Jump to content

Dragos

LinkManiac
  • Posts

    4,320
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    19

Posts posted by Dragos

  1.  

    Forum Username / (In Game Nickname) / (Functie pe forum) / Admin level

     

    @Vicentzo - (Vicentzo) - (RESPONSABIL GTA) - admin level 6 : Baiat de nota 10, te ajuta cand ai nevoie, in ultimul timp e ocupat, se intelege. 
    @LoLz0r™ - (LoLz0r) - (RESPONSABIL GTA) - admin level 6 : Merita aceasta functie, foarte activ, glumet si de treaba, SAAAAAAAAAALAM!
    @WopsS - (WopsS) - (Administrator server / Scripter GTA) - admin level 6 : Felicitari pentru munca depusa in aceste luni si pe care o depui in continuare, felicitari. In tine jucatori au incredere. Pacat doar ca munca ta nu este asa apreciata si nu da mare succes dar nu este numai vina ta, nu poti face miracole.


    @Paul - (Paul) - (Team Leader Moderatori G TA RPG) - admin level 5: Nu sunt de acord cu alegerile tale si nu este prima data. Mihnea e un exemplu. In rest esti o persoana capabila, meriti functia actuala.
    @sMokeR- (sMokeR) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 :  Nu te vad foarte activ prin joc dar un moderator trebuie sa coordoneze sectiunea, faci treaba buna.
    @Nach3 - (Sorin_Nache) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 : Putin inactic Sorine, munca nu iti permite sa activezi mai mult ? :*
    @kavalla - (kvL) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 : Faci treaba buna, te implici foarte mult in fiecare sectiune. Felicitari.
    @Encrypted - (Encrypted) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 : Faci treaba buna in joc cat si pe forum, te implici mult si te vad foarte mult activ. Felicitari si tie.

    @Mihnea - (Mihnea) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 : Nu meriti, ai plecat prin alte comunitati, ti-ai luat hawai mult timp, n-ai contribuit cu nimic la noul gamemode si nici la cel trecut. Ai fost admin level 4? Acuma 10 ani ? Inteleg.


    @Dragos - (RuLLeR) - (Team Leader Asistenti GTA RPG) - admin level 5 Sncer? Nici macar nu mai bagat in seama.. nu ma asteptam la un astfel de comportament.
    @filtzeR - (filtzeR) - (Asistent GTA RPG) - admin level 4 : Ai fost in staff mult timp, meriti functia nu zic ca nu, dar sper sa nu lasi jocul in stand by si sa pleci prin vacanta. Faci treaba buna cand esti activ, implici jucatori si este bine.
    @minu - (minu77) - (Asistent GTA RPG) - admin level 3 : De la lider gruv la admin level 3.. Esti activ, te implici dar iti lipseste ceva si nu stiu ce ? :copilas:
    @Dyzy - (Dyzy) - (Asistent GTA RPG) - admin level 3 Putin inactiv in ultima perioada in rest faci treaba buna, te implici, esti de gasca si chiar foarte glumet, pwp (piz)dyzy)
    @hedastro - (_QuaTro_) - (Asistent GTA RPG) -admin level 3 Activ, de treaba, ajuti de fiecare data cand este nevoie dar iti lipseste ceva, la fel ca minu... 
    @Sevraj - (Sevraj) - (Asistent GTA RPG) - admin level 3 : Idem quatro si minu.
    @Amaranthe - (T_Boy) - (Asistent GTA RPG) - admin level 2 Idem hedrastro, minu,dyzy
    @ReSPeCT - (ReSPeCT) - (Asistent GTA RPG) - admin level 2 : Ma bucur ca te-ai reintors in staff, sper sa faci treaba buna ca in trecut, meritai admin level 4 ca filtzer si nu cu siguranta sa pleci de la 1.. cica probe..

    @Cauchy (Cauchy) - (Asistent GTA RPG in probe) - admin level 1 : Cearta in trecut, parca ne-am "pacificat", te-au demis si ai luat din nou functie de admin level 1.. nu inteleg. Ma rog sper sa faci treaba buna. 

    @alecs. (alecs) - (Asistent GTA RPG in probe) - admin level 1 : alecs, sincer, imi esti foarte simpatic, esti un jucator de nota 10, ai fost deja prin staff si sti bine cum stau lucrurile dar in ultimul timp nu te-ai implicat foarte mult. Sper sa faci treaba buna oricum chiar daca nu sunt de acord cu aceasta alegere.

