Jump to content

smokeR

Alumni
 • Content Count

  3,312
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Everything posted by smokeR

 1. Ok, in cazul de fata sunt tratat ca o “carpa” dupa atatia ani in care mi-am facut datoria fata de aceasta comunitate, tinand cont de faptul ca fostul responsabil de sectiunea GTA, adica Vicentzo, nu mai ocupa functia respectiva in comunitate. Nu e problema, nu respectivul grad ma facea sa ma simt cineva in viata, dar era doar un semn de respect fata de munca si timpul meu depus in toti acesti ani. Acestea fiind spuse, multumesc pentru timpul acordat.
 2. @41nd intervin aici pentru a nu crea unalt topic similar cu acesta. Eu, de ce nu am fost trecut intr-un grup de genul “Alumni” tinand cont de faptul ca am foat alaturi de aceasta comunitate timp de 11 ani fara sa cauzez probleme? Nu se tine cont de faptul ca am contribuit in diferite proiecte? Functiile detinute in trecut au fost “Admin CS, Moderator CS, Moderator TF2, Helper GTA, Admin GTA, Moderator GTA, Manager GTA”.
 3. Ai demonstrat din nou ca esti o scursura a societatii daca ai ajuns sa aduci in discutie iar propria mea viata/familie. Lumea care ma cunoaste, stie foarte bine de cati bani am avut eu nevoie din donatiile oamenilor(nici-un ban), cat despre un gunoi de om ca tine, as putea spune foarte multe, dar ar trebui sa ma cobor foarte mult si chiar nu isi are rostul. #Imi cer scuze pentru aceasta iesire, dar cand un gunoi ca asta ajunge sa scoata astfel de vorbe despre viata ta personala, nu te poti abtine. Sper ca managerii, @Kitte in special, sa vada din nou care este atitudinea acestui jeg de om
 4. Jos palaria pentru cele spuse. Mereu server-ul de sa:mp a fost tratat cu indiferenta din partea conducerii chiar daca sectiunea respectiva era gura de aer de care avea nevoie aceasta comunitate. In momentul in cate tu vi cu o initiativa in fata conducerii, e clar ca trebuie sa le prezinti si “viitorul”, dar in situatia de fata respectivul viitor nu reprezinta decat niste vorbe.
 5. Nu stiu cum sa-ti spun, dar asta am incercat si noi sa facem, sa scapam de acei papagali toxici care aduceau serverul intr-o postura proasta, dar cand unul dintre papagali a venit sa ciripeasca pe forum ca el ar fi fost sanctionat degeaba(asta insinua doar el), tot noi, ca si conducere am cazut drept fraieri.
 6. Am vrut doar sa aduc in evidenta unul din motivele de la care a pornit discutia din trecut, unde s-a ajuns ca Pepe sa fie sanctionat, iar eu nu am adus in discutie faptul ca Sevraj este sau ar fi fost in sfant, nu inteleg de ce insinuezi acest lucru. Observ ca iti place atitudinea de badboy a lui Pepe, tocmai de aceea comunitatea asta s-a stins usor usor, datorita voua, a domanelor si domnilor ce nu au acordat putina atentie acestor frustrati, iar cand cineva a luat initiativa si i-a sanctionat, a-ti inceput sa faceti gura.
 7. Poate ca in acest moment domnii “imbracati” in rosu isi vor dea seama care a fost motivul pentru care @Sevraj te-a sanctionat atat pe server cat si pe forum. Limbajul folosit de tine in aceasta sectiune publica dovedeste cele intamplate in trecut. @Claudiuu @Kitte
 8. Daca ar fi postat altcineva toate acestea, probabil ca m-as fi straduit sa citesc, dar fiind tu, un jucator "toxic" al server-ului de sa:mp, nu cred ca are rost sa ma stradui. Numai eu stiu de cate ori te-am sanctionat pentru limbajul vulgar avut la adresa altor jucatori, pentru abuzurile pe care le faceai intr-o nesimtire continua si pentru atitudinea ta anti-staff. Ai zis ceva mai sus de respectul fata de mine, eu nu astept respectul unor oameni de joasa speta, respectul il castig prin simplul fapt ca si eu respect la randul meu oamenii cu care am jucat sau colaborat intr-un mod cat mai plac
 9. Toți jucătorii serverului pot posta aici poze realizate pe serverul nostru de SA-MP, cele mai bune pot primi cele mai bune aprecieri din partea tuturor membrilor din comunitate, în schimb cele mai artistice poze au toate șansele să ajungă pe pagina oficială de Facebook a serverului nostru! ❤ Have fun!
 10. Aici este locul unde poți raporta un bug găsit pe serverul nostru de SA-MP! Raportează problema cât mai detaliat cu lux de amănunte încât să ajuți persoană responsabilă de bună funcționare a serverului să găsească problema într-un mod cât mai eficient și rapid! Raportarea bugurilor are că efect un Game-Play cât mai plăcut pentru toată lumea, poți face și tu parte din categoria oamenilor care ajută la asta printr-un post aici spunându-ne ce bug ai găsit pe server în ultimul timp?
