Jump to content

BAdu

Inactive
  • Posts

    927
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by BAdu

  1. Nick-ul (in joc) : BAdu

    Factiunea din care faceti parte : UST

    Level (minim lvl 3) : 14

    Primarul pe care il votati : AnNdrei

    Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Player despre care nu mai stiu nimic, dar are un N mare in nume. Baiat bun, precupet... stie el ce face

  2. Link'ul exact este acesta. http://www.linkmania...dpost&p=6337915

    Iar acolo e un topic unde posteaza doar playerii factiunii, si liderul. Nu e topic de ironii si freechat. E cel mai clar warn care l-am dat vreodata.

    Eu am vazut de ce ai postat tu, dar tu ai citit primul post?

    Ce scrie acolo?

    Nu esti membru al Biroului Federal de Investigatii nu postezi. Simplu.

    In acest topic membrii Biroului Federal de Investigatii pot face propuneri pentru adaugarea unui jucator pe black list.

    Si ai avut si o atitudine ofensatoare, ar fi trebuit sa te alegi si cu DPA. Dar, te iau in calcul data viitoare, stimabile.

  3. Pentru a va depune aplicatia la factiunea Scoala trebuie sa detineti urmatoarele licente: Driving, Flying, Fishing, Sailing, Weapon.

    Atentie! S-a modificat modelul de aplicatie.

  4. Sal'tare.

    CosminLinkmania, nu te-am uitat.

    Astept sa vad si punctul de vedere al colegului Moderator BAdu.

    Cu stima,

    Io, Drops

    Nu credeam ca mai e nevoie cand am vazut primul raspuns. Nu am vazut ca inca posteaza Domnul CosminLinkmania. CosminLinkmania care de altfel, a primit ban pe server-ul nostru Lands, si asta e singura lui ocupatie sa faca spam pe forum din motive inexistente. Cred ca i-am numarat pana la warn-up 10 posturi pe aceiasi tema.

    Ideea e ca subiectu a fost inchis chiar de Iceman aici http://www.linkmania...dpost&p=6233658 , si mai apoi a fost avertizat si de Perpripiu(asistent). Cum nici unu din cei doi nu l-au convins sa se opreasca am facut-o eu. Si inca, consider ca pedeapsa pe care i-am acordat-o a fost una minima.

  5. • Nickname:BAdu

    • Level:9

    • Sex:masculin

    • Factiuni precedente:PD , NG, toate...

    • Nickname-uri precedente (fie ele pe vechiul mod sau nu):-

    • Poza cu /stats:- privat (pm la lider)

    • Link catre cererea de demisie:-

    • Biografie (minim 100 de cuvinte):Badu s-a nascut in orasul Los Santos.El avand o familie numeroasa,mai avea 2 frati.A fost nevoit de mic,deoarece era cel mai mare , a trebuit sa munceasca pentru a aduce un plus de venit familiei. S-a angajat ca Car Jacker. A castigat bani buni din aceasta afacere + ca participa la curse ilegale de masini. Pur si simplu iubea tunning-ul. La un momendat si-a dat seama ca riscurile sunt prea mari pentru a putea continua si s-a gandit sa aplice sa UST.

    • Nume: BAdu sau DuBA

    • Varsta:22

    • Sexul:masculin

    • Orasul in care locuiti: Constanta

    • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? aprox cateva 3

    • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?pasionat de masini

    • Folositi XFire?da

    • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:

  6. Urmatoarea melodie nu este pentru Casio.

    Este pentru PerPrivighetoarea, Doniele SnShakira, MrrNas, ReDog, Kizddo, kizdeen, Panther'raroz, Andreeanutemaicunosc, Dessincredereioc, KiDisparut, pentruFloriNnu, Ionutoaia, Sayideundetestiucaamuitat?, GanGinternetXplor3R, Ericareauitatdeundeaplecat, Sebastianunou, Monica23simieidutaupepm, pentru Casio nu este dedicata melodia urmatoare, R3laxisd, ZuzozoZU, Alexinholocaust, hainekemisipenoilaobere?, Anducuunr1, krystache, CrSestie, BORohanCAN, IarReDcasielmi-adat2, Cretzualmare, SenzoDINE, Shakakalooo, Ingerul_cazutsiiardecazutcaamancatlut, FullSpeedemptyslow, MicroSoftCaFundulUnuiBebelus, dragoshhhhhtac, Persanubarsanubirmanu, kwaielele, Joint_pitt_brad_bond_james, tupacpacpocpac_, juv333ntusssmister, si pentru toti cei din comunitate, numai pentru Casio nu. Nu ca am uitat sa il trec sau ceva.. pur si simplu nu.