    @Hazard (Hazard) - (Asistent GTA RPG in probe) - admin level 1 : Idem alecs

     

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     

    Game Masterii serverului LinkMania GTA Lands:
    Nume pe forum - (Nume in joc) - (Functie pe forum) - Functie in joc

     

    @TonyJaa - (HuGE) - (Team Leader GMs GTA Lands) - admin level 5 : De la jucator cu restrictie, la coordonator lideri.. ai facut ceva strada pana aici, am auzit ca ai ajutat cu noul mod... Bafta

    @EquiNox - (Adytzu) - (Game Master) - Police Department : Nu prea l-am vazut prin joc.
    @Robert - (Robert) - (Game Master în probe) - National Guard : Cum sa ii dati GM lui Robert? =)) Bafta nab
    @Famous - (Famous) - (Game Master în probe) - Firemen & Paramedics : Nu te cunosc(cred?)
    @petarda - (petarda) - (Game Master) - News Reporters Merita admin, nu lider la reporteri, genul ca jucatorilor nu se ofera "sanse".
    @RobyRap - (RobyRap) - (Game Master în probe) - Taxi Cab Co. : Idem Alecs, Hazard
    @crysTyan0 - (Rohan) - (Game Master) - School Instructors : Meriti, mi-ai coleg la Smugglers, foarte de treaba,glumet,simpatic si foarte activ!
    @Berky - (Berky) - (Game Master în probe) - Hitman Agency: Pot sa trec peste el ? Cand trebuie sa dea teste nu il contactati, nu va bag in seama, il doare-n basca.
    @Lothbrok - (negru) - (Game Master) - Lider Grove Street : Nu prea vad multi verzisori pe harta..
    @SkateRZ - (SkateRZ) - (Game Master) - Ballas : Mai multa implicare sa duci factiunea sus.
    @kamikazee - (kamikazee) - (Game Master în probe) - Da Nang Boys : BOMBA, ISIS, se descurca foarte bine factiunea,felicitari.
    @JustinPA (JustinPA) - (Game Master în probe) -  Bikers : Ai plecat bine dar parca ti-ai luat vacanta, ce se intamplat cu Bikers? 

    Ma simt nevoit sa raspund pentru ca privesti sau priviti lucrurile total diferit fata de mine. Cand am primit functia, fix in prima zi aveam minim 20 de PM-uri cu "admin", toti vreti admin si credeti ca sunt un vanzator de admine si le vand ieftin ... nu e chiar asa. Da, imi sunteti prieteni (sau asa va consider eu), dar nu pot acorda nimic pe baza prieteniei si as vrea sa intelegeti lucrul asta. Nu sunt frustrat, nu am nici o problema cu nimeni, pur si simplu nu vreau sa stric munca unora si in special a mea.

    • Upvote 2
  2. @Vicentzo - (Vicentzo) - (RESPONSABIL GTA) - admin level 6 Saracu, cate ore, zile, nopti si-a pierdut ca sa puna serverul pe picioare, ca nici pe facebook nu prea vorbea si acum ati venit voi astia care va stiti si gata l-ati dat deoparte si ati dat functii in stanga si in dreapta. Nu am nimic cu nimeni dar vad mai jos niste functii care dupa parerea mea sunt date aiurea, poate doar WopsS merita.
    @LoLz0r™ - (LoLz0r) - (RESPONSABIL GTA) - admin level 6  Sincer n-am nimic cu el dar nu cred ca merita functia asta, nu prea l-am vazut pe teste mai deloc.
    @WopsS - (WopsS) - (Administrator server / Scripter GTA) - admin level 6 Vad ca a reusit sa faca un gamemod stabil fara buguri majore si pe care te poti juca linistit. Felicitari.


    @Paul - (Paul) - (Team Leader Moderatori GTA RPG) - admin level 5 
    @sMokeR- (sMokeR) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 Baiat destept se descurca.
    @Nach3 - (Sorin_Nache) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 
    @kavalla - (kvL) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 Vanzator , sclavu lu Messi
    @Encrypted - (Encrypted) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 Baiatu asta merita mult mai sus, langa Vicentzo. 

    @Mihnea - (Mihnea) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 Bine ai revenit. Are experienta si spre deosebire de alti moderatori este activ si in joc.


