Jump to content

Spark

LinkManiac
  • Posts

    1,782
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Status Updates posted by Spark

  1. Multumesc de urari, stay happy and healthy!

  2. Multumesc de urari, stay happy and healthy!

  3. Multumesc de urari, stay happy and healthy!

  4. Multumesc de urari, stay happy and healthy!

  5. Multumesc de urari, stay happy and healthy!

  6. Spark

    Multumesc de urari, stay happy and healthy!

  7. Multumesc de urari, stay happy and healthy!

  8. Multumesc de urari, stay happy and healthy!

  9. Multumesc de urari, stay happy and healthy!

  10. Multumesc de urari, stay happy and healthy!

  11. Multumesc de urari, stay happy and healthy!

  12. Nu-mi place sa o spun dar prin voturile respectiv opinile voastre manifestate catre staff ne incurajati sa ne facem treaba in continuare sa reflectam asupra noastra, sa ne imbunatatim calitatile si sa evoluam spre o comunitate infloritoare. Va multumim pentru sprijin.

  13. Daca faci o cerere unban se va scoate.

  14. Va multumesc pentru urarile calduroase, speram sa prindem multi ani si furmosi impreuna!

    1. SlayerX

      SlayerX

      Sincer a-si fi vrut sa-ti spun pe privat insa doresc ca opinia mea sa ajunga la tine asa ca postez aici

      Deci un singur lucru am de zis, despre "cazul" blue, 80% dintre userii de pe server daca nu mai multi, daca descopera un tanc in oras, sunt tentati sa incerce sa urce in el. Nenorocul lui blue a fost ca a putut urca in tanc cand normal ar fi sa nu poata si mai mare nenorocul e ca din ceva cauza ati fost porniti pe el, lasa impresia ca era asteptat sa calce pe bec pentru a...

    2. SlayerX

      SlayerX

      pentru a fi facut exemplu.

      Deci cam 80% dintre useri intr-un viitor apropiat din cauza situatiilor neprevazute o sa fim banati, asta reiese din "cazul" respectiv

    3. Sayid

      Sayid

      Prindem , prindem :X

  15. Multumesc pentru urari, un an nou fericit si voua, nu uitati sa respecta-ti regulamentul forumului si al jocului, la un an cu mai putine sanctiuni!

  16. Multumesc pentru urari, un an nou fericit si voua, nu uitati sa respecta-ti regulamentul forumului si al jocului, la un an cu mai putine sanctiuni!

  17. Multumesc pentru urari, un an nou fericit si voua, nu uitati sa respecta-ti regulamentul forumului si al jocului, la un an cu mai putine sanctiuni!

  18. Multumesc pentru urari, un an nou fericit si voua, nu uitati sa respecta-ti regulamentul forumului si al jocului, la un an cu mai putine sanctiuni!

  19. Multumesc pentru urari, un an nou fericit si voua, nu uitati sa respecta-ti regulamentul forumului si al jocului, la un an cu mai putine sanctiuni!

  20. Spark

    Multumesc pentru urari, un an nou fericit si voua, nu uitati sa respecta-ti regulamentul forumului si al jocului, la un an cu mai putine sanctiuni!

  21. Multumesc pentru urari, un an nou fericit si voua, nu uitati sa respecta-ti regulamentul forumului si al jocului, la un an cu mai putine sanctiuni!

  22. Multumesc pentru urari, un an nou fericit si voua, nu uitati sa respecta-ti regulamentul forumului si al jocului, la un an cu mai putine sanctiuni!

  23. Multumesc pentru urari, un an nou fericit si voua, nu uitati sa respecta-ti regulamentul forumului si al jocului, la un an cu mai putine sanctiuni!

  24. Spark

    Multumesc pentru urari, un an nou fericit si voua, nu uitati sa respecta-ti regulamentul forumului si al jocului, la un an cu mai putine sanctiuni!

  25. Multumesc pentru urari, un an nou fericit si voua, nu uitati sa respecta-ti regulamentul forumului si al jocului, la un an cu mai putine sanctiuni!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...