Jump to content

forT

LinkManiac
  • Posts

    3,560
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by forT

  1. the_seventh_son_583009l.jpg
     
    Regia: Sergey Bodrov
     
    Cu: Julianne Moore, Jeff Bridges
     
    Gen film: Fantastic
     
    Premiera in Romania: 17.01.2014
     
    trailer.gif
    Thomas Ward este al şaptelea fiu al unui al şaptelea fiu şi a fost dat în ucenicie Vraciului din părţile locului. Misiunea lui este grea. Vraciul este neprietenos şi mulţi ucenici au dat greş înaintea lui. Vrând-nevrând, Thomas trebuie să înveţe să alunge stafiile, să întemniţeze vrăjitoare şi să supună duhurile. Dar, după ce este păcălit să o elibereze pe Mama Malkin, cea mai rea vrăjitoare din Comitat, iadul se dezlănţuie.
     
    Ecranizare dupa cartea lui Joseph Delaney "Ucenicul vraciului" din seria "Cronicile Wardstone".
    • Upvote 1
  2. the_fifth_estate_318119l.jpg
     
    Regia: Bill Condon
     
    Cu: Benedict Cumberbatch, Daniel Brühl
     
    Gen film: Drama
     
    Premiera in Romania: 06.12.2013
     
    trailer.gif
    Pelicula descrie cum a ajuns jurnalistul australian, Julian Assange, să creeze unul dintre cele mai faimoase site-uri, WikiLeaks, sursă senzaţională de informaţii secrete, clasificate, obţinute de la colaboratori anonimi.
  3. captain_phillips_486575l.jpg
     
    Regia: Paul Greengrass
     
    Cu: Tom Hanks, Catherine Keener
     
    Gen film: Actiune, Biografic, Drama
     
    Premiera in Romania: 01.11.2013
     
    trailer_ro.gif
    Tom Hanks este căpitanul Richard Phillips, a cărui navă de transport MV Maersk Alabama a fost deturnată de piraţii somalezi în anul 2009, devenind prima navă de transport americană capturată de piraţi în ultimele două secole. Filmul regizat de Paul Greengrass prezintă evenimentele tragice petrecute la bordul navei şi încercările disperate ale armatei SUA de a salva echipajul condus de căpitanul Phillips. La baza filmului se află cartea acestuia, "Datoria unui căpitan: Piraţi somalezi, soldaţi americani şi zile periculoase pe mare".
  4. 47_ronin_719465l.jpg
     
    Regia: Carl Rinsch
     
    Cu: Hiroyuki Sanada, Keanu Reeves, Rinko Kikuchi
     
    Gen film: Actiune, Drama
     
    Premiera in Romania: 27.12.2013
     
    trailer_ro.gif
    O dramă plasată în secolul al XVIII-lea în care un grup de samurai porneşte să răzbune moartea maestrului lor.
    • Upvote 1
  5. enders_game_480211l.jpg
     
    Regia: Gavin Hood
     
    Cu: Harrison Ford, Abigail Breslin, Ben Kingsley, Asa Butterfield
     
    Gen film: Actiune, Aventuri, SF
     
    Premiera in Romania: 1.11.2013
     
    trailer.gif
    În viitorul apropiat, o rasă ostilă de extratereştri (numită The Formics) a atacat Pământul. În lipsa iniţiativei eroice a Comandantului Flotei Internaţionale, Mazer Rackham (Ben Kingsley), totul ar fi fost pierdut. Pregătindu-se pentru viitorul atac, foarte apreciatul colonel Graff (Harrison Ford) şi Academia Militară Internaţională pregătesc doar cei mai buni copii pentru a-l găsi pe noul Mazer. Ender Wiggin (Asa Butterfield), un băiat timid, dar un tactician extraordinar, este retras de la şcoala sa pentru a se alătura elitei.
     
    Odată ajuns la Şcoala de Război, Ender învaţă rapid şi cu uşurinţă dificile jocuri de luptă, evidenţiindu-se şi câştigând respectul colegilor. Ender este în scurtă vreme luat în vizor de Graff ca viitoarea speranţă militară a Pământului şi este promovat către Şcoala de Comandanţi. Aici este antrenat de Mazer Rickham în persoană, pentru a-i conduce apoi de soldaţi într-o bătălie epică ce va hotărî soarta Pământului şi va salva rasa umană.
     
  6. the_delivery_man_576225l.jpg
     
    Regia: Ken Scott
     
    Cu: Chris Pratt, Cobie Smulders, Vince Vaughn
     
    Gen film: Comedie
     
    Premiera in Romania: 29.11.2013
     
    trailer.gif
    David Wozniak (Vince Vaughn) este un bărbat obişnuit a cărui viaţă este dată peste cap când află că, în urma unei greşeli la clinica de feritilizare cu care a "colaborat" în studenţie, e tatăl a 533 de copii! Dator unor mafioţi şi respins de iubita sa însărcinată, lucrurile păreau că nu pot sta mai prost pentru sărmanul David, dar iată că 142 dintre copiii săi necunoscuţi vor să-i afle identitatea în urma unui proces. Cum va face eroul faţă situaţiei? Remake după filmul canadian de succes Starbuck, multiplu premiat la festivaluri din întreaga lume.
  7. last_vegas_229375l.jpg
     