    @Dragos - (RuLLeR) - (Team Leader Asistenti GTA RPG) - admin level 5  Pt ce a primit iar functie ? El vine numai cand e serveru in stare buna, cand e la pamant nu ajuta cu nimic. La fel de bine merita si cRs functia asta.
    @filtzeR - (filtzeR) - (Asistent GTA RPG) - admin level 4 A intrat deseori pe serveru de teste are aerul ala de conducator, a mai fost coord admini si a facut-o foarte bine cred ca ar sta mai bine in locul lui ruller.
    @minu - (minu77) - (Asistent GTA RPG) - admin level 3 afemeiat
    @Dyzy - (Dyzy) - (Asistent GTA RPG) - admin level 3 dyzy e caine cuminte nu latra nu musca , merita si el avansat la admin 2.
    @hedastro - (_QuaTro_) - (Asistent GTA RPG) -admin level 3
    @Sevraj - (Sevraj) - (Asistent GTA RPG) - admin level 3 - La fel ca si filtzer, ori de cate ori intram pe teste el era on. E cel mai activ admin si face cele mai multe eventuri. Multa lume nu-l inghite pt ca e genu ala care spune mereu adevaru si nu se fereste .
    @Amaranthe - (T_Boy) - (Asistent GTA RPG) - admin level 2 La fel si el, foarte activ si il vezi de la primele ore ale zilei facand eventuri. Imi place de el ca nu e cu nasu pe sus ca altii cu functii.
    @ReSPeCT - (ReSPeCT) - (Asistent GTA RPG) - admin level 2 Face eventuri diversificate, asta arata ca-l duce capu.
    @Cauchy (Cauchy) - (Asistent GTA RPG in probe) - admin level 1 parca se banase ?

     

    Legendă:

    • RESPONSABIL / Scripter
    • Team Leader GTA
    • Moderator GTA RPG
    • Asistent GTA RPG
    • Asistent GTA RPG in probe

    Game Masterii serverului LinkMania GTA Lands:
    Nume pe forum - (Nume in joc) - (Functie pe forum) - Functie in joc

     

    @TonyJaa - (HuGE) - (Team Leader GMs GTA Lands) - admin level 5 Felicitari pt functie.

    @EquiNox - (Adytzu) - (Game Master) - Police Department  Fratele Ady unul dintre cei mai vechi GM, asta arata ca se descurca. 
    @Robert - (Robert) - (Game Master în probe) - National Guard ti-a trebuit lider lesinatule sa te plictisesti toata ziua nu-ti placea atmosfera din DNB.
    @Famous - (Famous) - (Game Master în probe) - Firemen & Paramedics Medic pensionar.
    @petarda - (petarda) - (Game Master) - News Reporters Asta a stat 4 zile consecutiv afk. I se potriveste perfect functia.
    @RobyRap - (RobyRap) - (Game Master în probe) - Taxi Cab Co. Roby Putrezitu baiat cu state vechi pe LM, merita admin.
    @crysTyan0 - (Rohan) - (Game Master) - School Instructors Genu de baiat cu care stai la caterinca pana dimineata si nu te plictisesti.
    @Berky - (Berky) - (Game Master în probe) - Hitman Agency Meritai mai mult decat lider dar e bine si asa. Se descurca foarte bine.
    @Lothbrok - (negru) - (Game Master) - Lider Grove Street Urat nume ai .
    @SkateRZ - (SkateRZ) - (Game Master) - Ballas Singura factiune din alianta adversa care mai iese la kill, bravo man.
    @kamikazee - (kamikazee) - (Game Master în probe) - Da Nang Boys dati-l afara nu e bun de nimic, o sa-ti dau ignore pe fb.
    @JustinPA (JustinPA) - (Game Master în probe) -  Bikers Justin e baiat destept, are si trupa cu el. In orice factiune ar fi lider ar face o treaba excelenta.

     

     

    Legendă:

    • Coordonator GMs GTA Lands
    • Game Master GTA
    • Game Master in probe

    Linkmania's SA:MP RPG Helper Team

    Nume pe forum - (Nume in joc) - (Functie pe forum)

    @WopsS - (WopsS)  - (Responsabil Helpers) - admin level 6

    @Away - (Away) - (Editor junior

    @Berky - (Berky) - (Helper GTA Lands) Acum vad ca esti si helper :)) 

    @Costin - (Costin) - (Helper GTA Lands) Foarte activ si foarte prompt

    @Florin_ - (freezeR) - (Helper GTA Lands) Unul dintre cei mai activi helperi. 

    @Gyx - (Gyx) - (Helper GTA Lands) E genu de baiat care se joaca de placere nu pt functie, oricum felicitari pt asta.

    @Kennedy - (Kennedy) - (Helper GTA Lands)  Barosan !

    @LaZoE - (LaZoE) - (Helper GTA Lands) Cel mai activ helper din punctul meu de vedere si cel mai corect.

    @Messi - (Messi) - (Helper GTA Lands) Ai ajuns sclav ma ? Helper pardon :)) felicitari baros sa te vad in lista de admini.

