au lot in sensul : Balonul ala de aur ca la castigat pe ochi frumosi a avut ROSU. ( Pt unu cu balon de aur sa ai rosu pt intrate intentionata e de rusine 100% ) + nush cand a dat ala ultimu gol dintr-o faza facuta de el , nu de Benzema,Bale si el la pomana normal

    Deci un lot bun ar fi : Bale,Benzema,Ramos , restu is in plus.

     

    La barca am spus de Messi deoarece este starul Barcei dar nu numai el , acolo e advarat lot : Neymar,Suarez,Iniesta,Mascherano,Pedro,Xavi

     

    Si probabil si la Real toti spuneti : Ronaldo , dar na ... visati multi :) + Atletico cred ca mereu a batut.o pe Real ( si da , o sa spuneti UCL :) a egalat Ramos in min 90+5 pt 1-1  :) si Barca mereu a batut.o pe Atletico.

    Acu o sa vedem in El Clasico cine o sa domine primu loc :)

     

    :) a venit Costa la Chelsea iti dai seama ? :) si meciu trecut era in tribuna. Dc ? Pentru ca e un cioban de  la Atletico care faulteaza de rupe si ala ( stilu lu Mourinho ) ba ma lasi cu textele tale , Chelsea este si va ramane o echipa de caca :)

    Continuam in alta parte (PM) daca doresti, sa lasam aici sa se discute doar despre optimile de finala ale UCL si nu despre Real, Atletico si Barca. Am vazut ce bine s-a descurcat Barca in ultimul El Clasico. :)) Iar daca tu te gandesti la 3-4 jucatori cand spun lot, inseamna ca nu cunosti fotbal. Cand spun lot, ma refer la TOTI.

     

    Cat despre Chelsea, nu sunt fan al acestei echipe. Anul trecut si eu uram stilul lor de joc, insa anul asta ceva s-a schimbat la ei (dovada si locul din clasament). Nu poti spune ca Diego Costa nu este un jucator bun, tinand cont ca in acest moment este golgheterul Premier League cu 17 goluri inscrise. Ti-am spus si in postul precedent, daca nu iti place o echipa, nu inseamna ca nu este buna sau ca va pierde. La fel si acum, daca esti si anti Atletico, nu poti spune ca un jucator nu are valoare, sau este "cioban" asa cum ai mentionat doar pentru simplul fapt ca a jucat acolo.

     

    Referitor la Ronaldo, este normal sa nu inscrie toate golurile din faze pe cont propriu, pentru ca fotbalul este un sport in echipa. Asa pot spune si eu ca Messi fara Iniesta si celelalte ajutoare din lotul catalanilor este praf, ceea ce ar fi o absurditate.

  11.  

    UEFA_Champions_league_e174e_450x450.png FC BASEL - FC PORTO  = Merg pe Basel

    UEFA_Champions_league_e174e_450x450.png ARSENAL - AS MONACO = Arsenal ( poate )

    UEFA_Champions_league_e174e_450x450.png ŞAHTIOR - BAYERN MUNCHEN  = Bayern CLAR

    UEFA_Champions_league_e174e_450x450.png SCHALKE 04 - REAL MADRID = referitor la @Mr.Dexter ce " lot " ma ? =))) abea mai castiga in campionat si u vorbesti de lot ? Poate Benzema sa faca ceva minuni ca in rest nu visa minuni de la Penaldo :)

    UEFA_Champions_league_e174e_450x450.png JUVENTUS - BORUSSIA DORTMUND = Merg pe Juve , la Borusia nu le merge jocul deloc

    UEFA_Champions_league_e174e_450x450.png BAYER LEVERKUSEN - ATLETICO MADRID = Atletico, la cum joaca in campionat ... castiga sigur

    UEFA_Champions_league_e174e_450x450.png MANCHESTER CITY - FC BARCELONA = Barca Clar , Messi este in forma Maxima

    UEFA_Champions_league_e174e_450x450.png PSG - CHELSEA = merg pe PSG , dc ? urasc Chelsea, ce.a mai naspeta echipa si cu formatiile alea de kkat cu " autobuzu in poarta "

     

    :)) Pana la urma in fotbal se poate intampla orice, dar nu e cum zici tu. Da, Messi si-a revenit (tot 2014 a fost penal), insa daca esti fan Barcelona nu poti spune ca Realul nu are lot. Tot pe primul loc in La Liga se afla, iar infrangerea cu Atletico a fost o intamplare, chiar daca au primit 4, totusi, Atletico nu este una din micile echipe cu care Barcelona s-a incurcat si pe teren propriu. Sa inteleg ca Barcelona sta doar in Messi, nu? Cam asta reiese din ce ai spus tu acolo.

     

    Referitor la Chelsea, nu mai au acelasi stil de joc plictisitor, acum ataca mai mult, odata cu venirea unor jucatori precum Fabregas si Diego Costa, jocul si atitudinea lor s-a schimbat. Mi se pare o prostie argumentul adus de tine, mergi pe PSG pentru ca urasti Chelsea. :)) Daca tu urasti o echipa, nu inseamna ca va pierde.

     

    @FCB, iti dau dreptate in legatura cu City. Dar chiar si cu Aguero n-au facut mare lucru cat timp a fost Yaya Toure plecat la Cupa Africii.

  12. Echipe care vor merge mai departe:

     

    Porto (din cauza ca inceput campionatul mai devreme decat elvetienii si sunt mai in forma).

    Arsenal - se afla intr-o forma foarte buna si nu o vad pe Monaco capabila sa le puna probleme tunarilor mai ales dupa plecarile celor mai importanti jucatori de la francezi + lotul este net superior in favoarea englezilor.

    Bayern Munchen - lot mai bun + experienta + in Ucraina campionatul nu a inceput. Sahtior nu e echipa deloc slaba, dar nu poate trece de Bayern.

    Real Madrid - lot, cu asta am spus tot. :)) 

    Dortmund - aici este o dubla imprevizibila, dar situatia slaba din campionat a celor de la Dortmund isi va spune cuvantul, fiind foarte motivati in UCL.

    Atletico Madrid - echipa este intr-o forma de zile mari si parca au si ei curaj sa atace acum, nu mai joaca la fel ca anul trecut cand doar se aparau si scapau pe contre.

    Barcelona - Barca este intr-o forma mai buna decat City. Am vazut ca City fara Yaya Toure nu joaca nimic cat timp acesta a fost plecat la Cupa Africii, dar chiar si cu el pe teren nu cred ca englezii ii pot incurca pe catalani.

    Chelsea - Mourinho.

    • Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...