 11. Aici este locul unde poți face o sugestie pentru serverul nostru de SA-MP! În cazul în care susții o sugestie o poți vota (react post), cele mai apreciate sugestii vor avea o prioritate mai mare în a fi implementate pe server cât mai repede, în schimb dacă nu ești de acord cu o sugestie poți vota prin "downvote" la postul cu pricina. Nu există un model propriu-zis pe care-l impunem dar în schimb îți dăm libertatea să faci un post fix cum dorești tu într-un mod cât mai "friendly". Orice comentariu inutil se sanctioneaza!
 12. În cazul în care vom avea ceva important de anunțat despre serverul de SA-MP o vom face în acest topic care este public pentru toată lumea.
 13. Acest eveniment constă în luptă tuturor clanurilor pentru supremație, ultimul clan rămas fiiind declarat câștigător. Organizatorul va anunța când se va ține prima ediție.
 14. Acest eveniment este creat pentru a demonstra care sunt primele 3 cele mai organizate facțiuni din ediția respectivă. 'Factions Championship' este organizat odata pe luna de catre un Admin GTA RPG. Înscrierile se deschid cu o săptămâna înainte de eveniment. Evenimentul o să fie desfășurat în fiecare Duminica seara. INFO: Evenimentul se va desfasura eliminatoriu pe baza duelelor intre factiuni. Regulament: Pentru a putea participa la eveniment, lunar liderii trebuie sa isi inscrie factiunile. Fiecare factiune va participa la eveniment cu 10 mem
 15. Acest eveniment constă în lupta tuturor facțiunilor pentru supremație, ultima facțiune rămasă în picioare fiind declarată câștigatoare. Regulament: Factiuniile nu au voie sa faca aliante cu alte factiuni, in caz contrar ambele factiuni vor fi descalificate. Membrii facțiunilor participante vor folosi doar armele alese de către organizatori. Luptele se vor desfășura în zone diferite, alese de către organizatori. În fiecare luna, liderul trebuie să își înscrie facțiunea. Drogurile,injectiile și orice alte tentative de a va creste viata sunt interzi
 16. Am si eu o nelamurire, de ce trebuie sa criticati in loc sa apreciati ca omul a incercat sa ajute intr-un anume fel? De la tine Roxor nu prea am asteptari pentru ca tu nu ai venit cu nimic constructiv pentru comunitate, in schimb tu, Jigale, cred ca tie ti-a fost apreciata munca atunci cand ai venit cu ceva anume in ajutorul comunitatii.
 17. Chiar imi place si il voi purta. Te rog sa mai faci si altele daca esti disponibil si iti doresti acest lucru.
 18. Sanctiunile pentru folosirea c-bugului/c-shotului/c-slideului au fost modificate.
 19. I. War-ul între clanuri se va desfășura doar în apropierea peretelui atacat. 1.Sancțiunile pentru war-urile ce se vor desfășura fără a fi în apropierea unui wall sunt: -Prima abatere: Jail 15 de minute; -A doua abatere: Jail 30 de minute; -A treia abatere: Jail o oră + warn ; Începând de la a treia abatere sancțiunile vor fi x2 fată de sancțiunea precedentă. II. Membrii clanurilor sunt obligați să poarte TAG-ul activ (/tag put) în momentul când atacă / apăra un wall. (/tag put) 2.Sancțiunile pentru membri clanurilor ce acționează la Clan War fără TAG (/tag
 20. Imi pare rau sa iti spun, dar faptul ca s-a resetat baza de date, reprezinta si un nou inceput. Nu consider ca este o prioritate sa iti fie pastrat numele, cel putin din punctul meu de vedere. Pentru mine fie ca esti vechi, fie ca esti nou, toti imi sunteti egali.
 21. În primul rând trebuie să știți că un lider nu este un simplu jucător, ci mai degrabă un îndrumător, un profesor chiar. El trebuie să învețe jucătorii de rând să joace cât mai corect. De asemenea trebuie să știe regulamentul serverului, al liderilor, al facțiunii pe care o coordonează, modul de acordare a rank-urilor și numărul maxim de jucători pe care îi poate avea în facțiune. Fiecare lider trebuie să fie capabil de a menține ordinea într-o facțiune, de a analiza cu atenție fiecare aplicație și a oferi un răspuns și o explicație (de ce da, de ce nu), atât pe forum cât și în joc
 22. » În acest topic, un membru al facțiunii va posta o cerere de învoire la o ședință sau un antrenament. Model de postare:
 23. » În acest topic, liderul sau co-liderul facțiunii va posta o ședință sau un antrenament.
 24. » În acest topic membrii facțiunii vor posta o cerere de inactivitate dacă nu pot accesa jocul pe o perioadă mai mare de 3 zile. Model de postare:
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...