    @ozoN. - (ozoN.) - (Helper GTA Lands) Si el foarte activ si nu doar activ ci si inventiv. Multi spun ca a fost la iceman acolo si nu merita functie aici . Hai sa nu fim prosti, daca baiatului ii merge capu si are timp de alocat pt samp de ce sa nu profitam de asta, a demonstrat ca merita mai mult decat helper.

    @Piratz - (Piratz) - (Helper GTA Lands)

    @Silver -  (Silver) - (Helper GTA Lands) Nu stiam ca esti helper, felicitari oricum, ca si lider faceai o treaba excelenta

     @Vvalentin - (Vvalentin) - (Helper GTA Lands) Se descurca bine pana acum.

     

    Atunci am renuntat din motive personale si lipsa de timp. Daca ai stii ca timpul e foarte limitat, ce ai alege, sa ai un job super bine platit si sa-ti faci o cariera sau sa stai acasa non stop pe GTA? Nu cred ca notezi functia de aici in C.V 

    Legat de functia de coordonator admini, sunt deschis la orice propunere. Recent am adaugat 2 colegi in procesul de selectie pentru functia de admin, filtzer are experienta, dar sevraj nu prea si as vrea sa invete si el cum si eu am invatat de la altii. Cunostintele nu le tin doar pentru mine, nu ma ajuta cu absolut nimic, nu vreau sa fiu Dumnezeu pe Linkmania.

    Daca responsabilii considera ca merita altcineva functia, o predau cu mare drag, mereu e loc de mai bine si nu exista "de neinlocuit".

    • Upvote 3
  3. Salut,

    Ma gândeam zilele astea sa deschid un subforum pentru fashion. Voi ce parere aveti?

    Postam tot ce tine de fashion: tinute, colectii, reduceri in mall-urile din tara, perioada generala se SALE'S din tara si multe altele, concursuri, etc.

    Aveti un botez, nunta, majorat sau chiar o petrecere in club? Noi va putem ajuta cu idei. :D

    #Eu lucrez la ZARA, Respect lucrează si el in retail (nu precizez firma fara acordul lui). Daca sunteti pasionati sau lucrati in domeniul, putem dezvolta impreuna inca o ramura pe linkmania.

     

    So, ce ziceti? Incercam?

    • Upvote 5
    • Downvote 1
  4.  

    Aia aveau low hp ca stateau langa MN:)))) angel ,nu stiu daca sa o iau ca pe un compliment,Hitler daca sari cu banul poti sa ajungi si u asa!!

    data viitoare un aparat mai mare pls,ca daca stau cu fratele sns in aceasi poza,s-a terminat

     

    Era un compliment, bineînţeles, se poate deduce şi din poză la o simplă vedere că ai caracter puternic şi atitudine pe măsură.

     

    #Să creşti mare, Sevraj. :))

     

    Si despre mine ce zici, ce caracter/atitudine crezi ca am? =)))

     

    Dragoş - Pune lama pe barba aia! Tot timpul aşa serios? (unde-i caterinca de la 2 dimineaţa?)

    FALLEN - Tu eşti ăla de ne dai ordine şi faci disciplină cu noi? uiiiiii! (Bvo pt definitivare!)

    Sevraj - Pari mai mic într-o poză de mai sus, în asta te vezi bine - mă tem de tine. (băiat de băiat!)

    Hash - Pune mâna şi mănăncă!! Nu înţeleg, faci cură? ( drăguţ, nimic de zis)

    Messi - Te credeam mai tânăr, nu ştiu de ce...

    kWai - Se vede de unde vine atitudinea aia-n joc. :D

    Panther - Finuţ ca şi în joc.

    Persanu - Nice looking in there.

    Cauchy - Ce stai mai retras de grup? În joc eşti lipicios.

     

    Am comentat doar la cei îi cunosc şi cu care m-am intersectat în joc.

    Toţi sunteţi frumoşi. mai vrem poze de genul!

     

    #Uneori regret că nu sunt din Bucureşti, nu vă strica o prezenţă feminină (şi mai ales una nebună, de caterincă). :tongue:

     

    Sănătate multă. :D

    Niciodata :))

    • Upvote 1
  5.  

    "The difference between men and boys is the price of their toys." -Cauchy, dai prea mult din casa :D

     

    Ramane ca maine dupa ora 12:00 sa dau telefoane la toata lumea sa ma asigur ca toti suntem pe aceeasi lungime de unda.