    Regia: Jon Turteltaub
     
    Cu: Morgan Freeman, Robert De Niro, Michael Douglas
     
    Gen film: Comedie
     
    Premiera in Romania: 20.12.2013
     
    trailer.gif
    Billy (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) and Sam (Kevin Kline) sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie. Atunci când Billy, burlacul convins al grupului, o cere în sfârşit în căsătorie pe prietena sa, cei patru pleacă spre Las Vegas, hotărâţi să se distreze şi să îşi amintească de vremurile trecute. Ajunţi la destinaţie însă, cei patru îşi dau seama că viaţa i-a schimbat mai mult decât se aşteptau în tinereţe şi sunt nevoiţi să îşi regândească priorităţile.
  8. escape_plan_403908l.jpg
     
    Regia: Mikael Håfström
     
    Cu: Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone
     
    Gen Film: Actiune, Mister, Thriller
     
    Premiera in Romania: 25.10.2013
     
    trailer.gif
    Ray Breslin este cea mai înaltă autoritate în securitatea structurală. După ce a analizat securitatea tuturor închisorilor şi a învăţat multe modalităti de supravieţuire pentru a înfiinţa închisori de înaltă siguranţă, competenţa lui este pusă la încercare. Este închis şi încarcerat într-o închisoare proiectată de el însuşi. Trebuie să evadeze şi să găsească persoana care l-a băgat după gratii.
  9. the_hunger_games_catching_fire_530574l.j

     

    Regia: Francis Lawrence

     

    Cu: Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Woody Harrelson

     

    Gen film: Actiune, Aventuri, SF, Thriller

     

    Premiera in Romania: 22.11.2013

     

    trailer_ro.gif

    Katniss şi Peeta au câştigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniţi în Districtul 12, speră să trăiască în pace. După toate obstacolele peste care au trecut, au câştigat o viaţă sigură şi decentă pentru familile lor. Dar în timp ce Katniss şi Peeta sunt forţaţi să facă Turul Învingătorilor, apar zvonuri cu privire la o revoltă printre locuitorii districtelor. În ochii conducătorilor, ei sunt sursa acestei rebeliuni. Dacă nu vor reuşi să convingă naţiunea Panemului că sunt în continuare îndrăgostiţi nebuneşte, consecinţele ar putea fi dezastruoase...

  10. nymphomaniac_103408l.jpg
     
    Regia: Lars von Trier
     
    Cu: Stellan Skarsgård, Charlotte Gainsbourg, Shia LaBeouf
     
    Gen film: Drama
     
    Premiera in Romania: 17.01.2014
     
    trailer.gif
    Un jurnal erotic al unei femei (interpretată de Charlotte Gainsbourg) din perioada adolescenţei, până la vârsta de 50 de ani. Mai precis, până în momentul în care este găsită leşinată, în pădure, de către un bărbat (Stellan Skarsgard), cel căruia i se şi confesează ulterior.
  11. robocop_609795l.jpg
     
    Regia: José Padilha
     
    Cu: Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish, Joel Kinnaman
     
    Gen film: Actiune, SF
     
    Premiera in Romania: 07.02.2014
     
    trailer.gif
    Ne aflăm în anul 2029, iar conglomeratul multinaţional OmniCorp este centrul roboticii. Dronele lor câştigă războaiele americane pe tot Globul, iar acum vor să aducă această tehnologie pe frontul de acasă. Alex Murphy este un soţ iubitor, un bun tată şi un bun poliţist, făcând tot ce-i stă în putinţă să stăvilească valul de infracţiuni şi corupţie din Detroit. După ce este rănit mortal la datorie, OmniCorp utilizează nemaipomenita ştiinţă a roboticii pentru a salva viaţa lui Alex. El revine apoi pe străzile oraşului său drag dotat cu grozave noi abilităţi, însă trebuie să facă faţă unor probleme cu care omul obişnuit de dinainte nu s-a confruntat niciodată.
  12. the_counselor_616123l.jpg
     
    Regia: Ridley Scott
     
    Cu: Brad Pitt, Penélope Cruz, Javier Bardem, Cameron Diaz, Michael Fassbender
     
    Gen film: Thriller
     
    Premiera in Romania: 15.11.2013
     
    trailer.gif
    Un avocat disperat să facă rost într-un timp cât mai scurt de o sumă mare de bani intră într-o periculoasă combinaţie ce implică distribuţia de droguri. Planul său nu numai că nu funcţionează, dar îl aduce pe muchie de cuţit, fiind nevoit să lupte din răsputeri pentru a-şi salva viaţa.
  13. saving_mr_banks_607763l.jpg
     
    Regia: John Lee Hancock
     
    Cu: Emma Thompson, Tom Hanks
     
    Gen film: Drama
     
    Premiera in Romania: 10.01.2014
     
    trailer_ro.gif
    Când fiicele sale l-au pus să promită că va ecraniza cartea lor favorită, "Mary Poppins" a lui P.L. Travers, Walt Disney nu s-ar fi gândit că va avea nevoie de două decenii ca să-şi îndeplinească promisiunea. În eforturile sale de a obţine drepturile, Disney se va lovi de încăpăţânarea autoarei, deloc dispusă să-şi predea iubita dădacă magică Hollywood-ului. Dar la un moment dat situaţia financiară o face să vină în vizită la Los Angeles, pentru a vedea planurile de ecranizare ale lui Walt Disney. Pentru două scurte două săptămâni din 1961, legendarul regizor şi producător se va chinui s-o convingă pe autoare că viziunea sa este cea mai bună pentru aducerea lui Mary Poppins pe marele ecran.
     
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...