Jump to content

Alecswtzu

Inactive
  • Posts

    539
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Alecswtzu

  1. Poti incerca AllView, brand romanesc si ieftin, banii pe care ii ai ca buget nu te ajuta sa cumperi unul nou la caracteristicile dorite din brandurile mai cunoscute cu Android precum HTC, Samsung etc..

    Uite-te la preturi pe site-ul oficial, cauta review-uri pe google despre ele, majoritatea clientilor sunt multumiti, chiar laudand ultimele modele.

     

    http://www.allview.ro/produse/telefoane/lista-telefoane/

  2. Nu am. Situatia este asa cum am prezentato in descrierea din topicul de liciente suspendate, regulamentul mi-a permis sa ii confisc licenta de condus. Eu cu MrrN l-am urmarit pe cale terestra si confiscarea celei de Flying a fost ceruta de Bl@ck.

    # A fost somat de cateva ori, fuga lui este mai mult decat necesar ca dovada pentru aceasta plangere.

    Daca vrei sa sanctionezi pe cineva gandeste-te ca trebuie neaparat o dovada , cat timp dovada ta este lipsa inseamna ca ai calcat stramb deci trebuie sa fii sanctionat.

    Nu vreau sa se ajunga la sanctiuni, omul mai greseste si inteleg. Dar imi vreau permisul auto inapoi, pentru a mi`l putea lua, trebuia mai intai sa ma arestezi.

    Da omul mai greseste dar in situatia asta tu ai gresit, din moment ce ai si recunoscut ar fi absurd sa ti se mai acorde licienta.

    Poftim aici, erai arestat. Nu am fost inspirat sa fac screen shot cand te alergam poate are MrrN il astept sa revina, va-ti obisnuit sa stati cu degetul pe F8, nu mai stiti sa jucati cum trebuie.

    http://img580.imageshack.us/img580/5941/samp011wu.png

  3. Factiune: Police Department

    Nume ofiter: Alecswtzu

    Gradul ofiterului: 2

    Numele jucatorului care are licenta suspendata: Teddy

    Licenta Suspendata: DriversLicense & FlyingLicense

    Motivul suspendarii: A refuzat de repetate ori sa opreasca la somatiile ofiterilor, pe cale terestra dupa care a folosit calea aeriana sa scape de fortele de ordine.

    Data // Ora suspendarii: Data : 28/12/2011 - Ora : 09:58

    Data la care jucatorul poate posta pentru licenta: Driving: 31/12/2011- Flying: 3/1/2012

    Alte adaugari: Prima Abatere.

  4. Si parca vad ca atunci cand leul v-a devenii matur, o sa fie abandonat. :|

    Nu o sa fie abandonat, o sa fie trimis intr-o rezervatie, sunt foarte multe cazuri in care oamenii adopta anumite animale salbatice si dupa sunt trimise la zoo, rezervatii, in nici un caz abandonate, si sa fim seriosi unde ar putea fi abandonat un leu, pe strada ?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...