     

    _____________________________________________________________

    Lista principala de suspecti:

    Persanu

    Panther

    Dragos

    Alexandru Dita (alecs)

    Messi

    ozoN. (sKynnnet)

    Pityc

    Dima Dan (sNs)

    Cauchy

    EquiNox (Adytzu)

    Sevraj

    __

    Alexinho

    Kanye (kWai)

    Turok (gen)

    Hash

    Juan

    Senzo

    Outcast

    ChrisTy (JayZ)

     

    *Legenda: rosu vine sigur iar la verde asteptam comfirmarea.

    _____________________________________________________________

     

     

    Have a nice day!

     

    Maine dupa cum i-am spus si lui persanu am niste laboratoare pana la ora 18.00 , pana ajung si eu acasa sa fac un dus , as ajunge undeva la ora 19.00 la unirii si nu as putea sa stau mai mult de jumatate de ora ca avem meci cu Brasovul in Giulesti ... Sambata dimineata plec pana in Alexandria pe langa Juan pe acolo  cu niste treaba si in cazul in care va tineti de treaba cu fotbalul. Duminica sunt dispus la orice ora .. Ori tineretului cum spunea Cauchy ori pe langa sport arena la Apaca .

     

    Sa aveti grija cu sns maine !!! Cat mai multa apa :))

     

    CAE3LDD.jpg

    • Upvote 1
  6. http://www.b1.ro/stiri/eveniment/sectoarele-2-3-4-i-5-ale-capitalei-afectate-de-lipsa-apei-calde-razvan-nicolescu-au-fost-intarzieri-in-lan-la-plata-facturilor-92850.html

     

    Nu conteaza ca tu ti-ai platit factura, conteaza daca furnizorul tau si-a platit-o.

     

    Nu stiu in ce alta tara vecina se mai intampla asa ceva. La noi e un fel de hobby.

    Alta iarna, alta discutie despre frig, energie, agent termic, despre nesiguranta in general.

    Momentan o duc bine in sectorul 6 :)) nu am avut astfel de probleme... Oricum, traiul in Romania e deja sport extrem.

  7. Cred ca nu ai inteles prea bine, am specificat destul de clar. Warn ai primit pentru atitudine impotriva unui moderator, si ai primit 2 puncte de warn, pentru ca ti-am incadrat pedeapsa la limbaj necorespunzator, desi trebuia sa-ti acord 4 puncte de warn incadrand fapta la "atitudine vs staff".

     

    Pot primi si eu un raspuns la urmatoarea intrebare: Care este diferenta intre factiunile de tip mafie si factiunile de tip gang? As vrea un raspuns din partea staffului, de la un admin / gm competent care cunoaste sistemele (nu rebuturi gen Alexinho - care nici nu stie ce se intampla pe server si ce sisteme are).

     

     

    Ce ai facut tu in acel post a fost sa postezi un rand, nici macar complet, ontopic, si in restul postului sa ataci staff-ul, pentru ca tu doar asta stii, nu e prima data, dar sper sa fie ultima. Pentru tasedano, instinct este un fost gamemaster care a plecat de doua ori din functii pentru alte comunitati. E un fel de politician care se duce unde bate vantul mai bine, apoi se intoarce de unde a plecat sa mai arunce cateva vorbe grele. Eu nu i-as fi dat nici prima sansa pentru functia de gamemaster pentru ca avea la activ vreo 4 ban-uri pentru hack, si nici a doua sansa pentru ca dupa ce renuntase la functia de gamemaster, plecase in alta parte dupa functie. Asta e strict problema lui, problema noastra a fost ca am tolerat si am trecut peste unele principii, a fost lipsa de profesionalism din partea noastra sa intindem o mana cui nu trebuie.

     

    In momentul in care tu ai de comentat la un sondaj, si ataci un moderator, de ce te-ai astepta la clementa? De ce nu ai fost tu amabil cu Alexinho si ai asteptat sa fiu eu amabil si sa inchid ochii la postul tau?

     

    Ti-am mai zis si o repet, daca ai o plangere de facut impotriva lui Alexinho (ce tine de comportamentul lui pe server), ai aceasta sectiune la dispozitie: http://www.linkmania.ro/forum/1037-reclam%C4%83-un-membru-al-staff-ului-gta/.

     

    Tu aceasta plangere mi-ai inaintat-o mie pentru warn-ul acordat de mine. Eu mi-am motivat decizia.

     

    De ce oare nu mi-ai trimis pozele acelea dupa ce ti-am zis? Iti zic pentru a treia oara, ai o plangere la adresa lui Alexinho pentru deciziile din game, adreseaza-te mie, eu sunt team-leader moderatori la GTA. Daca Alexinho incalca Regulamentul forumului, atunci sa te adresezi Rectoratului. Sper ca te-ai lamurit.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...