Jump to content

TwiNkie

LinkManiac
  • Posts

    586
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by TwiNkie

  1. 2 hours ago, Corlea said:

    @zReloaD_69 eu as zice sa termini cu figurile astea de copil distrus, ai pierdut lupta tu si ceilalti, nu stiu de ce mai stai aici pe comunitate, in fine.. Acum arde invidia in tine ca ti-ai pierdut functia aia de helper la care ai pupat in cwr zi de zi si acum esti frustrat, te dai mare smecher ca cine ai fost tu. Iti zic eu cine ai fost, o zdreanta (si acum esti), un helper care nu-si facea treaba, sa zic asa 'analfabet', cand primeai intrebare faceai serverul de ras cu raspunsurile tale de copil autist.

    Hai ca nu mai am chef de tine, poti da orice la oricine vrei tu, ca nu demonstrezi nimic, tot un fraier ramai. Esti genul de persoana pe care daca o vad pe strada o calc in picioare.

    De ce sa plece? Acum o sa se vada cine era pentru Linkmania si cine a fost pentru functie doar..

    18 minutes ago, zReloaD_69 said:

    Cine o arde cu batai? Uita-te si citește mai bine. Ah am uitat nu prea stii cu limba română. Bun iti voi spune eu intre ghilimele "Esti genul de persoană pe care daca o vad pe stradă, o calc in picioare" si raspunsul meu a fost Te pup bro abea aștept sa ne vedem. Cine o arde cu batai pe aici? 

     

    Edit:Astept un warn de la tine @Schwarzenberg. 😄

    Gata cu bataile? Te-ai saturat sa ameninti in colo si in coace ca mergi sa bati lumea?:)) Zreload.. ti-am spus si pe whatsup odata o chestie, exagerezi, zici tu de pepe ca a fost pupin..., dar acolo ai fost si tu, termina odata cu copilariile ca nu avem nevoie pe comunitate de asta. Din ce am inteles te joci altundeva, iti urez succes acolo, daca vi aici doar sa te certi si da dai niste react-uri dea pixu mai bine nu mai intra pe forum. Sper ca iti raspunde spoker la mesaj cu adresa sa mergi sa-l bati.. Si nu e cazu sa vorbesti de limba romana, cand tu te laudai cu notele de la teze daca bine tin minte, unele super bune ce sa zic..

    LE: unde dracu va injurati ca eu nu pot sa vad :))

    • Like 1
    • LinkMania 1
  2. On 5/10/2018 at 10:13 AM, TwiNkie said:

     Din pacate, am avut dreptate.. nu dureaza putin pana isi revine sv, iara stam pana la jumatate de an..

    Sa speram ca nu am dreptate cu ce am zis atunci..

    11 minutes ago, heineken said:

     

    Nu avem nici o vina noi, problemele vin de sus, aind este plecat in vacanta si intra foarte rar. 

    Ba sunteti de vina, pentru ca nu ziceti nimic, daca nu intrebam, nu se zicea nimic inca vreo 2 saptamani...

    • Like 1
  3. 3 hours ago, Spoker said:

    Rabdare, curand le rezolvam pe toate. Serverul o sa fie ON in cel mai scurt timp posibil, daca am timp astazi o sa pun si niste poze cu noile update-uri si lucruri la fel de frumoase asa cum v-am obisnuit pana acum.

    Nu vreau sa fiu rau, dar tu nu ne-ai obisnuit cu update-uri frumoase.. cand venea un update, ba erau misiuni, ba niste mici modificari, nimic major. Din pacate, am avut dreptate.. nu dureaza putin pana isi revine sv, iara stam pana la jumatate de an..

    • Like 2
    • LinkMania 2
  4. 11 minutes ago, Rothschild said:

    Gura mica te rog. ;) 

    Suntem noi prosti ma.. mereu ne-am urat si injurat, dar niciodata nu ne-am gandit ca multimita voua si multumita noua, nu ne-am plictisit si am avut activitate.. asta era cel mai important parerea mea.. 

    • Upvote 3
    • Love 1
  5. 1 hour ago, Spoker said:

    @TwiNkie dar ce asteptari nu ti-am implinit de ai dat Down Vote?

    Sau era mai bine sa nu-ti fi raspuns si sa nu stie nimeni nimic cum s-a intamplat si pana acum?

    Uite dovezi, eu cand vorbesc ceva ma asigur sa fie si corect din toate punctele de vedere. (Si nu sunt nici 20% din ce e facut, update-uri facute acum 2 sapt. si ceva. La momentul actual update-urile sunt oprite pana nu se rezolva niste probleme.)

    siTgoPL.png gUCbfd3.pngpzCJVlz.jpg (GunGame)

    Iti multumesc ca mi-ai raspuns, pana acum ai fost singuru care a facut-o. Downvote-ul e pentru situatia creeata de intreg staff-ul, nu te cunosc, nu stiu exact ce probleme is intre voi, dar ma tem ca o sa fie prea tarziu pana se rezolva problemele interne. Oricine o sa mai raspunda la ce am scris, o sa primeasca acelasi lucru de la mine :)

    • Like 2
    • LinkMania 1
  6. Salut, din pacate am ajuns din nou in situatia asta, iar staff-ul nu o imbunatateste deloc. Cred ca meritam niste explicati, astia 50 care mai activam si aia cativa care ar mai intra dar li groaza cand stiu unde se ajunge, despre situatia actuala si de viitor a serverului, din 150 playeri am ajuns la 50, Avem maxim 2 admini pe server cateva ore pe zi (ii felicit pe aceasta cale, macar nu au renuntat ca ceilalti), update-uri nu s-au facut de prea mult timp, s-au deschis niste aplicatii pentru staff la care nu se raspunde, si mi se pare ca e o bataie de joc pentru cei ce au facut, un raspuns acolo nu strica, serverul merge in jos pe zi ce trece.. De fiecare data cand s-a ajuns in situatia asta, a fost o comunicarea mai rea cu playeri ramasi ca niciodata, daca mai aveti ceva in gand si ceva sperante, v-as ruga sa le impartasiti cu noi, poate va putem ajuta, sa trecem impreuna peste clipele astea mai grele. Sper sa nu ma injurati ca am scris aceste lucruri si sa ziceti, ca vorbesti si nu sti si alte lucruri, ar fi mai bine sa vedem ce mai putem face, inainte sa punem lacatul din nou..

    Cu stima,

    jucatorul care a prins prea multe vremuri dinastea si ar vrea sa ajute!

    @Sevraj @Spoker @MaRyUsS. @Encrypted @smokeR

    • Like 2
    • Thanks 2
    • Upvote 5
    • LinkMania 1
  7. 1 hour ago, filtzeR said:

    @Casio stii bine ce am vrut sa zic. Degeaba e deschis de nu stiu cand daca a fost gol mereu. Nu o lua in nume de rau, dar orice proiect in care ai fost implicat a esuat. Oricum, sper sa-ti iasa de data asta, in al 1000 lea ceas, fiindca serverul este interesant si merita.

    Poate fi interesant daca nu prea prinde la publicu de la noi..

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...