Jump to content

MoonBlade

LinkManiac
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MoonBlade

  1. Un raspuns aici? Acum am observat ca,preluarea nu cuprinde cele 5 minute necesare,asa ca as ruga un moderator sa acorde suspend pentru pk pe spot celui care a initiat plangerea. Daca e nevoie de poza cu safe zone,o sa pun .

    Multumesc,o seara faina!

  2. Nu am mare lucru de adaugat,imi asum suspendul. Ca mica observatie,trecusera exact cateva sec peste 5 min,nu asta e ceea ce e important. Te rugasem intr-o maniera civilizata sa imi arati si mie preluarea,dar..ti-ai dat in petec ca asa va place sa faceti.

    Poza cu raspunsul meu la cateva secunde peste 5 min..

    Spoiler

    Screen(01_01-15_32)-0005.jpg

    Ma repet,nu va mai dati atat de importanti,e un joc la urma urmei..

    Enjoy the day!

    Inca ceva:din ce imi amintesc ca scrie la regulament, inainte de a incepe o preluare trebuiesc poze cu cel/cei aflati pe spot. Fac doar o remarca.

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  3. Nu iti interzice nimeni sa nu poti merge la stash,o faci pe propria ta raspundere. Daca nu te-as fi vazut protagonist intr-o alta plangere,sincer am vrut sa trec cu vederea peste acel pk. Faptul ca a raspuns cineva de pe spot,nu iti da dreptul sa imi dai pk,ai parasit spotul,nu erai in momentul in care am inceput preluarea,ai facut-o pe raspunderea ta .

  4. Ai postat ce? iti puneam si print cu preluare,daca era necesar.Mergeti la ghici cu astfel de plangeri. Sfat util,citeste regulamentul,cu atentie.

    Daca se acorda ca si in trecut suspend pentru nefondata,erai deja banat.

    Sarbatori fericite si tie!

  5. 10 minutes ago, TeodoR said:

    pai daca nu nu faci preluarea cum trebe am tot dreptul! daca pui poza cu F4 se vede unde raspund eu si scriu: da. Poate tu ai plecat si apoi te-ai intors da nu ai mai nimerit coordonatele exacte.

     

    Nu ai nici o noima in tot ce spui. Si ma explic din nou,printurile cu cei de pe spot..sunt primele,tu in momentul in care am inceput eu preluare,nu erai pe spot. Ulterior ai venit,la a 2-a intrebare. Lasa,te rog,pe cei in masura sa evalueze aceasta plangere. Multumesc!

  6. 3 minutes ago, TeodoR said:

    Preluarea va fi considerată incorectă dacă:

     

    •  
    • toate pozele sunt făcute de pe aceleași coordonate;

    difera coordonatele si nu ma fa nesimtit ca eu nu te-am jignit in nici in fel. Eu doar ma apar!

    Sa lasam discutia si prezumtia de nevinovatie,pe seama celor in masura sa judece aceasta plangere. Am spus "nesimtirea" , nu a fost atac la persoana.

    LE: se vad in prima si a 2-a poza ca intrebarile nu sunt pe aceleasi coordonate,cu toate astea,preluarea era incompleta in momentul in care ai dat pk-ul,de aici si titlul acestei plangeri.

  7. 6 minutes ago, TeodoR said:

    poza cu F4 mare ai?

    P.S: Eu : AboveYou

    Nu vad relevanta pozei cu f4. Este cat se poate de evidenta intentia si nesimtirea de care ai dat dovada,din moment ce ai stiut ca nu ai fost acolo pe spot..trebuia sa iti iei masuri de precautie. Daca m-ai fi abordat sub o alta forma,as fi renuntat la preluare.

    P.S. E ultimul comentariu pe care il las,astept sa mi se dea un raspuns de catre un moderator. Multumesc!

  8. 58 minutes ago, FunkyBunny said:

    Si ce are daca te-a omorat? Eram mai dasol daca faceai preluare si se intorceau pe urma si te omorau. Da, aia intra la pk pe spot.

    E ca si cum ai merge pe harta si te-ar omora cineva si tu l-ai posta pe forum. E server pvp.

    Gandeste-te ca eu ies din oras prin aceasi loc iar o persoana ma campeaza si ma omoara de fiecare data. Asta inseamna ca trebuie sa-l postez?

    Din ce stiu pana acuma singure chestii care se baneaza / se da suspend sunt: sa fii omorat pe spotul tau de altcineva, sa se faca kill steal pe spotul tau, sa ti se fure BoK-ul si limbaj.

    Unde se incadreaza postul tau?

     

    PS. Nu am nici o legatura cu party-ul. I was just wondering on forum.

    A intrerupt o preluare,te rog sa citesti cu atentie regulamentul. Este lipsa de fair-play, cu atat mai mult,daca a facut parte din acel party,si a parasit spotul,nu mai are nici un drept asupra lui.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...