    *Nota1: V-am trecut numele asa pentru ca imi sunteti dragi.

    *Nota2: Dragi in cel mai non-homosexual mod posibil.

    *Nota3: Daca sunteti deranjati in vreun fel de denumiri dati-mi un pm si ma sanctionez.

    *Nota4: Nu ma sanctionez, glumeam, o sa ma scuz dontknow.gif , si o sa spun ca fac orice numai sa ma iertati eusa_pray.gif, ma dau cu capu de pereti BangHead.gif pana imi cade paru fir cu fir hair.gif si o sa arat chel sub palarie tiphat.gif, sau o sa invoc nebuniafranticslw5.gifcrazyqj4.gif, sau poate o sa zic ca sunt paliu blink.gif, sau biat occasion14.gif, eventual o sa incep sa plang :((, si o sa amenint cu sinuciderea bye2.gif, o sa ma arun intr-un ocean in cele din urma dar nu inainte sa renunt la pantalonii de la reebok pottytrain2.gif, sau poate nu em2911qa.gif.

    *Nota5: Sa luam toti studentii de acum inainte la toate examenele... daca se poate cat mai mare, dar niciodata sub Nota5.

    *Nota0: E si pentru casio. Glumeam cu Casio.

    *Nota0.1: E si pentru IonzisJuan

    *Nota0.2: Si pentru Barkycami-adatplus

    • Upvote 15
  7. Cautarea ghetii tari? N-am... nu prea am inteles cu ce se ocupa clubul. L-ai facut in graba. A existat doar dorinta de a deschide un club. Nu ai organizare, nu ai nimic altceva.

    The Seeking hard ice [iCT] - Respins.

    Daca vrei sa dezvolti ideea in vreun fel da-mi un mesaj si discutam.

  8. 2. În cadrul unei plângeri pot posta doar persoanele implicate (acuzat - acuzator). Daca în cadrul unei plângeri un user posteaza neimplicat va fi sanctionat cu warn, exceptând martorii carora li se cere parerea. Abaterea repetata de la aceasta regula poate fi sanctionata cu suspendarea drepturilor de postare pe o perioada de timp.

    Eu stiu ca in limba romana in orice propozitie se gaseste loc de interpretare, dar nu e cazul de fata al regulamentului.

    In regulament scire "exceptand martorii carora li se cere parerea"; eh chestia asta nu se refera ca tu ai dreptul sa intervii atunci cand colegul de factiune/ pretenul / fratele iti cere parerea. Nu. Se refera ca poti posta cand un moderator in primul rand, ori un asistent ori un membru al staff-ului iti cere parerea, daca nu e convins de dovezile puse in plangere de catre acuzator si acuzat. Situatia imi era clara, nu aveam nevoie de parerea ta, si oricum parerea ta nu a cantarit deloc in luarea deciziei. Crezi ca se face vreo diferenta daca ii pus 2 printuri? Nu, printurile puse de tine complet irelevante. In concluzie postul tau a fost inutil, nu ti-a fost ceruta interventia de nici un moderator, ai primit warn-up.

  9. A spus perpripiu aici:

    http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427479&view=findpost&p=6073707

    A avut loc si incidentul asta:

    http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427846&view=findpost&p=6083906

    Eu te-am rugat frumos, si ti-am dat o sansa sa iti rascumperi greseala fata de noi, si fata de raknet... dar daca tu nu vrei, demersul este acelasi.

    ZealL va fi setat pe 0 in game, atat in mana cat si in banca. + Un ban de 7 zile pentru simplul fapt ca inca, crezi ca ne poti lua in ras, si ca, crezi ca poti sa ne fentezi dupa placul tau.

    + o sa verific log-urile si daca observ ceva dubios in momentu in care i-ai dat banii lui ingerul_decazut va primi si el aceiasi pedeapsa pentru complicitate.

    raKneT va ramane fara banii ca sa se invete si el minte si sa inteleaga si sa pricepeti cu totii ca, cluburile nu se vand, iar cele fara activitate vor fi inchise.

    • Upvote 3
  10. Lipsa de counicare si lipsa de interes rezulta un singur lucru. Topic Closed.

    Daca are cineva vreun gand serios in legatura cu aceasta firma va rog sa imi da-ti un pm, cu imbunatatiri, modalitati de promovare(moduri de reclama), ce trebuie pentru prosperitate.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...